Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.04. 19:28:13

Szerintem nem nagyon kéne ide Boateng, ahogy palesz is írta a WhoScored alapján a gyengéi a fejpárbaj és a szerelés.
Piquének a labda megtartása is gondot okozott néha a szombati meccsen, nem kell ide Boateng, ha tényleg ezek a gyenge pontjai...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.04. 19:21:03

kizárt h eladják, nincs is belső védőjük. a 30 éves dante es annyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.04. 19:08:33

danianevem írta:Na a Mundo meg a Sport is bedobta Boateng nevét a kalapba...
Nagyon meglepő hír. Nem is értem, hogy miért adják el. Nagy gázsiemelést kért volna?
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.04. 19:04:08

Na a Mundo meg a Sport is bedobta Boateng nevét a kalapba...

Szerk.: Most látom, hogy lemaradtam :D

Amúgy kifejezetten örülnék a németnek, mert a védelem bármely oldalán bevethető, meg bár inkább balon jó, a VB-n a jobb szélen is egész veszélyes beadásai voltak. Meg ugye 26 lesz, szóval a legjobb korban van. De szinte érzem a sült kacsa illatát :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.08.04. 19:10:01-kor.
Kubla9
Capitá del Barça

2014.08.04. 18:39:36

Mi ez a nagy fordulat Alves ügyében,nem olyan rég úgy volt hogy marad,most meg hirtelen több csapat is vinné.Az Inter például ingyen. [-X [-X [-X [-X [-X :D :D :D :D :D Állítólag holnap találkozik LE-vel hogy megvitassák hogy tulajdonképpen hogy is állnak a dolgok.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.04. 18:38:47

palesz77 írta:
Kubla9 írta: http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... do-3429904" target="_blank 35M az ára.
Már vártam, hogy felmerüljön a neve, tud jobbhátvédet is játszani, meg középsőt is, ez meg Zubi és LE mániája.. Nem sok rémlik róla amúgy, azt tudom, hogy jó magas, erős, és emlékeim szerint egész gyors is. Nem tudom miért akarná eladni a München, ők se tengnek túl védőkben tudtommal..
Ilyen drágán meg kétlem, hogy vennénk középhátvédet, szerintem a pénzünk nagy része Cuadradora fog elmenni. Bár végülis ha Alvesért, Afellayért és Songért kapnánk 10-et összesen, és Cuadradot is 35 + változókért elengednék tényleg, akkor bele is férne a költségvetésbe ez a 35 millió.. De szerintem erősen hápog a cikk.

Amúgy WhoScoredon megnézte, gyengeségnek 2 dolgot írtak: fejpárbaj és szerelés..
Radio Marca még tegnap hozta le, hogy csütörtökön bejelentünk egy CB igazolást, egy olyat akire senki sem számít.
ma fedték fel a nevét.
a Radio Marca tavaly nyáron bedobta, hogy Pedrot vinné a Monaco 40 millió euorért, de ezen a nyáron már azt is tudni vélték, hogy leigazoltuk Higuaint. komolytalan.
Kép
Isti8
Barça B

2014.08.04. 18:36:39

Én meg azt mondom, hogy Benatia-ra kellene ráhajtani, odaadni a Roma-nak, amennyit kér érte. Még mindig nem hiszem, hogy ellenezné, hogy ide jöjjön. Nagyon intelligens, jól helyezkedik, megbízható, ráadásul vezéralkat, szerintem jelenleg a legjobb khv.
Vertonhghen-nek is örülnék.
Hummels jó játékos, de szerintem nem ide illik, Marquinhos számomra kérdôjel, nem sokat láttam játszani.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.04. 18:32:08

