Alcantara írta:
Valószínű nem értetted a lényegét a mondanivalómnak.
Orvosi szempontból és a szabályzat szempontjából nyilván nem támadható az eset. Viszont egy edzőnek az a feladata, hogy taktikailag is hozza a meccset bizonyos szituációkban.
A fetrengés (én is elítélem minden esetben) hozzátartozik a játékhoz sajnos. Ne legyünk álszentek, nem Mou hozta ezt be a játékba, régi történet ez már.
Taktikailag teljesen igaza volt a szitunál, nézd meg a videót a berohanásról (eszetlenség netovábbja). Az hogy egy Peter Brukner mit nyilatkozik nem mérvadó, annak ellenére, hogy volt a 'Pool stábájában is. Az ő munkája az ausztrál krikett válogatottnál nyilván más jelleget ölt és nincs is hasonló taktikai szitu.
Túlságosan nagy port vert fel, a nő is partner volt ebben a sajtón keresztül, valamint Mou videón látható megnyilvánulása is olaj volt a tűzre.
A klub vezetőségéből ezt le kellett volna vezényelni csendben, mindkét fél megelégedésére.
Nem volt egy ember, aki ezt el tudta volna intézni. ez is valahol szégyen.
Az, hogy pert nyert nem volt kérdés már a beadványkor sem, mert szakmailag indokolható volt a döntése, de a labdarúgás ma már másról is szól.
Mégegyszer leírom, a
bíró lefújta az esetet, majd mikor látta, hogy fetreng Hazard, intett az orvosi stábnak, hogy jöjjenek be. Hogy lehet ez hiba? Nem azért rohantak be, mert futni volt kedvük, hanem azért, mert Hazard a földön szenvedett. Értem én, hogy taktika, meg azt is, hogy a meccs hevében másképp reagál az ember. Érthető kirohanás volt, de ami utána történt, hogy kirúgta, na az mutatja az igazi sötétségét.
Nem álszentségből írtam a színészkedést, hanem azért, hogy rávilágítsak, hogy minden éremnek két oldala van. Ugyan úgy lehetett volna a hibás "Hazard" is.
Peter Brukner egyébként egy neves sportorvos szakíró, akinek van rutinja ilyen téren.
Az, hogy utána a nő, hogy reagálta le, az valójában nem releváns a témához. Az alap eset azt mutatja meg, hogy Mourinho-nál mindig valaki más hibás. Sorsolás, fű álapota, időjárás, bírók, szél, árulók, labdaszedő kissrácok, stb