Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 17:42:23

Feast4 írta:Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Nekem még mindig Godin lenne a legszimpatikusabb, de sajna 0% esély van rá. De egy Laporte vagy Inigo Martinez kettősből is elfogadnék egyet.
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 17:26:43

Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Kép
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 17:21:24

Nem mondható, hogy a Tottenham védelme olyan acélos lenne, hogy oda ne férne el még egy védő. Engem Verthongen se hatna meg igazán. Neki se volt nagy szezonja. De kétségtelen jobban örülnék mint Vermaelennek. Úgyanaz a bajom mint Aggerrel vagy sérült vagy formán kívül van. Igazából hármojuk közül szerintem egyik se lenne megoldás. :([/quote]
En is így látom.De ha 3-ból kell választani akkor már Verthongen. Mondjuk úgyse jön.
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 17:17:56

palesz77 írta:
vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Mert a Tottenham olyan jól áll védők terén, hogy Musacchio érkezésével valaki feleslegesé válik? Meg amúgy azt is kétlem, hogy pont a legjobb védőjüktől válnának meg, miután ő ki is jelentette, hogy maradni szeretne..
Mondasz valamit... Az a baj, hogy azok közül a védőkkel akikkel szóba hoztak minket egyik játékost sem preferálnám csak most szerintem nekik az a dilemma, hogy nem veszünk senkit vagy veszünk egy gyengébb játékost, de legalább jön valaki.
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 17:14:25

vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Nem mondható, hogy a Tottenham védelme olyan acélos lenne, hogy oda ne férne el még egy védő. Engem Verthongen se hatna meg igazán. Neki se volt nagy szezonja. De kétségtelen jobban örülnék mint Vermaelennek. Úgyanaz a bajom mint Aggerrel vagy sérült vagy formán kívül van. Igazából hármojuk közül szerintem egyik se lenne megoldás. :(
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.04. 17:07:21

Mert a Tottenham olyan jól áll védők terén, hogy Musacchio érkezésével valaki feleslegessé válik? Meg amúgy azt is kétlem, hogy pont a legjobb védőjüktől válnának meg, miután ő ki is jelentette, hogy maradni szeretne..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.08.04. 17:17:23-kor.
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 16:55:19

Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Pampalini
Jugador del Barça

2014.08.04. 16:45:10

splinter írta:
danianevem írta:Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:
http://u.goal.com/441400/441467.jpg" target="_blank

Szerintem egészen katasztrofális, középpályán egy labdavesztés, és szabad lenne az út a kapuig.
Remélem egy, 4-2-2-2 lesz a végleges megoldás. Bár nem láttam sajna a mérkőzést szombaton, és milyen volt a nyári támadó quartett, de szerintem L.E. Messit nem támadóként fogja játszatni(mint az arg. válogatottban).... hanem Inivel vállvetve támadó középpálya...mögöttük pedig a Song, Masc, Rakitic, Busi 4 es rotációs vk kettőse(viszont, véleményem szerint Businak fel kell kötni a gatyeszt, mert ha Masc visszatér a nyaralásból, akkor, Ő fix pont esz a középpályán)...
Bocsánat, de remélem egyik sem igazolódik be... [-o< széljáték nélkül középen erőlködni, a klasszikuson pedig Bale és Ronaldo sprintel az oldalvonalak mellett, hát nemtom...
splinter
Jugador del Barça

2014.08.04. 13:29:13

danianevem írta:Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:

Szerintem egészen katasztrofális, középpályán egy labdavesztés, és szabad lenne az út a kapuig.
Remélem egy, 4-2-2-2 lesz a végleges megoldás. Bár nem láttam sajna a mérkőzést szombaton, és milyen volt a nyári támadó quartett, de szerintem L.E. Messit nem támadóként fogja játszatni(mint az arg. válogatottban).... hanem Inivel vállvetve támadó középpálya...mögöttük pedig a Song, Masc, Rakitic, Busi 4 es rotációs vk kettőse(viszont, véleményem szerint Businak fel kell kötni a gatyeszt, mert ha Masc visszatér a nyaralásból, akkor, Ő fix pont esz a középpályán)...
palesz77