vadaszita10 írta:Nyílván rájuk gondoltam.:) Ők úgyse jönnek ide, mondjuk sajnos Inigoék sem.
Tudom hogy nem, de nem hagyhattam ki.. :mrgreen:
Már vártam, hogy felmerüljön a neve, tud jobbhátvédet is játszani, meg középsőt is, ez meg Zubi és LE mániája.. :D Nem sok rémlik róla amúgy, azt tudom, hogy jó magas, erős, és emlékeim szerint egész gyors is. Nem tudom miért akarná eladni a München, ők se tengnek túl védőkben tudtommal..
Ilyen drágán meg kétlem, hogy vennénk középhátvédet, szerintem a pénzünk nagy része Cuadradora fog elmenni. Bár végülis ha Alvesért, Afellayért és Songért kapnánk 10-et összesen, és Cuadradot is 35 + változókért elengednék tényleg, akkor bele is férne a költségvetésbe ez a 35 millió.. De szerintem erősen hápog a cikk.

Amúgy WhoScoredon megnézte, gyengeségnek 2 dolgot írtak: fejpárbaj és szerelés.. :lol:
Kubla9
Capitá del Barça

2014.08.04. 18:19:56

vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 18:16:43

vadaszita10 írta:Meg ha Mathieunél és Bravonál előny volt, hogy ismeri a ligát, akkor náluk miért nem az?
Mangala és Hummels nem a ligából jönnének.. :mrgreen:[/quote]

Nyílván rájuk gondoltam.:) Ők úgyse jönnek ide, mondjuk sajnos Inigoék sem.
palesz77

2014.08.04. 18:10:47

Feast4 írta:Egyértelműen. Laporte, Ingo Martinez, Mangala, Hummels. Közülük kéne nézelődni és ha azt a 43 millót amit Marquinhosért ajánlottak az egyiket csak ideadnák.
Laporte - aki amúgy a nyáron hosszabbított - és Hummels lassabbak szinte Piquenel is, de ha nem is, akkor max ugyan olyan gyorsak. Csodás lenne, ha 4-ből 2 védőnk simán lassú lenne, a másik kettő meg egy erős közepes. Bár már azon is gondolkoztam, hogy bennem van a hiba, hogy szeretnék egy robbanékony védőt is, nem csak tornyokat.. Mangala sanszos, hogy tényleg jó lenne, Inigo Martinezről nem tudok nyilatkozni.
vadaszita10 írta:Meg ha Mathieunél és Bravonál előny volt, hogy ismeri a ligát, akkor náluk miért nem az?
Mangala és Hummels nem a ligából jönnének.. :mrgreen:
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 18:05:14

Feast4 írta:
vadaszita10 írta:
Feast4 írta:Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Nekem még mindig Godin lenne a legszimpatikusabb, de sajna 0% esély van rá. De egy Laporte vagy Inigo Martinez kettősből is elfogadnék egyet.
Egyértelműen. Laporte, Ingo Martinez, Mangala, Hummels. Közülük kéne nézelődni és ha azt a 43 millót amit Marquinhosért ajánlottak az egyiket csak ideadnák.
Meg ha Mathieunél és Bravonál előny volt, hogy ismeri a ligát, akkor náluk miért nem az?
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 17:53:51

vadaszita10 írta:
Feast4 írta:Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Nekem még mindig Godin lenne a legszimpatikusabb, de sajna 0% esély van rá. De egy Laporte vagy Inigo Martinez kettősből is elfogadnék egyet.
Egyértelműen. Laporte, Ingo Martinez, Mangala, Hummels. Közülük kéne nézelődni és ha azt a 43 millót amit Marquinhosért ajánlottak az egyiket csak ideadnák.
Kép
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 17:42:23

Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 17:26:43

Nem hiszem el, hogy egy Hummels vagy egy Mangala szóba se kerül. Csak állunk mint szamár a hegyen és várjuk, hogy egy máshol felsült védőt megvehessünk és akkor majd nálunk jó lesz. Aki nem fért be a Poolba, az Arsenálba Tottenhambe az nálunk miért válna be? Ezt valaki elmondhatná. Azért mert angol ligába valaki csere még nem kell hasra esni. És egyikük se túl fiatal már. Azért egy 31 éves ember után tényleg egy ilyen huszon egy-kettő-három körüli vételt várnék, vagy tényleg egy top védőt aki 25-26 éves és a pályája csúcsán áll. Nem őket.
Kép
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 17:21:24

