Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.22. 08:45:47

nem akarom a kedvedet szegni, de annak hogy LE. sok B-t felhozott nagyon egyszerű oka van: VB.-szabi.[/quote]

Ez nem volt elég ok arra, hogy négyet mindmáig magánál tartson. Tehetségesebbek és érettebbek, mint amire számított.
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.22. 08:11:21

barcafacan írta:

Olyan még nem volt az utóbbi években, hogy egy edző 8 fiatallal kezdje el a külföldi edzőtábort és közülük 4 a felkészülés végéig az A csapattal maradjon. Ez a 4 más mércével mérendő, mint az utóbbi évek fiataljai, akik vendégként vettek részt az A egy-egy edzésén. Más, ha az edző és a játékostársak bíznak bennük. Közülük is egyedül Munir tart ott, hogy esetleg kezdő lehet
nem akarom a kedvedet szegni, de annak hogy LE. sok B-t felhozott nagyon egyszerű oka van: VB.-szabi.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.22. 05:20:16

De a vak optimizmus is elég felesleges, ahogy előre sem lehet kijelenteni, hogy Lucho beválik majd, illetve tudja mit csinál. Elviekben bármelyik edzőre lehetne ezt mondani, mégis sokan besülnek a nagy csapatoknál... :wink:

Én úgy látom, hogy ez a fiatalokkal feltöltés elmélet elég gyenge lábakon áll. Attól, hogy valaki a Barca akadémiájáról jön ki még nem lesz világklasszis, de csak simán klasszis sem.
Kik is jöttek ki Pedro-ék óta? Sokan. Hányan lettek igazán jó játékosok? kevesen.
Thiago, Bartra és?
Montoya? vitás eset. Tello? szintén vitás.

A többiek, a fiatalabbak még csak ígéretek, ígéretből pedig az utóbbi 5 évben is volt nem is egy, mégsem vált be még csak a felük sem, nem csak nálunk, de máshol sem.
Tehát semmi okunk sincs arra, hogy arra következtessünk, hogy a fiatalokkal való keretfeltöltés jól sülhet el.[/quote]

Olyan még nem volt az utóbbi években, hogy egy edző 8 fiatallal kezdje el a külföldi edzőtábort és közülük 4 a felkészülés végéig az A csapattal maradjon. Ez a 4 más mércével mérendő, mint az utóbbi évek fiataljai, akik vendégként vettek részt az A egy-egy edzésén. Más, ha az edző és a játékostársak bíznak bennük. Közülük is egyedül Munir tart ott, hogy esetleg kezdő lehet Suarez eltiltása és Pedro betegsége miatt. Ez nem "feltöltés". Arra persze nincs garancia, hogy LE Pep szinten beválik. Nem feltétlenül ez a mérce. De ha rosszul teljesít, akkor is ő az edző addig, amíg nem választanak új vezetőséget és nem jár le a transferban. Tehát most akár bízik valaki LE-ben, akár nem, sikerének kell szurkolni.
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.22. 02:12:08

crixus írta: Én úgy látom, hogy ez a fiatalokkal feltöltés elmélet elég gyenge lábakon áll. Attól, hogy valaki a Barca akadémiájáról jön ki még nem lesz világklasszis, de csak simán klasszis sem.
Kik is jöttek ki Pedro-ék óta? Sokan. Hányan lettek igazán jó játékosok? kevesen.
Thiago, Bartra és?
Montoya? vitás eset. Tello? szintén vitás
Senki nem azt mondja, hogy fiatalokkal kell feltölteni a keretet (legalábbis aki reálisan gondolkozik). Azt pedig pláne nem mondja senki hogy aki onnan kijön az világklasszis. Hányan jöttek azóta? Én inkább azt kérdezném hánnyal próbálkoztak? Mert Tito, Roura és Martino nem erről voltak híresek. Most vannak ketten kölcsönben. Egy visszajött, akibe szerintem szorult annyi tehetség, mint a bátyjába. A kp-ra kellene majd pótlás Ini helyére, de oda van nem is egy.
Amúgy meg most van egy olyan keret, amiben igen sok potenciál rejlik. De egyelőre nincs is rá szükség. Jh kellene, de az onnan nem megoldható.
crixus írta:A többiek, a fiatalabbak még csak ígéretek, ígéretből pedig az utóbbi 5 évben is volt nem is egy, mégsem vált be még csak a felük sem, nem csak nálunk, de máshol sem.
Tehát semmi okunk sincs arra, hogy arra következtessünk, hogy a fiatalokkal való keretfeltöltés jól sülhet el.
Akik az utóbbi öt évben voltak, azok vannak kb. jelenleg terítéken. Thiago, Bartra, Deulofeu, Rafinha. Persze volt sok ígéret aki nem vált be, vagy elkallódott, többen pont azért, mert nem megfelelően építették be őket vagy a hozzáállásuk nem volt megfelelő.
Forca Barca!!!!
Kash
Entrenador del Barça

