Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsánat, tévedtem!palesz77 írta:Ezeket nem kell túl komolyan venni, azt se tudom mi alapján állítják ott össze a jellemzéseket, de csomó embernél tök hülyeség jön ki. Csak mivel jót röhögtem rajta, gondoltam beírom, a végén ez a "" nem véletlenül volt ott..
Ezeket nem kell túl komolyan venni, azt se tudom mi alapján állítják ott össze a jellemzéseket, de csomó embernél tök hülyeség jön ki. Csak mivel jót röhögtem rajta, gondoltam beírom, a végén ez a "ZBarca írta:Szerintem nem nagyon kéne ide Boateng, ahogy palesz is írta a WhoScored alapján a gyengéi a fejpárbaj és a szerelés.
Piquének a labda megtartása is gondot okozott néha a szombati meccsen, nem kell ide Boateng, ha tényleg ezek a gyenge pontjai...
A WhoScored szerint Dani Alves erőssége a beadások, meg a kulcspasszok... Sok szempontból kitűnő oldal, de nem frissítik elégszer, meg a mérlegelésük is elég szélsőséges tud lenni. A dribblerek pl. akkor is kiemelkedő pontokat kapnak, ha egy értelmes megoldásuk sem volt a fontos szituációkban, de sokszor szólóztak.palesz77 írta:...Amúgy WhoScoredon megnéztem, gyengeségnek 2 dolgot írtak: fejpárbaj és szerelés..
Nagyon meglepő hír. Nem is értem, hogy miért adják el. Nagy gázsiemelést kért volna?danianevem írta:Na a Mundo meg a Sport is bedobta Boateng nevét a kalapba...
Radio Marca még tegnap hozta le, hogy csütörtökön bejelentünk egy CB igazolást, egy olyat akire senki sem számít.palesz77 írta:Már vártam, hogy felmerüljön a neve, tud jobbhátvédet is játszani, meg középsőt is, ez meg Zubi és LE mániája.. Nem sok rémlik róla amúgy, azt tudom, hogy jó magas, erős, és emlékeim szerint egész gyors is. Nem tudom miért akarná eladni a München, ők se tengnek túl védőkben tudtommal..Kubla9 írta: http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... do-3429904" target="_blank 35M az ára.
Ilyen drágán meg kétlem, hogy vennénk középhátvédet, szerintem a pénzünk nagy része Cuadradora fog elmenni. Bár végülis ha Alvesért, Afellayért és Songért kapnánk 10-et összesen, és Cuadradot is 35 + változókért elengednék tényleg, akkor bele is férne a költségvetésbe ez a 35 millió.. De szerintem erősen hápog a cikk.
Amúgy WhoScoredon megnézte, gyengeségnek 2 dolgot írtak: fejpárbaj és szerelés..
Tudom hogy nem, de nem hagyhattam ki..vadaszita10 írta:Nyílván rájuk gondoltam.Ők úgyse jönnek ide, mondjuk sajnos Inigoék sem.
Már vártam, hogy felmerüljön a neve, tud jobbhátvédet is játszani, meg középsőt is, ez meg Zubi és LE mániája..Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... do-3429904 35M az ára.
Mangala és Hummels nem a ligából jönnének..vadaszita10 írta:Meg ha Mathieunél és Bravonál előny volt, hogy ismeri a ligát, akkor náluk miért nem az?
Laporte - aki amúgy a nyáron hosszabbított - és Hummels lassabbak szinte Piquenel is, de ha nem is, akkor max ugyan olyan gyorsak. Csodás lenne, ha 4-ből 2 védőnk simán lassú lenne, a másik kettő meg egy erős közepes. Bár már azon is gondolkoztam, hogy bennem van a hiba, hogy szeretnék egy robbanékony védőt is, nem csak tornyokat.. Mangala sanszos, hogy tényleg jó lenne, Inigo Martinezről nem tudok nyilatkozni.Feast4 írta:Egyértelműen. Laporte, Ingo Martinez, Mangala, Hummels. Közülük kéne nézelődni és ha azt a 43 millót amit Marquinhosért ajánlottak az egyiket csak ideadnák.
Mangala és Hummels nem a ligából jönnének..vadaszita10 írta:Meg ha Mathieunél és Bravonál előny volt, hogy ismeri a ligát, akkor náluk miért nem az?
Meg ha Mathieunél és Bravonál előny volt, hogy ismeri a ligát, akkor náluk miért nem az?Feast4 írta:Egyértelműen. Laporte, Ingo Martinez, Mangala, Hummels. Közülük kéne nézelődni és ha azt a 43 millót amit Marquinhosért ajánlottak az egyiket csak ideadnák.vadaszita10 írta:Nekem még mindig Godin lenne a legszimpatikusabb, de sajna 0% esély van rá. De egy Laporte vagy Inigo Martinez kettősből is elfogadnék egyet.Feast4 írta:Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Egyértelműen. Laporte, Ingo Martinez, Mangala, Hummels. Közülük kéne nézelődni és ha azt a 43 millót amit Marquinhosért ajánlottak az egyiket csak ideadnák.vadaszita10 írta:Nekem még mindig Godin lenne a legszimpatikusabb, de sajna 0% esély van rá. De egy Laporte vagy Inigo Martinez kettősből is elfogadnék egyet.Feast4 írta:Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Nekem még mindig Godin lenne a legszimpatikusabb, de sajna 0% esély van rá. De egy Laporte vagy Inigo Martinez kettősből is elfogadnék egyet.Feast4 írta:Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Mondasz valamit... Az a baj, hogy azok közül a védőkkel akikkel szóba hoztak minket egyik játékost sem preferálnám csak most szerintem nekik az a dilemma, hogy nem veszünk senkit vagy veszünk egy gyengébb játékost, de legalább jön valaki.palesz77 írta:Mert a Tottenham olyan jól áll védők terén, hogy Musacchio érkezésével valaki feleslegesé válik? Meg amúgy azt is kétlem, hogy pont a legjobb védőjüktől válnának meg, miután ő ki is jelentette, hogy maradni szeretne..vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Nem mondható, hogy a Tottenham védelme olyan acélos lenne, hogy oda ne férne el még egy védő. Engem Verthongen se hatna meg igazán. Neki se volt nagy szezonja. De kétségtelen jobban örülnék mint Vermaelennek. Úgyanaz a bajom mint Aggerrel vagy sérült vagy formán kívül van. Igazából hármojuk közül szerintem egyik se lenne megoldás.vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Mert a Tottenham olyan jól áll védők terén, hogy Musacchio érkezésével valaki feleslegessé válik? Meg amúgy azt is kétlem, hogy pont a legjobb védőjüktől válnának meg, miután ő ki is jelentette, hogy maradni szeretne..vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Bocsánat, de remélem egyik sem igazolódik be...splinter írta:Remélem egy, 4-2-2-2 lesz a végleges megoldás. Bár nem láttam sajna a mérkőzést szombaton, és milyen volt a nyári támadó quartett, de szerintem L.E. Messit nem támadóként fogja játszatni(mint az arg. válogatottban).... hanem Inivel vállvetve támadó középpálya...mögöttük pedig a Song, Masc, Rakitic, Busi 4 es rotációs vk kettőse(viszont, véleményem szerint Businak fel kell kötni a gatyeszt, mert ha Masc visszatér a nyaralásból, akkor, Ő fix pont esz a középpályán)...danianevem írta:Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:
http://u.goal.com/441400/441467.jpg" target="_blank
Szerintem egészen katasztrofális, középpályán egy labdavesztés, és szabad lenne az út a kapuig.