2014.08.04. 13:19:58

baas11 írta:viszont a jobb oldali középpályás és a belső védőnek kell ezt meg oldania ahogy pl. ez az Atletico nál remekül működik ahol JuanFran kb. az egész oldalt be tudja játszani csak mögötte ott van egy Koke meg egy igencsak jó Miranda....
Rakitic nagyon sokat segít a védekezésben, én őt tudnám elképzelni mint Koke - jövőre meg aztán jöhet az igazi Koke 8) :D -, Pique meg ha nem kapja össze magát, akkor Bartra vagy Vermaelen fog játszani helyette szerintem. Ha meg esetleg sikerül visszatérnie a top formájához, akkor simán jobb, mint Miranda. Úgyhogy igazából meg lehetne oldani, az más kérdés, hogy gyakorlatban is működne-e.
Ez a felállás meg alapból nem jó, de még a keretünk se alkalmas rá igazából. Meg egy 3 védős rendszerben Alba hátul.. #-o Nem is mondok semmit inkább, csak annyit, hogy 'goal.com'.. :roll:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.04. 12:59:55

Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:

baas11
Entrenador del Barça

2014.08.04. 12:59:07

palesz77 írta:
Feast4 írta:...
baas11 írta:...
Ha láttátok a legutóbbi felkészülési meccsünket, és figyeltétek a szélső védők helyezkedését, akkor szerintem egyértelmű, hogy miért akarja annyira LE Cuadradot.. Oda pont nagyon passzolna, amit játszatott velük - legalábbis a VB meccsei alapján menne neki az a poszt.

Zabaletat én is jobb jobbhátvédnek tartom mint Cuadradot, de ha ennyire offenzív szerepet szán LE a szélső védőinknek, akkor a kolumbiai szerintem tényleg jó választás lenne. Az argentin inkább defenzív jellegű jobbhátvéd - remélem értitek mit akarok mondani -, LE elképzeléseihez annyira nem passzolna szerintem.

Vermaelen meg tőlem aztán jöhet, csak akkor az első Arsenalos éveiben mutatott játékot hozza magával, ne az utolsó évekbeli formáját.. Akkor még tényleg komoly erősítés is lenne. 12,5 millió meg jó üzlet lenne.

Szóval egy támadó szellemű jobb hátvéd....ami kb. egy csúcson lévő Alves, ez akár be is jöhet , a kérdés ugyanaz h a mögötte lévő területet hogy oldja meg LE. mert ugye Alvesnél is ez a gond ha fennt rakad , nyílván Cuadradó sem gyorsabb-visszafelé- mint a brazil.... viszont a jobb oldali
középpályás és a belső védőnek kell ezt meg oldania ahogy pl. ez az Atletico nál remekül működik ahol JuanFran kb. az egész oldalt be tudja játszani csak mögötte ott van egy Koke meg egy igencsak jó Miranda....(nálunk ez az öreg Xavival és a villám Piquevel kb. sosem sikerült :)
-
Vermaelen : hát ha kivételesen jó boltot csinálunk az Arsenallal, még is csak egy PL védő(ebben bízom) "mint" Pique :)
Hamarosan meglássuk....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 12:23:33

visca el barca írta:
Feast4 írta:A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja
honnan láttad? jah, a vb... vazz ott szélsőt játszattak vele, jó hogy nem kelett védőmunkát ellátnia.
Most nem akarok hülyeséget mondani, de minimum egy éve középpályán játszik, a Fiorentina középpályája nagyon meggyengült, és akkor rakták fel mert marha gyors és jól ad be. És azóta nem is nagyon volt hátul.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.04. 12:01:42