2014.08.22. 00:28:13

P.G.D. írta:Lehet, hogy én le maradtam valamiről, de mi ez, hogy Alvest legszívesebben mindenki elküldené világgá, és egyesek szerint Montoya vagy ez a Douglas gyerek(akit a többség maximum egy 5 perces YouTube videóban látott eddig) megfelelő a helyére. Jó rendben van Alves nem nagy szám(pláne az előző éveihez képest) de azért ne essünk már túlzásokba. Ha két hónapig Montoya vagy Douglas lenne a helyén valszeg visszasírnánk Danikát. Persze ha vicc ez a hangulat a fórumon akkor én kérek elnézést, csak azért eléggé érdekesen viszonyulunk Alveshez. Alves ugyanis nem a világ legjobbja a posztján, de azért egy Montoyától meg egy ismeretlen brazil 24 éves kölyöktől fényévekkel jobb :wink:
Egyetértek.
Alves nem a legjobb, de Montoyától és Douglastől biztosan jobb.
Hiszem, hogy Dani még nem adott ki magából mindent.
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.08.21. 23:13:15

barcafacan írta: Szükségtelen károgni, mert LE feltehetőleg tudja, hogy mit csinál. Ha problémája lenne támadó - vonalon, akkor nem küldi kölcsönbe Deulofeut és Tellot. A két utolsó év nem számít, mert akkor nem fiatalokkal kockázatot vállaló edzőink voltak. Vagy ha Tata próbálkozott, valakik leállították. LE-t láthatólag hagyják dolgozni és ő 4 fiatallal végigcsináltatta a felkészülést.
De a vak optimizmus is elég felesleges, ahogy előre sem lehet kijelenteni, hogy Lucho beválik majd, illetve tudja mit csinál. Elviekben bármelyik edzőre lehetne ezt mondani, mégis sokan besülnek a nagy csapatoknál... :wink:

Én úgy látom, hogy ez a fiatalokkal feltöltés elmélet elég gyenge lábakon áll. Attól, hogy valaki a Barca akadémiájáról jön ki még nem lesz világklasszis, de csak simán klasszis sem.
Thiago, Bartra és?
Montoya? vitás eset. Tello? szintén vitás.

A többiek, a fiatalabbak még csak ígéretek, ígéretből pedig az utóbbi 5 évben is volt nem is egy, mégsem vált be még csak a felük sem, nem csak nálunk, de máshol sem.
Tehát semmi okunk sincs arra, hogy arra következtessünk, hogy a fiatalokkal való keretfeltöltés jól sülhet el.
P.G.D.
Barça B

2014.08.21. 22:40:17

Lehet, hogy én le maradtam valamiről, de mi ez, hogy Alvest legszívesebben mindenki elküldené világgá, és egyesek szerint Montoya vagy ez a Douglas gyerek(akit a többség maximum egy 5 perces YouTube videóban látott eddig) megfelelő a helyére. Jó rendben van Alves nem nagy szám(pláne az előző éveihez képest) de azért ne essünk már túlzásokba. Ha két hónapig Montoya vagy Douglas lenne a helyén valszeg visszasírnánk Danikát. Persze ha vicc ez a hangulat a fórumon akkor én kérek elnézést, csak azért eléggé érdekesen viszonyulunk Alveshez. Alves ugyanis nem a világ legjobbja a posztján, de azért egy Montoyától meg egy ismeretlen brazil 24 éves kölyöktől fényévekkel jobb :wink:
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.21. 22:40:04

