Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem még mindig Godin lenne a legszimpatikusabb, de sajna 0% esély van rá. De egy Laporte vagy Inigo Martinez kettősből is elfogadnék egyet.Feast4 írta:Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Mondasz valamit... Az a baj, hogy azok közül a védőkkel akikkel szóba hoztak minket egyik játékost sem preferálnám csak most szerintem nekik az a dilemma, hogy nem veszünk senkit vagy veszünk egy gyengébb játékost, de legalább jön valaki.palesz77 írta:Mert a Tottenham olyan jól áll védők terén, hogy Musacchio érkezésével valaki feleslegesé válik? Meg amúgy azt is kétlem, hogy pont a legjobb védőjüktől válnának meg, miután ő ki is jelentette, hogy maradni szeretne..vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Nem mondható, hogy a Tottenham védelme olyan acélos lenne, hogy oda ne férne el még egy védő. Engem Verthongen se hatna meg igazán. Neki se volt nagy szezonja. De kétségtelen jobban örülnék mint Vermaelennek. Úgyanaz a bajom mint Aggerrel vagy sérült vagy formán kívül van. Igazából hármojuk közül szerintem egyik se lenne megoldás.vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Mert a Tottenham olyan jól áll védők terén, hogy Musacchio érkezésével valaki feleslegessé válik? Meg amúgy azt is kétlem, hogy pont a legjobb védőjüktől válnának meg, miután ő ki is jelentette, hogy maradni szeretne..vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Bocsánat, de remélem egyik sem igazolódik be...splinter írta:Remélem egy, 4-2-2-2 lesz a végleges megoldás. Bár nem láttam sajna a mérkőzést szombaton, és milyen volt a nyári támadó quartett, de szerintem L.E. Messit nem támadóként fogja játszatni(mint az arg. válogatottban).... hanem Inivel vállvetve támadó középpálya...mögöttük pedig a Song, Masc, Rakitic, Busi 4 es rotációs vk kettőse(viszont, véleményem szerint Businak fel kell kötni a gatyeszt, mert ha Masc visszatér a nyaralásból, akkor, Ő fix pont esz a középpályán)...danianevem írta:Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:
http://u.goal.com/441400/441467.jpg" target="_blank
Szerintem egészen katasztrofális, középpályán egy labdavesztés, és szabad lenne az út a kapuig.
Remélem egy, 4-2-2-2 lesz a végleges megoldás. Bár nem láttam sajna a mérkőzést szombaton, és milyen volt a nyári támadó quartett, de szerintem L.E. Messit nem támadóként fogja játszatni(mint az arg. válogatottban).... hanem Inivel vállvetve támadó középpálya...mögöttük pedig a Song, Masc, Rakitic, Busi 4 es rotációs vk kettőse(viszont, véleményem szerint Businak fel kell kötni a gatyeszt, mert ha Masc visszatér a nyaralásból, akkor, Ő fix pont esz a középpályán)...danianevem írta:Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:
http://u.goal.com/441400/441467.jpg" target="_blank
Szerintem egészen katasztrofális, középpályán egy labdavesztés, és szabad lenne az út a kapuig.
Rakitic nagyon sokat segít a védekezésben, én őt tudnám elképzelni mint Koke - jövőre meg aztán jöhet az igazi Kokebaas11 írta:viszont a jobb oldali középpályás és a belső védőnek kell ezt meg oldania ahogy pl. ez az Atletico nál remekül működik ahol JuanFran kb. az egész oldalt be tudja játszani csak mögötte ott van egy Koke meg egy igencsak jó Miranda....
Ez a felállás meg alapból nem jó, de még a keretünk se alkalmas rá igazából. Meg egy 3 védős rendszerben Alba hátul..danianevem írta:http://u.goal.com/441400/441467.jpg
palesz77 írta:Feast4 írta:...Ha láttátok a legutóbbi felkészülési meccsünket, és figyeltétek a szélső védők helyezkedését, akkor szerintem egyértelmű, hogy miért akarja annyira LE Cuadradot.. Oda pont nagyon passzolna, amit játszatott velük - legalábbis a VB meccsei alapján menne neki az a poszt.baas11 írta:...
Zabaletat én is jobb jobbhátvédnek tartom mint Cuadradot, de ha ennyire offenzív szerepet szán LE a szélső védőinknek, akkor a kolumbiai szerintem tényleg jó választás lenne. Az argentin inkább defenzív jellegű jobbhátvéd - remélem értitek mit akarok mondani -, LE elképzeléseihez annyira nem passzolna szerintem.
Vermaelen meg tőlem aztán jöhet, csak akkor az első Arsenalos éveiben mutatott játékot hozza magával, ne az utolsó évekbeli formáját.. Akkor még tényleg komoly erősítés is lenne. 12,5 millió meg jó üzlet lenne.
Most nem akarok hülyeséget mondani, de minimum egy éve középpályán játszik, a Fiorentina középpályája nagyon meggyengült, és akkor rakták fel mert marha gyors és jól ad be. És azóta nem is nagyon volt hátul.visca el barca írta:honnan láttad? jah, a vb... vazz ott szélsőt játszattak vele, jó hogy nem kelett védőmunkát ellátnia.Feast4 írta:A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja
Feast4 írta:...
Ha láttátok a legutóbbi felkészülési meccsünket, és figyeltétek a szélső védők helyezkedését, akkor szerintem egyértelmű, hogy miért akarja annyira LE Cuadradot.. Oda pont nagyon passzolna, amit játszatott velük - legalábbis a VB meccsei alapján menne neki az a poszt.baas11 írta:...
honnan láttad? jah, a vb... vazz ott szélsőt játszattak vele, jó hogy nem kelett védőmunkát ellátnia.Feast4 írta:A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja
S.Agüero írta:SPORT szerint :
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.
Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.
barcafacan írta:A dolgok jelenlegi állása szerint Piqué nem alkalmas arra, hogy kezdő legyen.
Azért hoznák, hogy befogjuk a szánkat, mert ők teljesítették kívánságainkat és hoztak védőt...Petr írta:Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide.
Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide. Hasonló színvonalú védő már érkezett Mathieu személyében, teljesen feleslegesnek érzem az ide hozatalát csupán azért, mert ő a 'kisebbik rossz'.PCsabi írta:Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.