Nem igazán tudom én sem hova tenni ezt az új Flick érával eddig járó szokatlan alacsony fordulatszámot.
Barca Igazolások
- davi10
- Llegenda del Barça
Pedri, Raphinha, Gündogan az a 3?
Amúgy én se értem miért mennénk utána. Volt 3 jó meccse, de még a válogatottban is előtte volt Pedri a sorban. Plusz ahogy olvasom meg amennyit én láttam belőle a Lipcsében se alkotott olyan nagyot.
Engem nem zavarna, de mind Nico, mind Merino (vagy legalábbis a balos meg a vkp poszt) sokkal nagyobb priotitást élvez. Az árát is sokallom, 60-at egy összegbe letenni, pláne 2 sokkal lyukasabb poszttal a keretben szerintem nagy hülyeség lenne.
Kicsit amúgy felpöröghetnének már az események, azért jó lenne ha az USA haknitúra közepére már meglenne a végleges keret. Érkezőknek ugyanaz a 2-3 név pörög hetek óta, de semmi előrelépés, távozókról meg nagyon szó sincs.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Azzal együtt, hogy én is óvatos fenntartással fogadnám a nevezett triót, a kirakatba most Mbappé bekerült.
Hogy az élet majd mit dob, azt meglátjuk.
Amúgy pedig abban szeretnék igazán hinni, hogy a pályáról jöjjön ki a marketing és ne fordítva.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én még mindig próbálok értelmet találni abban, hogy egyáltalán pletyka szinten felmerülhet Olmo. Van vagy 3 felsőpolcos tizesünk, plusz a legnagyobb német tehetség. Tényleg centernek, azaz arra a posztra árnyékéknek jönne? Máskülönben a legérthetetlenebb igazolás lenne az új Laporta érában, mert egy Torres max túlárazott de legalább lyukra jött.
Vagy Nico nem jön össze és balszélsőnek?
Vagy Nico nem jön össze és balszélsőnek?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ha Nico és Olmo tényleg együtt érkezik, akkor Lewa fokozatos visszavonulása megoldott kérdés. FT, Roque és Raphi bármikor elengedhető plusz egy támadó igazolásával - várva Unai, Dani,Gistau és Toni Fernandez beérését.
-
- Entrenador del Barça
Nemrég arról írtak, hogy hitelt akarunk felvenni. Gazdasági beszámolóban tavaly 300 (tavalyelőtt 100) millió volt a profit, nemrég kérdeztem is, hogy szó sincs arról, hol ez a pénz. Szerintem igenis lényeges, ha eladtuk a közvetítési jogokat, a socioknak erre kellene rákérdezni, nem stand up-olni, mint Fontnak.
Hát azt az edző, és a vezetőség dönti el, mire van szükség.
Neymar óta nincs bal szélsőnk, szóval szerintem az a legfontosabb, Nico jónak tűnik.
Iniesta óta nincs kreatív kp-unk, Olmo is jónak tűnik, és ne felejtsük el, az MC hajt rá a hírek szerint De Bruyne helyére, és a Bayern.
Valószínűleg ő lenne a csere jobb/bal szélső is.
Persze nekem is bajom van vele, hogy sérülékeny, meglátjuk mi az ára vége, ha lehet tárgyalni, 40+20 nem rossz.
Erre a posztra is elvileg Simons Bayern kölcsön +90, Wirtz, Musiala, Bellingham 100+
Ha ráfogjuk, hogy erre a pozícióra ott van Pedri, Gündogan, (szerintem ők inkább kp-sok 6-os poszton)Raphinha, Gavi,
Akkor vkp-s posztra is ott van De Jong, Romeu, Casado, Bernal, Gavi, Gündogan, Christensen, Garcia és Merino?

Igaz valószínűleg ha Olmo jön, Raphinha távozhat.
2. számú pivot posztra csak le tudjuk akasztani Merinot vagy Rabiot.
Vkp-s poszt biztos, hogy fontos lenne, de Kimmich 50 körül, 20 milliós bruttó fizetéssel, és egyedüli Pivotként nem hiszem, hogy elég jó. Onana szerintem felejtős, nem is vkp-s, egy gyengébb Kessie.
Zubimendi esetleg, de továbbra sem akar távozni.
Én Ugartera szavaznék, ő hozza a megfelelő számokat védekezésben, elvileg 60 millió és a MU-ba tart.
A lényeg, hogy Flick ha ragaszkodik a 4231-hez, nem kell tipikus vkp-s, tkp-s annál inkább.