Sanama írta:Jo ez az utanpotlas, meg fiatalok duma, de pedro es busquets ota nem jott ki olyan ember onnan, aki megragadt volna az elso csapatnal. Vagy kepessegbeli, vagy hozzaallasbeli okok miatt.
Es akkor most nem az lenne a fiatalok feladata, hogy kiegeszito ember legyen, vagy esetleg kiszoritson egy levezeto henryt, hanem rogton, magas szinten kene teljesiteni. ez kb csak messinek sikerult, belole meg csak egy van. iniesta es xavi sem elso 2 evukben lettek meghatarozo emberek, most meg ilyenekre lenne szukseg majd.
Szükségtelen károgni, mert LE feltehetőleg tudja, hogy mit csinál. Ha problémája lenne támadó - vonalon, akkor nem küldi kölcsönbe Deulofeut és Tellot. A két utolsó év nem számít, mert akkor nem fiatalokkal kockázatot vállaló edzőink voltak. Vagy ha Tata próbálkozott, valakik leállították. LE-t láthatólag hagyják dolgozni és ő 4 fiatallal végigcsináltatta a felkészülést.
barca0000
Jugador del Barça

2014.08.21. 22:10:33

messideco írta:Amíg lehet hozzuk el Depayt és Wijnaldumot. Az egyik a támadótrió bármelyik posztján tud játszani, akár fals kilencesként is :D , a másik meg igazi jolly joker a középpályán, mind mélységben, mind elől, vagy btb is tud alkotni. Letenne a csapat egy 40-es csekket értük, szerintem a PSV elengedné őket :D Jó na, fifábú ki :mrgreen:
Lehet én vagyok a hülye de nem rossz felvetés nekem tetszik még ha viccnek is szántad! :D Depay jó sok poszton bevethető és még a padot is bírná Wijnaldum meg akár Xavi akár Ini posztján is bevethető ha nem is ők személy szerint de ugyan ilyen univerzális játékosok kellenének.
defender3
Entrenador del Barça

2014.08.21. 21:50:22

Erxy írta: If Sao Paulo right back Douglas (24) joins this summer, he will stay at Barcelona and not join another club on loan for one season. [rac1]
Örülnék ha ez azt jelentené, h Alves megy amerre lát, de sajnos nem így lesz, hisz a kutyának se kell.
messideco
Presidente del Barça

2014.08.21. 21:37:39

Amíg lehet hozzuk el Depayt és Wijnaldumot. Az egyik a támadótrió bármelyik posztján tud játszani, akár fals kilencesként is :D , a másik meg igazi jolly joker a középpályán, mind mélységben, mind elől, vagy btb is tud alkotni. Letenne a csapat egy 40-es csekket értük, szerintem a PSV elengedné őket :D Jó na, fifábú ki :mrgreen:
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.21. 21:31:15

Erxy írta:hm-hm, mi lesz itt?
talán Montoya megy kölcsönbe? lenne benne logika, elküldjük mondjuk a Sevillához, ott minden bizonnyal lejátszana 2000 percet kb, lehet ez lenne a legjobb megoldás, jövőre meg elég lesz még talán Alves meg ez a Douglas fiú.
Ennél jobban nem járhatnánk. Montoya végre kiteljesedhetne (már ha benne van, én erősen kételkedek), ill. megtudnánk, hogy Douglas mire képes. 2 legyet egy csapásra. Kiderülne, hogy melyikőjük alkalmas Alves helyére (az is lehet, hogy egyik sem).

Ez még mindig jobb forgatókönyv, mintha jövőre úgy esnénk pofára, hogy Alves már elment, a 2 úriemberre meg nem lehet számítani. Egyébként Alves szerződésében van egy opció, ami szerint még 1 évet maradhat pluszban. Ha jól emlékszem a lejátszott meccsek után aktiválódik az az 1 év.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.21. 19:50:29

Richi írta:Sajnos még mindig vannak olyanok akik ebbe a keretbe akarják Reust és további támadók meg középpályások neveit dobálják be, vagy támogatóan szólnak hozzá az ilyen kacsákhoz...sajnos az általam utált real szindróma, a hegyre-halmot hozzáállás olykor rosszabb mint a realnal...
Mennyiségben már nagyjából megvan a hátsó alakzat, a minőség már más kérdés. Viszont Deulofeu kölcsönadásával "felszabadult" egy hely a keretben, elsősorban a támadószekcióban. Mondjuk ehhez meg nem feltétlenül kellene egy Reust hozni, sőt...
Richi
Jugador d'estrella

