Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet elírás volt, de zseniális lenne ha MU elnöke kinevezné Mou-tMR. TROMORT777 írta:Zseniális.palesz77 írta:Van Gaal, Trónok Harca Edition.![]()
Van szó róla, hogy mostanában menesztik, vagy mi ez a videó?![]()
A The Sun lehozott egy cikket ma, hogy a tegnapi vezetőségi ülésen LVG jövője volt a téma, illetve máshol azt ovlastam, ha a következő két meccset(Stoke,Chelsea) nem nyeri meg akkor menesztik. Nincs biztonságban a poziciója az biztos, mert egyre elégedetlenebbek a "boring" focijával, főleg, hogy Mourinho szabad. Bár Mou elnöke tagadta, hogy tárgyaltak volna. Lehet szezon végéig kihúzza valahogy, de nem sok levegő maradt már neki. Főleg hogy Mou és Guardiola féle arcok elérhetőek.
Szerk: Mata fejét megnézném ha Mou lenne a Mu edzője.
Igen, merült fel ilyen pletyka. Távozása esetén Giggs vagy Mou lehet majd a menedzser, az előbbinek adnak nagyobb esélyt.palesz77 írta:Van szó róla, hogy mostanában menesztik, vagy mi ez a videó?
Zseniális.palesz77 írta:Van Gaal, Trónok Harca Edition.![]()
Van szó róla, hogy mostanában menesztik, vagy mi ez a videó?
Majd jön valaki valami bővebb válasszal. Én csak a PL rekordert találtam meg. Giggs 162 gólpasszal. Bár The Teleghrap szerint ez a szám 271(!)LG írta:http://24.hu/sport/foci/2015/12/22/thie ... ztkiralya/
15 gólpassz 17 meccs alatt elég szép teljesítmény.Mezőnyben lehetne szorgosabb, akkor ő lenne az egyik legjobb kp.
Szerk: Kicsit utánanéztem, és most már karrierjében bőven 100 gólpassz felett van. Vmelyik nagy statisztikus a fórumon esetleg meg tudná mondani, ki a gólpasszrekorder, illetve a jelenlegi aktív játékosok közül kik állnak a legjobban?
Az Otamendi gyerek sem állt a helyzet magaslatán a meccsen. Touré viszont lőtt egy csodagólt. Mivel az Arsenalnak szurkoltam, de az elefántcsontpartit nagy csípem, igy tökéletesen alakult a meccs számomra.Alcantara írta:Arsenal.. Eddig lesöprik a Cityt. Csodamangala kb. úgy játszik, mint aki megye II-ből jött.
Na, majd elmúlik ez az Arsenalnak ellenünk.
Mégegyszer leírom, a bíró lefújta az esetet, majd mikor látta, hogy fetreng Hazard, intett az orvosi stábnak, hogy jöjjenek be. Hogy lehet ez hiba? Nem azért rohantak be, mert futni volt kedvük, hanem azért, mert Hazard a földön szenvedett. Értem én, hogy taktika, meg azt is, hogy a meccs hevében másképp reagál az ember. Érthető kirohanás volt, de ami utána történt, hogy kirúgta, na az mutatja az igazi sötétségét.Alcantara írta:
Valószínű nem értetted a lényegét a mondanivalómnak.
Orvosi szempontból és a szabályzat szempontjából nyilván nem támadható az eset. Viszont egy edzőnek az a feladata, hogy taktikailag is hozza a meccset bizonyos szituációkban.
A fetrengés (én is elítélem minden esetben) hozzátartozik a játékhoz sajnos. Ne legyünk álszentek, nem Mou hozta ezt be a játékba, régi történet ez már.
Taktikailag teljesen igaza volt a szitunál, nézd meg a videót a berohanásról (eszetlenség netovábbja). Az hogy egy Peter Brukner mit nyilatkozik nem mérvadó, annak ellenére, hogy volt a 'Pool stábájában is. Az ő munkája az ausztrál krikett válogatottnál nyilván más jelleget ölt és nincs is hasonló taktikai szitu.
Túlságosan nagy port vert fel, a nő is partner volt ebben a sajtón keresztül, valamint Mou videón látható megnyilvánulása is olaj volt a tűzre.
A klub vezetőségéből ezt le kellett volna vezényelni csendben, mindkét fél megelégedésére.
Nem volt egy ember, aki ezt el tudta volna intézni. ez is valahol szégyen.
Az, hogy pert nyert nem volt kérdés már a beadványkor sem, mert szakmailag indokolható volt a döntése, de a labdarúgás ma már másról is szól.
MR. TROMORT777 írta: Mert mit követett el? Hazard a földön fetrengett, a bíró lefújta, majd a bíró intett, hogy súlyos, jöjjenek be. Mikor láttunk olyat, hogy kintről megítélik az orvosok, hogy oké, nincs semmi baja? Ez a dolguk, nyílván nem mérlegelnek. Peter Brukner nyialatkozta az eset után, hogy akkor már miért nem Hazardot kritizálta Mourinho amiért az a földön színészkedett.
Egyébként pont mai hír, hogy a dokinő nyerte a per első körét, mivel a Chelsea még csak magyarázatot/védelmet sem nyújtott be.
Mert mit követett el? Hazard a földön fetrengett, a bíró lefújta, majd a bíró intett, hogy súlyos, jöjjenek be. Mikor láttunk olyat, hogy kintről megítélik az orvosok, hogy oké, nincs semmi baja? Ez a dolguk, nyílván nem mérlegelnek. Peter Brukner nyialatkozta az eset után, hogy akkor már miért nem Hazardot kritizálta Mourinho amiért az a földön színészkedett.Alcantara írta:A Chelsea szezonjának már betett az orvossal való konfliktus a kezdéskor. Nagyjából onnan eredhet a konfliktus kezdetének a forrása is. A játékosok körében erős szimpátiát élvezett, finoman fogalmazva is Carniero kisasszony.
Az esetnél egyébként Mounak teljes mértékben igaza volt. Egy profi klubnál ilyen amatőr nem lehet a szakmai stábban.