Pénz az van, csak engedély kell a Ligától. Ha az megvan, bármikor röpködhetnek a százmilliók. És persze megint nem azokra a posztokra, amelyekre szükség lenne.
Én ugyan nem vagyok a Williams-Olmo-Merino-vonal híve, de ezeket szerintem engedni fogja a Liga. Azok után, amit a válogatottért tettek, durva lenne, ha keresztbe tenne nekik.
Emellett a Ligának Messi óta nincs igazi arca. Szükségük van új kirakatemberekre, akikkel lehet marketingelni a Ligát, ráadásul ők mind spanyolországiak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.07.20. 08:47:25-kor.
-
- Entrenador del Barça
MD szerint hivatalos ajánlatot tettünk Olmonak, 6 éves szerződéssel (Chelseat játszunk?) és jeleztük, hogy kifizetjük a kivásárlási árát.
Érdekes lesz ez így. Most akkor van pénz, vagy nincs pénz.
Ha a hír igaz, remélem van annyi eszük, hogy fel lehessen bontani a szerződést, ha nem szerepel a meccsek 50%-án. A Chelsea nyakán is ott maradhatnak 6 évig a leigazolt játékosok. Lenglet sem tudjuk évek óta eladni.
Szintén itt, Sergi Roberto távozik a Barcatol.
Érdekes lesz ez így. Most akkor van pénz, vagy nincs pénz.
Ha a hír igaz, remélem van annyi eszük, hogy fel lehessen bontani a szerződést, ha nem szerepel a meccsek 50%-án. A Chelsea nyakán is ott maradhatnak 6 évig a leigazolt játékosok. Lenglet sem tudjuk évek óta eladni.
Szintén itt, Sergi Roberto távozik a Barcatol.
- tatesz1990
- Jugador del Barça
Yamal eladása esetén előjönne ugyanaz a probléma, mint Neymar után! Mindenki tudná, hogy rengeteg pénze van a klubnak, ami hátrányt jelentene, mert túláraznák a játékosaikat a klubok!
Visca el Barca! 

- bence0330
Szerintem sem. A 200 kb biztos, legalábbis annyira biztos, amennyire egy ilyen hír biztos lehet, ha maga az elnök mondja. Ebből nem elvakult következtetés, hogy még 50-et emelhetnek akár.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.19. 13:41:16Továbbra is úgy gondolom, hogy nem jött hivatalos 250 milliós ajánlat.
A 10-esnek én is örülök, bár Fatinál nem a mezszám volt súlyos, hanem a betises játékos lába. Szerintem ő nagyon magabiztos volt (Yamalhoz hasonlóan), elbírta volna.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Elég csonka keretet hagynàl meg megkell hagyni…főként egy bizonytalan Fatira bízni a bal szélső posztotZsolti írta: ↑2024.07.19. 12:10:15Jamalt 250m-es ajalat eseten gondolkodas nelkul el kellene adni. Raphinha lehozza meg jo ideig a jobbost. Nicotol en kicsit felek, odaadnam iden Fatinak a bal szelso posztot, hatha feltamad. Plusz Rokit megtartanam, a lengyellel valthatnak egymast. Padra meg jo az oreg Ferran plusz igazolnek valakit, de en Nicoba nem latom az x-et.
-
- Entrenador del Barça
Továbbra is úgy gondolom, hogy nem jött hivatalos 250 milliós ajánlat. Szerintem maradni fog, mert a piaci (120 TM) áráért, nem fogjuk eladni. Ez jelenleg presztízs kérdés is, még Nicot is szeretnénk mellé leigazolni.
Hogy miért ennyi, miért nem több a fizetése, mennyit érdemel, már hátország topic téma.
Tavaly így is egy kiemelkedő szerződést kapott, 16 éves létére. (Simons ugye elvileg ezért is távozott)Felnőtt szerződést Spanyolországban 18 éves korában köthet.
Én személy szerint aggódtam, hogy el fogják csábítani, az apja rengeteg hír szerint Real Madrid szurkoló, és valószínűleg kifogtunk egy újabb pénzéhes apukát.
Yamal viszont nemrég lenyilatkozta a Realosok unszimpátiáját még jobban elnyerve, hogy sosem fog a Realban szerződni. Remélem tartja ehhez magát, én kicsit megnyugodtam, hogy egy intelligensnek tűnő srác a tehetsége mellett, reméljük nem is száll el. Jelenleg jobban fejlődhet itt, ha figyelünk rá, mint a sztárokkal teletűzdelt Realban. A 10-es mezt sem adjuk oda, tanulva a Fatis hibából.