2014.08.21. 19:33:35

Sajnos még mindig vannak olyanok akik ebbe a keretbe akarják Reust és további támadók meg középpályások neveit dobálják be, vagy támogatóan szólnak hozzá az ilyen kacsákhoz...sajnos az általam utált real szindróma, a hegyre-halmot hozzáállás olykor rosszabb mint a realnal...
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.21. 19:32:16

kristop írta: sevilla? :D a végén behozzuk őket bl helyre.
logikus lenne, de
If Sao Paulo right back Douglas (24) joins this summer, he will stay at Barcelona and not join another club on loan for one season. [rac1]

hm-hm, mi lesz itt?
talán Montoya megy kölcsönbe? lenne benne logika, elküldjük mondjuk a Sevillához, ott minden bizonnyal lejátszana 2000 percet kb, lehet ez lenne a legjobb megoldás, jövőre meg elég lesz még talán Alves meg ez a Douglas fiú.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erxy 2014.08.21. 19:43:26-kor.
Kép
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.08.21. 19:30:49

Csak a védő problémára kell, vagy kellett volna megoldást találni, de 2 évig nem sikerült, akkor nem mindegy az a +2 :twisted: Egyébként ha szerencsénk van ki kell húzni 2 évig. Egyébként is, az se jobb, ha össze vissza vásárolunk mindenkit... Nem ezért ócsároljuk a másik oldalt? Mert most itt sokan azt akarják.. :roll: Ebből az átigazolásból a maximumot kihoztuk, sőt.. én Suarezt el sem hoztam volna, teljesen feleslegesnek érzem, főleg annyi pénzért #-o . Viszont a többi igazolással én teljesen megvagyok elégedve! =D> Várom az új szezont, 1 kupára simán jók lehetünk, aztán csalódjak kellemesen! :D
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.21. 18:41:07

Erxy írta:Ha már így alakult remélem valami spanyol csapathoz megy, csak hogy szem előtt legyen
sevilla? :D a végén behozzuk őket bl helyre.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.21. 18:30:49

Sanama írta:Jo ez az utanpotlas, meg fiatalok duma, de pedro es busquets ota nem jott ki olyan ember onnan, aki megragadt volna az elso csapatnal. Vagy kepessegbeli, vagy hozzaallasbeli okok miatt.
Es akkor most nem az lenne a fiatalok feladata, hogy kiegeszito ember legyen, vagy esetleg kiszoritson egy levezeto henryt, hanem rogton, magas szinten kene teljesiteni. ez kb csak messinek sikerult, belole meg csak egy van. iniesta es xavi sem elso 2 evukben lettek meghatarozo emberek, most meg ilyenekre lenne szukseg majd.
Csatársorba nem kell most senki a rögtön be kelljen épülni a kezdőbe, így ott nyugodtan lehet várni.
Kapusposzt detto nem érdekes.
A védelemben a bal oldal rendben, oda sem kell egyből ember, a középső alakzat ami képlékeny lehet, de idén ha lenne egy érett, első csapatra kész ember, akkor sem valószínű, hogy felhoznák. Jövőre, ha kirajzolódik, hogyan is állunk a négy védővel, ki lesz aki abszolut nem váltja be a reményeket, akár Edgart is fel lehet hozni elé és lassan beépíteni. Emellett azt se felejtsük, hogy ott van Bartra, aki szintén az utánpótlásból jött és már egyre inkább készen áll a huzamosabb játékra. Négy védő mögé lenne most értelme felhozni valakit.
A jobb oldal már más dolog. Oda tényleg MOST kellene valaki, de oda nem is lehet számítani az utánpótlásból. Patric nem képvisel csere szintet sem szerintem. Ki kell húzni ezt az két évet, bár ki tudja, lehet, hogy Montoya vagy Douglas a végén még pozitív meglepetést is okoza majd.