Nem mondható, hogy a Tottenham védelme olyan acélos lenne, hogy oda ne férne el még egy védő. Engem Verthongen se hatna meg igazán. Neki se volt nagy szezonja. De kétségtelen jobban örülnék mint Vermaelennek. Úgyanaz a bajom mint Aggerrel vagy sérült vagy formán kívül van. Igazából hármojuk közül szerintem egyik se lenne megoldás. :([/quote]
En is így látom.De ha 3-ból kell választani akkor már Verthongen. Mondjuk úgyse jön.
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 17:17:56

palesz77 írta:
vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Mert a Tottenham olyan jól áll védők terén, hogy Musacchio érkezésével valaki feleslegesé válik? Meg amúgy azt is kétlem, hogy pont a legjobb védőjüktől válnának meg, miután ő ki is jelentette, hogy maradni szeretne..
Mondasz valamit... Az a baj, hogy azok közül a védőkkel akikkel szóba hoztak minket egyik játékost sem preferálnám csak most szerintem nekik az a dilemma, hogy nem veszünk senkit vagy veszünk egy gyengébb játékost, de legalább jön valaki.
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.04. 17:14:25

vadaszita10 írta:Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Nem mondható, hogy a Tottenham védelme olyan acélos lenne, hogy oda ne férne el még egy védő. Engem Verthongen se hatna meg igazán. Neki se volt nagy szezonja. De kétségtelen jobban örülnék mint Vermaelennek. Úgyanaz a bajom mint Aggerrel vagy sérült vagy formán kívül van. Igazából hármojuk közül szerintem egyik se lenne megoldás. :(
Kép
palesz77

2014.08.04. 17:07:21

Mert a Tottenham olyan jól áll védők terén, hogy Musacchio érkezésével valaki feleslegessé válik? Meg amúgy azt is kétlem, hogy pont a legjobb védőjüktől válnának meg, miután ő ki is jelentette, hogy maradni szeretne..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.08.04. 17:17:23-kor.
vadaszita10
Barça B

2014.08.04. 16:55:19

Musacchio közel a Tottenhamhez. Remélem akkor Verthongent elengedik. Inkább ő, mint Vermaelen, aki mostanában többet sérült, mint amennyit játszik.
Pampalini
Jugador del Barça

2014.08.04. 16:45:10

splinter írta:
danianevem írta:Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:
http://u.goal.com/441400/441467.jpg" target="_blank

Szerintem egészen katasztrofális, középpályán egy labdavesztés, és szabad lenne az út a kapuig.
Remélem egy, 4-2-2-2 lesz a végleges megoldás. Bár nem láttam sajna a mérkőzést szombaton, és milyen volt a nyári támadó quartett, de szerintem L.E. Messit nem támadóként fogja játszatni(mint az arg. válogatottban).... hanem Inivel vállvetve támadó középpálya...mögöttük pedig a Song, Masc, Rakitic, Busi 4 es rotációs vk kettőse(viszont, véleményem szerint Businak fel kell kötni a gatyeszt, mert ha Masc visszatér a nyaralásból, akkor, Ő fix pont esz a középpályán)...
Bocsánat, de remélem egyik sem igazolódik be... [-o< széljáték nélkül középen erőlködni, a klasszikuson pedig Bale és Ronaldo sprintel az oldalvonalak mellett, hát nemtom...
splinter
Jugador del Barça

2014.08.04. 13:29:13

danianevem írta:Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:

Szerintem egészen katasztrofális, középpályán egy labdavesztés, és szabad lenne az út a kapuig.
Remélem egy, 4-2-2-2 lesz a végleges megoldás. Bár nem láttam sajna a mérkőzést szombaton, és milyen volt a nyári támadó quartett, de szerintem L.E. Messit nem támadóként fogja játszatni(mint az arg. válogatottban).... hanem Inivel vállvetve támadó középpálya...mögöttük pedig a Song, Masc, Rakitic, Busi 4 es rotációs vk kettőse(viszont, véleményem szerint Businak fel kell kötni a gatyeszt, mert ha Masc visszatér a nyaralásból, akkor, Ő fix pont esz a középpályán)...
palesz77

2014.08.04. 13:19:58

baas11 írta:viszont a jobb oldali középpályás és a belső védőnek kell ezt meg oldania ahogy pl. ez az Atletico nál remekül működik ahol JuanFran kb. az egész oldalt be tudja játszani csak mögötte ott van egy Koke meg egy igencsak jó Miranda....
Rakitic nagyon sokat segít a védekezésben, én őt tudnám elképzelni mint Koke - jövőre meg aztán jöhet az igazi Koke 8) :D -, Pique meg ha nem kapja össze magát, akkor Bartra vagy Vermaelen fog játszani helyette szerintem. Ha meg esetleg sikerül visszatérnie a top formájához, akkor simán jobb, mint Miranda. Úgyhogy igazából meg lehetne oldani, az más kérdés, hogy gyakorlatban is működne-e.
Ez a felállás meg alapból nem jó, de még a keretünk se alkalmas rá igazából. Meg egy 3 védős rendszerben Alba hátul.. #-o Nem is mondok semmit inkább, csak annyit, hogy 'goal.com'.. :roll:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.04. 12:59:55

Na valaki FM-ezett a goal.com-on. Kicsit off lesz, de Cuadrado esetleges érkezése ezt a hadrendet eredményezné, szerintük:

baas11
Entrenador del Barça

2014.08.04. 12:59:07

palesz77 írta:
Feast4 írta:...
baas11 írta:...
Ha láttátok a legutóbbi felkészülési meccsünket, és figyeltétek a szélső védők helyezkedését, akkor szerintem egyértelmű, hogy miért akarja annyira LE Cuadradot.. Oda pont nagyon passzolna, amit játszatott velük - legalábbis a VB meccsei alapján menne neki az a poszt.

Zabaletat én is jobb jobbhátvédnek tartom mint Cuadradot, de ha ennyire offenzív szerepet szán LE a szélső védőinknek, akkor a kolumbiai szerintem tényleg jó választás lenne. Az argentin inkább defenzív jellegű jobbhátvéd - remélem értitek mit akarok mondani -, LE elképzeléseihez annyira nem passzolna szerintem.

Vermaelen meg tőlem aztán jöhet, csak akkor az első Arsenalos éveiben mutatott játékot hozza magával, ne az utolsó évekbeli formáját.. Akkor még tényleg komoly erősítés is lenne. 12,5 millió meg jó üzlet lenne.

Szóval egy támadó szellemű jobb hátvéd....ami kb. egy csúcson lévő Alves, ez akár be is jöhet , a kérdés ugyanaz h a mögötte lévő területet hogy oldja meg LE. mert ugye Alvesnél is ez a gond ha fennt rakad , nyílván Cuadradó sem gyorsabb-visszafelé- mint a brazil.... viszont a jobb oldali
középpályás és a belső védőnek kell ezt meg oldania ahogy pl. ez az Atletico nál remekül működik ahol JuanFran kb. az egész oldalt be tudja játszani csak mögötte ott van egy Koke meg egy igencsak jó Miranda....(nálunk ez az öreg Xavival és a villám Piquevel kb. sosem sikerült :)
-
Vermaelen : hát ha kivételesen jó boltot csinálunk az Arsenallal, még is csak egy PL védő(ebben bízom) "mint" Pique :)
Hamarosan meglássuk....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Válasz küldése