Pontosan Fatinak emeltük meg irreálisan magasra a fizetését, most pedig ezt is nyögjük a sérülései után.
Yamal fizetését biztosan meg fogják emelni (max 2 éves szerződést köthet) de az új, hosszú szerződést 18 évesen írhatja alá.
Nagyon nehéz kérdés lesz, mi lesz az optimális keresete, reméljük szép lassan fogjuk felépíteni.
Hogy miért ennyi, miért nem több a fizetése, mennyit érdemel, már hátország topic téma.
Tavaly így is egy kiemelkedő szerződést kapott, 16 éves létére. (Simons ugye elvileg ezért is távozott)Felnőtt szerződést Spanyolországban 18 éves korában köthet.
Én személy szerint aggódtam, hogy el fogják csábítani, az apja rengeteg hír szerint Real Madrid szurkoló, és valószínűleg kifogtunk egy újabb pénzéhes apukát.
Yamal viszont nemrég lenyilatkozta a Realosok unszimpátiáját még jobban elnyerve, hogy sosem fog a Realban szerződni. Remélem tartja ehhez magát, én kicsit megnyugodtam, hogy egy intelligensnek tűnő srác a tehetsége mellett, reméljük nem is száll el. Jelenleg jobban fejlődhet itt, ha figyelünk rá, mint a sztárokkal teletűzdelt Realban. A 10-es mezt sem adjuk oda, tanulva a Fatis hibából.
Pontosan Fatinak emeltük meg irreálisan magasra a fizetését, most pedig ezt is nyögjük a sérülései után.
Yamal fizetését biztosan meg fogják emelni (max 2 éves szerződést köthet) de az új, hosszú szerződést 18 évesen írhatja alá.
Nagyon nehéz kérdés lesz, mi lesz az optimális keresete, reméljük szép lassan fogjuk felépíteni.
- bence0330
Nekem Yamallal kapcsolatban ez az egyértelmű álláspontom.
Ha 17 évesként kezeljük végre (könyörgöm Flicknek, legyen reális, nézzen rá az elmúlt éveinkre, és lépjen ezügyben...), akkor nem adnám el 250 millióért sem, és fizetést emelnék. Megérdemli, marketingértelemben is húzónevünk, és idén már alighanem fociban is az lesz. De jövőre már 100%. Nem egekbe, hanem egy erős lépcsőt, Ara szintjére. Hosszútávú szerződéssel, de az utolsó 2 év mondjuk opcionálisan a klub oldaláról, mert fiatalon nem lehet tudni, kivel mi lesz.
Yamal szerintem már bizonyított, és az nem kérdés, mi lesz belőle, ha nem jön be a szokásos sérüléshullám. Vagy überklasszis, vagy csak klasszis, mert már most is az, nem csak ígéret.
Ha az a terv vele, hogy majd kb minden meccset végigjátszik már ebben a szezonban, a 250-ért gondolkodás nélkül, de már talán 200-ért eladnám, az a vonat akkor ugyanarra tart, mint a Pedri félék, és noha Yamal lehet szerencsés és megúszhatja, erre nem építenék.
Ha 17 évesként kezeljük végre (könyörgöm Flicknek, legyen reális, nézzen rá az elmúlt éveinkre, és lépjen ezügyben...), akkor nem adnám el 250 millióért sem, és fizetést emelnék. Megérdemli, marketingértelemben is húzónevünk, és idén már alighanem fociban is az lesz. De jövőre már 100%. Nem egekbe, hanem egy erős lépcsőt, Ara szintjére. Hosszútávú szerződéssel, de az utolsó 2 év mondjuk opcionálisan a klub oldaláról, mert fiatalon nem lehet tudni, kivel mi lesz.
Yamal szerintem már bizonyított, és az nem kérdés, mi lesz belőle, ha nem jön be a szokásos sérüléshullám. Vagy überklasszis, vagy csak klasszis, mert már most is az, nem csak ígéret.
Ha az a terv vele, hogy majd kb minden meccset végigjátszik már ebben a szezonban, a 250-ért gondolkodás nélkül, de már talán 200-ért eladnám, az a vonat akkor ugyanarra tart, mint a Pedri félék, és noha Yamal lehet szerencsés és megúszhatja, erre nem építenék.
Oké értem és logikus bárkit eladni 250 millióért, inkább azt nem értem miért meglepő, ha több pénzt kér, ha vele adják el a mezeket, jegyeket stb?