A középpályán pedig lassan csak Iniestat kell pótolni. Azt pedig el is kezdtük. Itt van már Rafinha, Halilovicnak sem biztos, hogy kell egy évnél több a B-ben (ez majd elválik) és Denis is befuthat még surranópályán. Szóval oda van 3 olyan ember akikből ha csak egy (ez pedig elnézve őket nagyon valószínű) beváltja a hozzá fűzött reményeket már nem kell aggódni. De ne felejtsük el hogy Ini sem nyugdíjas, két (de akár három) jó év még simán benne van és ha már nem bírja annyira, nem tud elég magas szinten teljesíteni, nem fog csak úgy eltűnni.

Amúgy meg lehet, hogy pont nem ezek futnak majd be, hanem valami ismeretlenebb arc, volt már rá példa.

Szóval nem kell úgy gondolkozni, hogy az egész keretet hirtelen fel kell tölteni fiatalokkal.

Azt viszont nem tudom, hogy ha Halilovicot jövőre az első csapatba akarjuk hozni meg tehetjük-e. Nem tudom ilyen szerződést kötöttünk vele, de ha hivatalosan csatlakozik az A-hoz ki kell köhögni a horvátoknak még 7 misit. Mivel új szerződést kap, ha belép az A-ba nem lesz ehhez valami köze a Zagreb-nek?
Forca Barca!!!!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.21. 18:15:25

Azt nyilatkozta a SP elnöke hogy Douglas done deal. Ha minden igaz kölcsönbe megy tovább valahova, de nem Brazíliába, mert ott lezárult az átigazolási piac.
Aidar (president Sao Paulo): "We couldn't resign Douglas on loan, because transfer window has closed here, so that's not an option." [rac1]
Ha már így alakult remélem valami spanyol csapathoz megy, csak hogy szem előtt legyen :D

szerk: téves info, még nem done deal.
Aidar (president Sao Paulo): "Talks on Douglas are ongoing, but there's no deal yet. We could sell for 6M. For less, impossible." [rac1]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erxy 2014.08.21. 19:14:59-kor.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.21. 17:53:06

Jo ez az utanpotlas, meg fiatalok duma, de pedro es busquets ota nem jott ki olyan ember onnan, aki megragadt volna az elso csapatnal. Vagy kepessegbeli, vagy hozzaallasbeli okok miatt.
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.21. 17:30:47

barca0000 írta:Reus #-o minek ide? Nagyon jó játékos ez tény de tök fölösleges vagy arra a 2 hónapra míg Suarez eltiltott addig utána meg mehet a padra vagy nem is értem minek.Mert azért lássuk be nagy luxus lenne egy olyan játékost mint ö padra ültetni még ha benne van eltiltás/sérülés is.Vagy valaki komolyan gondolta hogy középpályára jön?
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.
barca0000 írta:Az az igazság hogy egy kp +jh kellene Douglas jön ugye jh-nak jövőére ez az én olvasatomba azt jelenti hogy idén Alves+Montoya lesz ezen a poszton.Középen létszámba megvagyunk azzal nincs gond csak a minőséggel de azzal nagyon sajnos.
Nem értem kp-n miért lenne a minőséggel akkora gond. Van egy kiváló kezdő Busquets/Masch Rakitic-Iniesta trióval. Ezzel mi akkora gond? Ott van cserének Rafinha, aki kiváló játékos, igaz nincs még annyi tapasztalata, de azért a másodosztályban kiemelkedő volt, az első osztályban pedig annak a Celtanak volt alapembere, húzójátékosa akik magukhoz képest előkelő helyen végeztek. (csak az egymás elleni eredmény miatt maradtak a Valencia mögött), ráadásul ki ne ismerné jobban, mint LE. És ott van még Xavi, aki hiába annyi idős amennyi, még mindig ott van a szeren. Emellett még van két olyan játékos, akik 2 év múlva a kezdőért verekedhetnek.
A vkp poszton pedig talán a mi csapatunk a legerősebb.
Én ezt nem nevezném gyengének.
A jh poszt az igazi gond, illetve a középső védők kérdőjelesek kicsit. Gyakorlatilag két poszt van amivel gondok lehetnek. (esetleg a támadórészleg vékony.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.21. 17:28:50

