Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amennyiben tudnál prezentálni egy olyan idézetet tőlem, amiben én itt Marquinhost követelem vagy csak egyszer is leírom a nevét, hogy ide jöjjön, meghajolok előtted.Gali írta:Mert aztán Marquinhos nem kerül sokba ugye, meg marhára bizonyította, hogy a Barcában a helye. Igaz ő végig játszotta a VB-t. Ja nem, még a brazil keretben sem volt benne. Na, akkor ennyit erről a "világsztárról".
Amennyire Marquinhos a reflektorfényben van a vezetésnél, annyira Mangala is lehetne. Semmivel nem rosszabb védő.
Zubiékat ismerve, ez teljességgel kizárt. Még augusztus végén is a nem eladó Marquinhos lesz a fő célpont.Rivaldo11 írta:Szép álom Boateng. A vb-n tanári volt végig, elképzelhetetlennek tartom, hogy megváljon tőle Pep. Inkább valami reális lehetőség után kellene nézni, de nagyon gyorsan...
Mert aztán Marquinhos nem kerül sokba ugye, meg marhára bizonyította, hogy a Barcában a helye. Igaz ő végig játszotta a VB-t. Ja nem, még a brazil keretben sem volt benne. Na, akkor ennyit erről a "világsztárról".Alcantara írta:Végre valaki, aki rajtam kívül leírta már ezt. Tényleg unalmas már, hogy egyes emberek napi kommentjeiben, minden alkalommal leírják, hogy "Mangala kell ide".fanbarca írta:Kicsit már kezd elegem lenni ebből a Mangalazásból. Annyian kívánjátok ide, holott alig látta őt valaki is játszani.
Megmondták nem hozzák, sok az ára és ennyi! A bizonyításról meg annyit, a VB-n Varane-Koscielny páros játszott, vagy Koscielny helyett Sakho az egyenes kiesésben. Na, kb. ennyit a "világsztárról".
Talán a francia szövetségi kapitány tudja, amit itt néhányan nem.
Végre valaki, aki rajtam kívül leírta már ezt. Tényleg unalmas már, hogy egyes emberek napi kommentjeiben, minden alkalommal leírják, hogy "Mangala kell ide".fanbarca írta:Kicsit már kezd elegem lenni ebből a Mangalazásból. Annyian kívánjátok ide, holott alig látta őt valaki is játszani.
Ezért kéne Mangala. De a kicsit ésszel élnénk... Kb. annyiba került volna mint a brazil. hihetetlen milyen védőket buktunk el eddig!palesz77 írta:De nem repült, úgyhogy mellé ne olyan védőt hozzunk már, aki akkor lenne jó, ha ő elmenne.. Nem mintha mi döntenénk el..Feast4 írta:Már többször mondtam, ha a kicsit ésszel élnénk Mr Shakira repült volna![]()
De nem repült, úgyhogy mellé ne olyan védőt hozzunk már, aki akkor lenne jó, ha ő elmenne.. Nem mintha mi döntenénk el..Feast4 írta:Már többször mondtam, ha a kicsit ésszel élnénk Mr Shakira repült volna
Ezzel meg egyetértek. Pont emiatt nincs semmi realitása a cikknek..Feast4 írta:Azért is gondolom, hogy kacsa, mert ők is védőt keresnek. Nem hiszem, hogy Boatenget elengednék.
Már többször mondtam, ha a kicsit ésszel élnénk Mr Shakira repült volna és Hummels Mangala. Mindkettő erős, és nagy, Mangala emellett gyors is Hummels pedig iszonyatosan érti a játékot már többször kiderült. És szerintem a gyorsaság beli hiányosságait a játékosintelligenciája bőven pótolja. De hát nem mi döntünk, nem én döntök.palesz77 írta: Laporte - aki amúgy a nyáron hosszabbított - és Hummels lassabbak szinte Piquenel is, de ha nem is, akkor max ugyan olyan gyorsak. Csodás lenne, ha 4-ből 2 védőnk simán lassú lenne, a másik kettő meg egy erős közepes. Bár már azon is gondolkoztam, hogy bennem van a hiba, hogy szeretnék egy robbanékony védőt is, nem csak tornyokat.. Mangala sanszos, hogy tényleg jó lenne, Inigo Martinezről nem tudok nyilatkozni.
Azért is gondolom, hogy kacsa, mert ők is védőt keresnek. Nem hiszem, hogy Boatenget elengednék. Bár Pepnek is szokása a védők hanyagolása, így lett Martinezből védő.roby122 írta:Boateng , érdekes hír , de szerintem csak kacsa. Mi oka lenne onnan elmenni ? Másrészt a Bayern biztos nem fogja eladni , de nem is kéne ide.