FdJ fizetés 40 millió
Lewa fizetése 33 millió
Ferran 13 millió
Inigo 9 millió
Romeu vagy Roque 3,5 millió
Inaki Pena 3 millió
Yamal 2 millió
Valami homok került a gépezetbe akkor is, ha még csak 17 éves, ez hogy áll összhangban a csapatban betöltött szerepükkel? Nem kell, hogy 20-30 milliót adjunk neki, de Roque, Romeu, Inigo, Ferran milyen alapon keresi a sokszorosát Yamal fizetésének?
FdJ fizetés 40 millió
Lewa fizetése 33 millió
Ferran 13 millió
Inigo 9 millió
Romeu vagy Roque 3,5 millió
Inaki Pena 3 millió
Yamal 2 millió
Valami homok került a gépezetbe akkor is, ha még csak 17 éves, ez hogy áll összhangban a csapatban betöltött szerepükkel? Nem kell, hogy 20-30 milliót adjunk neki, de Roque, Romeu, Inigo, Ferran milyen alapon keresi a sokszorosát Yamal fizetésének?
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jamalt 250m-es ajalat eseten gondolkodas nelkul el kellene adni. Raphinha lehozza meg jo ideig a jobbost. Nicotol en kicsit felek, odaadnam iden Fatinak a bal szelso posztot, hatha feltamad. Plusz Rokit megtartanam, a lengyellel valthatnak egymast. Padra meg jo az oreg Ferran plusz igazolnek valakit, de en Nicoba nem latom az x-et.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Én azon mosolygok, hogy 200-250 millióért nem engedünk el egy nagyon tehetséges, de minimálisan bizonyított 17 éves játékost... Csípem, jól játszik, de ennyi pénzből csak a kivásárlási árak kifizetésével beférhetne egy Nico Williams, Zubimendi, Mikel Merino, Dani Olmo, Cancelo 5-ösből legalább 4 ember. Konkrétan szinte az összes problémás posztot lefednénk, míg Yamal helyén "csak" egy Raphinha játszana.Troym írta: ↑2024.07.19. 10:24:41
De a következő hír is jópofa:
Jorge Mendes has asked FC Barcelona to modify Lamine Yamal's contract and make a major economic effort after the player's big rise recently.
There is already an AGREEMENT to extend Yamal's contract until 2030, next year.
@sport
75% of the new jerseys sold yesterday were of those of Lamine Yamal
Kíváncsi leszek most a Laporta féle mű keménykedésre a csapat legjobb, legeladhatóbb játékosával szemben. Az eladott új mezek 75%-án Yamal neve virít. Hogy próbáljuk eladni, hogy nem kaphat akár 10-20 milliót, ha kér? Amúgy is kb mindent Mendes irányít és Yamal szülei sem hülyék.
Nico miatt pedig banki hitelt veszünk fel (sport), ami némileg ellentmond annak, hogy cash-flow szinten olyan jól állnánk a rekordbevételek okán.
Mintha hasonló helyzetben Ansu Fatit sem engedtük el. Most meg nem győzik elüldözni... Remélem Yamallal nem jutunk el idáig, de ekkora bizniszekre nemet mondani nem bizonyított játékosokért, elég nagy ostobaságnak tűnik.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- davi10
- Llegenda del Barça
A szurkolók is kiveszik a részüket, elkezdtek pörögni a tiktok donate-ek azért, hogy a klub meg tudja venni Nico-t

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Okoska írta: ↑2024.07.19. 06:43:10Guiu nagy ígéret volt de a pénzt választotta a felépítés helyett. Nem lehet mindenki Messi, ő annak hitte magát. Most meg megy az ősellenséghez. Szerintem ez is egy kicsinyes bosszú a részéről.
Roque bizniszt meg nem értem egyáltalán.
Reménykedtem, hogy Flick ad neki esélyt, de úgy látszik mégsem.
Azért egy futballcsapatot ellenségnek, meg ősellenségnek titulálni, kárhiztatni egy bizonyos csapat választásáért, legyen az akár Espanyol, akár Madrid, bármi, háááát. Ezek a csapatok között nem ellenségeskedés folyik, (max a hülye, politikusként viselkedő vezetők hergelése szerint), az ellenségeskedés nem itt kezdődik, ahhoz nézzétek meg Ukrajnát és Oroszországot, vagy akár a Közek-Keletet. De hagyjuk a politikát, csak a példák miatt mondtam. Úgy néz ki Guiu intelligensebb sok tökfej szurkolónál, és nem hajlandó kiszúrni magával kamu presztízskérdések miatt. Igaza van, legyen szerencséje! Amúgyis a tisztelet csak kölcsönös alapon működik, a klub sem törte össze magát, hogy megbecsülje a srácot. Mindketten a saját érdekeiket nézték, teljesen jól van ez így.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.19. 08:52:47Olvastam. Hát eddig is megvolt a véleményem róla. Ő lesz az új Sergio Garcia?