visca el barca írta:
defender3 írta:sajnos Alves fog lenni a kezdő jobbhátvéd poszton mert nem lehet ilyen fizetés mellett padoztatni.
:D már mér' ne lehetne?
hát mert ő alves, ilyenkor a józan gondolkozás nem játszik. ha adakozik valami rákellenes alapítványnak, akkor is az lenne az első hozzászólás, hogy rosszul adott be és rosszul játszott a bankban. miért nem micah richards vagy abate kezd helyette? :D

visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.21. 17:03:37

defender3 írta:sajnos Alves fog lenni a kezdő jobbhátvéd poszton mert nem lehet ilyen fizetés mellett padoztatni.
:D már mér' ne lehetne?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.08.21. 16:56:00

Ha Montoyának lett volna esze akkor csakis olyan szerződést ír alá amelyben le van írva, h ha nem az övé a játékpercek legalább 51%-a bármely 2 átigazolási időszak között akkor szabadon igazolhatóvá válik. Simán meg kellett volna tennie hisz a mostani Alvesnél jobb, aki egy spanyol kiscsapat szintű Club Leon ellen is azzal tűnik ki, h milyen gyenge nem érdemli meg, h kezdő legyen. De van egy olyan érzésem, h sajnos Alves fog lenni a kezdő jobbhátvéd poszton mert nem lehet ilyen fizetés mellett padoztatni.

Emlékezzetek vissza, amikor az sikerkorszak volt akkor a 2 kezdő szélső hátvéd Alves és Abidal volt. Ezek közül Alves volt a támadó szelleműbb míg Abidal a védekezőbb. Most Alba az aki támadó szellemű és emiatt a jobb oldalra kell egy védekezőbb hátvéd és az Montoya lenne. Alves meg soha nem is volt védő inkább jobbfutó.
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.21. 16:22:07

horybazs írta:Meg hogy bedobjuk-e a mély vízbe, vagy fokozatosan, stb.. Montoyát még most sem építettük be, pedig 3-4 éve az első csapat tagja. És közben szép lassan se Cuenca, se Krikic, se Tello, se Deu, se Gai Asulin, se Oriol Romeu, se Dos Santos fivérek, se Jeffren, se Thiago, se stb... Majd talán Rafinha.....

Inkább visszavettük a kineveltjeinket (Jordi Alba, Fabregas), de ez sem igazán jött be. Pedro és Busquets felhozatala óta nem volt egy fiatal sem aki beépült volna (ha volt akkor javítsatok)
Emiatt érzem halványabbnak a Mes Que un Club jelszót, nem a szponzorok miatt.
az megvan, hogy a csapat nem csak 11 játékosból áll, hanem most például 21 lesz ez a létszám? montoya teljesen be van építve a csapatba. a képességbeli korlátai miatt cserejátékos a jobbhátvéd poszton. egy stabil színtelen - szagtalan srác, de amikor játszania kell, akkor csak ritkán hibázik. ha így nézzük, akkor ez a backup jobbhátvéd poszt évekre megvan oldva, szóval igenis beépítettük a csapatba. a barcelona keretet épít, és elsőre mindig az utánpótlásban néz szét, ha ott van megfelelő játékos, akkor őt használja, ha nincs, akkor igazol, pofonegyszerű.

például amikor adriano elfog menni, akkor megnézik, hogy grimaldo elég jó-e már a felnőtt csapatba. ha nem, akkor jön valami csereember két évre, aztán grimaldo lehúz még egy évet a bében, és aztán egy évet kölcsönben mondjuk valahol. ha elég jó, akkor meg ő lesz alba cseréje.

ugyanez a mascherano - samper kettőssel, meg xavi - denis suarez, halilovic trióval is.

plusz annak, hogy az elmúlt pár évben nem épült be fiatal a csapatba mi köze a més que un clubhoz azt szerintem még te se tudod, csak így kijött belőled. thiago az egyetlen játékos, akit nem sikerült beépítenünk időben (és ezért elment), aki tényleges szintet képvisel. ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni mindig. mindenki más évente vált csapatot és mondjuk egy portugál bajnokságban próbál bekerülni a kezdőbe, mint például jeffren, vagy még ennél is alacsonyabb szinten. utánuk nincs értelme sírni.

Válasz küldése