A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Köszi, hogy kikerested.visca el barca írta:http://www.fullmatchesandshows.com/2017 ... ull-match/" target="_blankBarcafanTomee írta:Erről az esetről én lemaradtam, de már tegnap is emlegették többen. Nem tudná linkelni valaki? Youtube-n nem találom.
itt kiválasztod az extended HL-t és 6:17-től

visca el barca írta:
mondjuk azok okfejtését is meghallgatnám akik szerint gomes volt a legjobb
mondjuk azok okfejtését is meghallgatnám akik szerint gomes volt a legjobbzeli39 írta:Azért az érdekes ,hogy Mascherano kapott 5 szavazatot és a fórumon a legtöbb kritikát kapja

Egyedül leszek, de szerintem jó irányba próbált belenyúlni. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy az ellenfél nyomására védőket/védekező játékosokat kezdünk behozni, ilyenkor a labda megtartása szokott lenni a fő védekezési fegyver. Jó példa erre Xavi utolsó éves szerepe, aki ilyenkor bejött és hiába akart támadni az ellenfél, nálunk volt a labda. Denis és Rafinha is ilyen célból lett behozva, más kérdés, hogy ez egy rövid periódustól eltekintve nem érte el a célját.palesz77 írta:Ez a resze mondjuk nem igaz, a golig letelt a masodik felido 1/3-a, megis vegig nyomtak. Simeone szimplan jol nyult bele a meccsbe, Lucho nem. Nem a kerdojeles gol miatt kaptak verszagot, az elso masodperctol kezdve ugy jatszottak a masodik felidoben.
Ez a resze mondjuk nem igaz, a golig letelt a masodik felido 1/3-a, megis vegig nyomtak. Simeone szimplan jol nyult bele a meccsbe, Lucho nem. Nem a kerdojeles gol miatt kaptak verszagot, az elso masodperctol kezdve ugy jatszottak a masodik felidoben.herlius írta:Nyilván ilyen gyors szépítés után belelkesültek és ebből jött a többi helyzet is, de vajon hasonló forgatókönyv lett volna, ha pl a 70.-ik percig sem sikerül gólt lőniük?
Maradjunk annyiban, hogy Suárez amikor ollozni próbált, adott egy ippont az ATMA védőjének.herlius írta:Csak nekem tűnt úgy, hogy az ATMA szépítő gólja szabálytalan volt? A labda elrúgásakor teljesen egyértelműen lerántották Suarezt, aki így nem tudott Godín-nal menni, ebből jött a gól. Nyilván ilyen gyors szépítés után belelkesültek és ebből jött a többi helyzet is, de vajon hasonló forgatókönyv lett volna, ha pl a 70.-ik percig sem sikerül gólt lőniük?
az a gyerek idén 27 meccset játszott eddig (jó, sokszor csereként) de konkrétan egy olyan meccse nem volt amin végig jól játszott volna. cuenca meg jeffren reinkarnációjaTromort77 írta:Abban egyetértek, hogy Denis viszont tényleg felesleges volt. De ő mindig ez. Pénzfeldobáson múlik, hogy jó napja van-e a srácnak vagy sem. Amúgy meg senki más nem volt a padon. Arda életveszély egy ilyen meccsen.

Jól meglepte saját magát azzal a szólóval, behaltam volna ha onnan veret egy jó nagy gólt, de szerintem ő sem számított erre, hogy egyszer csak a kapu előtt találja magát...visca el barca írta: külön kiemelném mascherano szólóját a második félidőbőlrég üvöltöztem meccs közben, de most annyira szorítottam, hogy hátha ver egy óriás gólt, aztán sztem ő is megijedt, hogy mit keres ott a kapu előtt és inkább hazaadta ballal
http://www.fullmatchesandshows.com/2017 ... ull-match/" target="_blankBarcafanTomee írta:Erről az esetről én lemaradtam, de már tegnap is emlegették többen. Nem tudná linkelni valaki? Youtube-n nem találom.

Erről az esetről én lemaradtam, de már tegnap is emlegették többen. Nem tudná linkelni valaki? Youtube-n nem találom.visca el barca írta:külön kiemelném mascherano szólóját a második félidőbőlrég üvöltöztem meccs közben, de most annyira szorítottam, hogy hátha ver egy óriás gólt, aztán sztem ő is megijedt, hogy mit keres ott a kapu előtt és inkább hazaadta ballal
Res írta:Úgy látom csak engem aggaszt amit tegnap láttam… Az eredmény több, mint jó, mint ahogy az első félidő is az volt, de amit a második félidőben produkáltunk, az kritikán aluli. Ha megfordítják és mondjuk 4-2 a vége egy szót sem szólhattunk volna. Sorra dolgozták ki a gólhelyzeteket, teljesen elvesztettük a fonalat, a középpályánk átjáró-ház volt, de összességében alig volt olyan játékos, aki fel tudod nőni az AM által diktált tempóhoz. Remélem otthon összeszedik magukat, mert ennyire azért nem szabadna átengedni a kontrollt.
Azért az megnyugtató, hogy nem lett 2-2, mert azért egy 0-1-re ők bármikor képesek, de 0-2-re azért nem hinném.
A lényeg: azt az akarást hiányolom a csapatból, amit a második félidőben az Atletitől láttunk.
Lehet elemezgetni a taktikát, meg hogy ki játsszon középen, de amíg állva várjuk a labdát és ilyen lazán védekezünk (tisztelet a kivételnek!!), addig nincs értelme ezekről beszélni (… és ez nem feltétlenül csak LE hibája).

Szerintem már hétvégén Matyi lesz újra hátul, vagy Masch megint.Nero. írta:Nálam Umtiti. A pali ma is áthatolhatatlan volt. Most már nem nagyon venném ki a kezdőből.