Ezek után reméljük pont olyan pályafutása is lesz, és akkor ajándék volt a 6 millió. Nem hiszem el, hogy ne választhatna bármilyen más csapatot. Majd jön más a helyére az utánpótlásból.
Amúgy Yamallal ugyanez lesz. Most elkezdenek követelőzni, a PSG 250-t fizetett volna érte, ahhoz milyen fizu társulhatott vajon? Ugyanaz lesz vele, mint Messivel, amíg tudja fejni a klubot, akár a teljesítőhatárain túl is addig marad, amúgy koccol. Leszünk még bajban vele. Nem innen fog visszavonulni az biztos, mert vagy nem engedünk a csillagászati követeléseinek, vagy igen, de akkor meg a klub megy csődbe. Visszasírja még Laporta azt a 250M-s ajánlatot.
Guiu elment szó szerint 100*fizetésért a város túlsó végére folyamatosan játszani, mellette a közelében lesz a családja, barátai és ezzel "feladta", hogy nálunk töredék annyi pénzért annyit kerüljön pályára, mint a karbantartó fickó.
Okos kölyök.
Amúgy is kb a katasztrófa előszele, amikor 18 éves csatárok csomagolnak a nyugdíjas 37 éves "szupersztár" miatt. Nagyon előremutató.
Jorge Mendes has asked FC Barcelona to modify Lamine Yamal's contract and make a major economic effort after the player's big rise recently.
@sport
Kíváncsi leszek most a Laporta féle mű keménykedésre a csapat legjobb, legeladhatóbb játékosával szemben. Az eladott új mezek 75%-án Yamal neve virít. Hogy próbáljuk eladni, hogy nem kaphat akár 10-20 milliót, ha kér? Amúgy is kb mindent Mendes irányít és Yamal szülei sem hülyék.
Nico miatt pedig banki hitelt veszünk fel (sport), ami némileg ellentmond annak, hogy cash-flow szinten olyan jól állnánk a rekordbevételek okán.
Okos kölyök.
Amúgy is kb a katasztrófa előszele, amikor 18 éves csatárok csomagolnak a nyugdíjas 37 éves "szupersztár" miatt. Nagyon előremutató.
@sport
A Barca kispadjával se lenne előrébb, ha nem kap játéklehetőséget, amúgy okosan döntött, több pénzt keres és marad Barcelonában.Okoska írta: ↑2024.07.19. 06:43:10Guiu nagy ígéret volt de a pénzt választotta a felépítés helyett. Nem lehet mindenki Messi, ő annak hitte magát. Most meg megy az ősellenséghez. Szerintem ez is egy kicsinyes bosszú a részéről.
Roque bizniszt meg nem értem egyáltalán.
Reménykedtem, hogy Flick ad neki esélyt, de úgy látszik mégsem.
-
- Entrenador del Barça
Olvastam. Hát eddig is megvolt a véleményem róla. Ő lesz az új Sergio Garcia?
Ezek után reméljük pont olyan pályafutása is lesz, és akkor ajándék volt a 6 millió. Nem hiszem el, hogy ne választhatna bármilyen más csapatot. Majd jön más a helyére az utánpótlásból.
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Véleményem szerint igazi 9-es középcsatárt nem fogunk igazolni:
1) Flick újra együtt dolgozhat Lewa-val. Szerintem neki egy új játékrendszerben ,talán most lesz egy utolsó virágzása, ami talán kitart a téli szünetig. Nem hiszem, hogy letenné Flick a kispadra.
2) Nem is hallani még csak pletyka szinten sem senkit.
3) Nem nagyon van elérhető / szabad 9-es a piacon.
1) Flick újra együtt dolgozhat Lewa-val. Szerintem neki egy új játékrendszerben ,talán most lesz egy utolsó virágzása, ami talán kitart a téli szünetig. Nem hiszem, hogy letenné Flick a kispadra.
2) Nem is hallani még csak pletyka szinten sem senkit.
3) Nem nagyon van elérhető / szabad 9-es a piacon.
Més que un club