Zabaletat nem hiszem , hogy elengedné a City. Richardsot eddig se nagyon játszatták és Sagnara sem fogják építeni a játékot. Pedig örülnék neki , ha Zabaleta jönne , de hát ez még mind attól fog függni , hogy Alves megy vagy marad.
Vermaelen meg egyértelmű ,jöjjön. Kell még egy hátvéd , mert ha Piqué vagy Mathieu véletlen kidőlne , abba bele se merek gondolni. Esetleg az üzletbe bevonhatnánk Songot , az Arsenalnak úgyis kell egy VKP , csak akkor megint az lenne , hogy mi fizetnénk rá milliókat. :mrgreen:
palesz77

2014.08.04. 11:46:39

Feast4 írta:...
baas11 írta:...
Ha láttátok a legutóbbi felkészülési meccsünket, és figyeltétek a szélső védők helyezkedését, akkor szerintem egyértelmű, hogy miért akarja annyira LE Cuadradot.. Oda pont nagyon passzolna, amit játszatott velük - legalábbis a VB meccsei alapján menne neki az a poszt.

Zabaletat én is jobb jobbhátvédnek tartom mint Cuadradot, de ha ennyire offenzív szerepet szán LE a szélső védőinknek, akkor a kolumbiai szerintem tényleg jó választás lenne. Az argentin inkább defenzív jellegű jobbhátvéd - remélem értitek mit akarok mondani -, LE elképzeléseihez annyira nem passzolna szerintem.

Vermaelen meg tőlem aztán jöhet, csak akkor az első Arsenalos éveiben mutatott játékot hozza magával, ne az utolsó évekbeli formáját.. Akkor még tényleg komoly erősítés is lenne. 12,5 millió meg jó üzlet lenne.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2014.08.04. 11:38:50

A piacon lévő és megszerezhető játékosok közül Vermaleen nem lenne rossz vétel, mind az ára, mind a játéktudása miatt sem. Oké, hogy kiszorították az Arsenalból, de azért ha egy védelem összeáll, azt ritkán bontják meg, akkor is inkább kényszerből. Vermaleen tudomásom szerint sérült volt, addig pedig kezdő. Ez után összeállt egy védelem, amit Wenger nem bontott meg. Örülnék én is, ha összeállna egy védelem, amit nem szívesen bontanánk meg. Lehet fel kell építenie magát, de ennyiért nem lenne rossz. Éppen annyira zsákbamacska ő, mint bárki más, akit vennénk. Én megpróbálnám ezt a 12,5 milliót is csökkenteni akár Alvessel, akár Affelayal, akár Songgal. Lehet érdekelné Wengert egyik-másik. Amúgy nem tudom Cuadrado mennyire állná meg a helyét jobb védőként - mondjuk annyira mint Alves az utóbbi 2-3 évben tuti - , de én örülnék egy Zabalétának is Alves helyett. Ő jó jobb oldali védő, akinek annyira nem erőssége a támadás segítése, de nem lenne rossz
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.04. 11:32:12

Feast4 írta:A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja
honnan láttad? jah, a vb... vazz ott szélsőt játszattak vele, jó hogy nem kelett védőmunkát ellátnia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.08.04. 11:51:01-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.04. 11:20:17

Ha Xavi átlátta a helyzetét és összeszedte magát, akkor lehet-e ugyanezt remélni Piquétől, Busquetstől , Iniestatól és talán Alvestől is? Mert ahogy most állnak...
baas11
Entrenador del Barça

2014.08.04. 10:17:51

S.Agüero írta:SPORT szerint :
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.

Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.

Zabaleta szerintem nagyon jó lenne (de ezt hol olvastad ?),már ha jobb Hátvédban gondolkodunk....Cuadradot továbbra sem tudom igazán hova tenni, amolyan luxus csere...cselezni baromi jól tud de védekezni ..passz !
-
Vermaleen___ajjaj , egy újabb Arsenalos ???!!??!hááát....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 10:09:40

barcafacan írta:A dolgok jelenlegi állása szerint Piqué nem alkalmas arra, hogy kezdő legyen.