Cuadrado? Ha a pénzen múlik akkor [auto_cenzúra].ZBarca írta:Bocsánat, tévedtem!palesz77 írta:Ezeket nem kell túl komolyan venni, azt se tudom mi alapján állítják ott össze a jellemzéseket, de csomó embernél tök hülyeség jön ki. Csak mivel jót röhögtem rajta, gondoltam beírom, a végén ez a "" nem véletlenül volt ott..
![]()
Más:
A héten eldől Cuadrado ügye. Állítólag mi is és az MU is 35 millát ajánlunk.
Hamár el tudnánk hozni 35-ért és a vezetőság el tudná adni a Dani-Affelay-Song pakkot, kötelező lenne egy normális kh-t hozni
Bocsánat, tévedtem!palesz77 írta:Ezeket nem kell túl komolyan venni, azt se tudom mi alapján állítják ott össze a jellemzéseket, de csomó embernél tök hülyeség jön ki. Csak mivel jót röhögtem rajta, gondoltam beírom, a végén ez a "" nem véletlenül volt ott..
Ezeket nem kell túl komolyan venni, azt se tudom mi alapján állítják ott össze a jellemzéseket, de csomó embernél tök hülyeség jön ki. Csak mivel jót röhögtem rajta, gondoltam beírom, a végén ez a "ZBarca írta:Szerintem nem nagyon kéne ide Boateng, ahogy palesz is írta a WhoScored alapján a gyengéi a fejpárbaj és a szerelés.
Piquének a labda megtartása is gondot okozott néha a szombati meccsen, nem kell ide Boateng, ha tényleg ezek a gyenge pontjai...
A WhoScored szerint Dani Alves erőssége a beadások, meg a kulcspasszok... Sok szempontból kitűnő oldal, de nem frissítik elégszer, meg a mérlegelésük is elég szélsőséges tud lenni. A dribblerek pl. akkor is kiemelkedő pontokat kapnak, ha egy értelmes megoldásuk sem volt a fontos szituációkban, de sokszor szólóztak.palesz77 írta:...Amúgy WhoScoredon megnéztem, gyengeségnek 2 dolgot írtak: fejpárbaj és szerelés..
Nagyon meglepő hír. Nem is értem, hogy miért adják el. Nagy gázsiemelést kért volna?danianevem írta:Na a Mundo meg a Sport is bedobta Boateng nevét a kalapba...
Radio Marca még tegnap hozta le, hogy csütörtökön bejelentünk egy CB igazolást, egy olyat akire senki sem számít.palesz77 írta:Már vártam, hogy felmerüljön a neve, tud jobbhátvédet is játszani, meg középsőt is, ez meg Zubi és LE mániája.. Nem sok rémlik róla amúgy, azt tudom, hogy jó magas, erős, és emlékeim szerint egész gyors is. Nem tudom miért akarná eladni a München, ők se tengnek túl védőkben tudtommal..Kubla9 írta: http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... do-3429904" target="_blank 35M az ára.
Ilyen drágán meg kétlem, hogy vennénk középhátvédet, szerintem a pénzünk nagy része Cuadradora fog elmenni. Bár végülis ha Alvesért, Afellayért és Songért kapnánk 10-et összesen, és Cuadradot is 35 + változókért elengednék tényleg, akkor bele is férne a költségvetésbe ez a 35 millió.. De szerintem erősen hápog a cikk.
Amúgy WhoScoredon megnézte, gyengeségnek 2 dolgot írtak: fejpárbaj és szerelés..
Tudom hogy nem, de nem hagyhattam ki..vadaszita10 írta:Nyílván rájuk gondoltam.Ők úgyse jönnek ide, mondjuk sajnos Inigoék sem.
Már vártam, hogy felmerüljön a neve, tud jobbhátvédet is játszani, meg középsőt is, ez meg Zubi és LE mániája..Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... do-3429904 35M az ára.
Mangala és Hummels nem a ligából jönnének..vadaszita10 írta:Meg ha Mathieunél és Bravonál előny volt, hogy ismeri a ligát, akkor náluk miért nem az?
Laporte - aki amúgy a nyáron hosszabbított - és Hummels lassabbak szinte Piquenel is, de ha nem is, akkor max ugyan olyan gyorsak. Csodás lenne, ha 4-ből 2 védőnk simán lassú lenne, a másik kettő meg egy erős közepes. Bár már azon is gondolkoztam, hogy bennem van a hiba, hogy szeretnék egy robbanékony védőt is, nem csak tornyokat.. Mangala sanszos, hogy tényleg jó lenne, Inigo Martinezről nem tudok nyilatkozni.Feast4 írta:Egyértelműen. Laporte, Ingo Martinez, Mangala, Hummels. Közülük kéne nézelődni és ha azt a 43 millót amit Marquinhosért ajánlottak az egyiket csak ideadnák.
Mangala és Hummels nem a ligából jönnének..vadaszita10 írta:Meg ha Mathieunél és Bravonál előny volt, hogy ismeri a ligát, akkor náluk miért nem az?