Ezzel teljesen egyet értek, csak az a baj, ha megvesszük Vermaelen sem. Ha az Arsenalba kevés ide miért lesz elég? Marquinhos meg ennyi pénzt nem ér! Ha ennyire meg akartuk venni tavaly kellett volna a Rómától nem akkor is sajnálni a pénzt! Most már erre sajna ihatunk hideg vizet. Mascheranot meg halálos vétek berakni védekezni. Szóval jelen állás szerint vén egy Matyi középen és egy tapasztalatlan Bartra. Ez így megint kevés lesz! Pique egyszerűen... na hagyjuk, ha meg Matyi megsérül beesett az eső? És továbbra se hiszem, hogy ő a megoldás a gondjainkra! Mi vagyunk mi a Milán, hogy nyugdíjasklubbot nyissunk?

A másik meg Cuadrado? Minek? Érsétek már meg, hogy szélső, nem szélső védő! Oké védőként kezdte ez szép és jó, de látszik, hogy a szélső az igazi posztja, ráadásul egy Alexishez hasonló típusú játékos. Akkor mindegy lett volna ha ő marad és hátra tesszük, kb annyi értelme lett volna mint idehozni.
Láttam játszani párszor a Juve meg a Milán ellen védőként... Hát mit nem mondjak nem jó! Előrefut, letámad, de ott marad. Akkora terület marad mögötte, hogy jaj! (Alba is sokszor ilyen most ott fogunk hagyni két oldalt üresen Piquére meg Matyira épített középpályával?) Ezért is próbálták ki támadóbb szerepkörben! Ezért is játszott ott a válogatottban. Azt a posztot szereti!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2014.08.04. 10:20:51-kor.
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.04. 08:11:15

A dolgok jelenlegi állása szerint Piqué nem alkalmas arra, hogy kezdő legyen.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.04. 07:25:24

Petr írta:Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide.
Azért hoznák, hogy befogjuk a szánkat, mert ők teljesítették kívánságainkat és hoztak védőt... :oops: Ráadásul topbajnokság, topcsapatából, bár ide inkább csak topvédő kellene...

De jöjjön Vermaelen, inkább ő, mint csillióért Marquinhos, vagy kényszerből egy vkp-ból legyen védő. Aztán ki tudja, Piquét lehet kiszorítja majd :mrgreen:
Petr
Entrenador del Barça

2014.08.04. 01:39:43

PCsabi írta:Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
Épp ezért nem értem, hogy miért kell ide. Hasonló színvonalú védő már érkezett Mathieu személyében, teljesen feleslegesnek érzem az ide hozatalát csupán azért, mert ő a 'kisebbik rossz'.
Ha a 3 évvel ezelőtti védő lenne szó nélkül aláírnám, de így nem.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.04. 01:21:31

SPORT szerint :
- Az Inter is vinné Alvest.
- Marquinhos úgy döntött, hogy nem jön.
- Zabaletát hoznánk, ha nem jön Cuadrado.
- A Fiorentina el fogja fogadni a 35 millió+bónusz ajánlatunkat Cuadradoért.

Utóbbit mondjuk kétlem, de örülnék neki.
PCsabi
aka Game90

2014.08.04. 01:09:32

Arsenal szerintem úgy van vele, hogy inkább nekünk adná el Vermaelen-t, mint a ManUnited-nek.

+ ő lenne a leggyorsabb középső védőnk
+ passzolás, hosszú indítások
+ fejpárbajok
- bármikor benne van egy hiba

Mondjuk az utóbbi két évéről sokat elmond, hogy csk-ból tartalék CB lett és esélye sem volt kiszorítani Koscielny-t vagy Mertesacker-t.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése