Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Végre! Te is szóba hoztad a bírók által "engedélyezett" brutalitást.bence0330 írta: ↑2024.10.13. 15:34:59Az a baj, hogy a futball szabályai szerint ez sajnos igaz. Neki tényleg ez a dolga.PorSiempre írta: ↑2024.10.13. 15:00:26A marha balbekk még annyit azért hozzátett, hogy neki az a feladata, hogy elvegye az ilyen technikás szélső kedvét...Jó lenne, ha ezen kicsit javítani lehetne, keményebben szankcionálni a belépőket, mert simán juthat ő is Neymar sorsára (akiről sokmindent lehet mondani, de kb a fél L1 arra volt ráállva, hogy széttörjék a lábát, amúgy lehet, hogy még csak sérülékeny sem lett volna). Kár, hogy ez még így rendszerszinten engedélyezve van, persze nehéz kivezetni a játékból teljesen, de csökkenteni lehetne. Pl. sokkal lejjebb vinni a mércét, ami felett egy belépő sérülésveszélynek és túlzott erőbevitelnek számít. Nyilván nehéz bármire pirosat adni, mert csupa 10 vs 9 meccs lenne (egy ideig, aztán megszoknák). Vagy új lap, a reklamálás meg hasonlók maradhatnának az 5 sárga szintjén, az mindegy, de egy bokára csúszás már kék lenne, és mondjuk abból 2 már eltiltás, vagy ilyesmi, akár nem is egy meccses. Tuti meg lehetne oldani, hogy jobban védjük azokat a játékosokat, akik pont a foci sava-borsát adják. Tétje legyen a hentelésnek, és 1 év után megszoknák a védők, hogy ilyet nem lehet. Meg úgy általában a bíróknak is kiadni, hogy a meccsen az első ilyen már sárga, nem húzni az időt jófejségből és kiengedni a meccset a kezéből, mert sajna ez is gyakori eset.
Remélem semmi baja, jelenleg szerintem csak úgy van esélyünk megnyerni egy komoly meccset, ha mindhárom támadónk egészséges, jó formában is van, és túllőjük az ellenfelet.
Na, közben olvasom, szerencsére nincs sérülés, "csak" túlterheltség. Lehet, hogy az is számított, hogy még épp megúsztuk, hogy Flick végre elkezdte lecserélgetni, ebből látszik, milyen eszement terhelést kap, hogy még ezzel együtt is overload lett belőle. Talán pont egy ilyennel jártunk a legjobban, mínusz egy válogatott mérkőzés és plusz egy figyelmeztető jel, amit olcsón megúsztunk. Továbbbra is, neki sajna a korából adódóan egy normális és ideális világban még cserének kéne lennie ezen a szinten, 1-1 kezdőbe rotálással tarkítva. De ha rendre lecserélgetjük, az már egy nagy lépés lenne.
Volt is...csak Xavinak nem kellett.. Adama Traoré.. Inkább FT-t tartottuk meg.. Pedig csak úgy pattogtak le róra a hentesek!ocsike83 írta: ↑2024.10.15. 09:06:36Volt egyszer egy jó Davids és egy Vidal erre.Faramuci69 írta: ↑2024.10.14. 17:25:03Engem nem zavarna, ha ilyen esetekre lenne egy hentesünk. A bunkó védő a sok faragásért cserébe kapna vissza is valamit. Csak hogy többet ne legyen kedve farigcsalni.![]()
Volt egyszer egy jó Davids és egy Vidal erre.Faramuci69 írta: ↑2024.10.14. 17:25:03Engem nem zavarna, ha ilyen esetekre lenne egy hentesünk. A bunkó védő a sok faragásért cserébe kapna vissza is valamit. Csak hogy többet ne legyen kedve farigcsalni.
Ezzel a gyökérrel nyerték meg az EB-t úgy, hogy az elmúlt 10 évben hozzászagolni se tudtak semmilyen EB-VB-hez jóformán.Faramuci69 írta: ↑2024.10.14. 17:25:03
Delafuente meg bek@ph@tja. Pont egy ilyen gyökérre van szüksége a spanyoloknak.
Minden hírportál szerint már a Sevilla ellen bevethető lesz, de én remélem, hogy nem fog kezdeni.bence0330 írta: ↑2024.10.14. 20:25:43https://www.fcbarcelona.com/en/football ... s/featured
Most már a hivatalos kommunikáció szerint húzódás, sok idő tán ez sem lesz, de nem határozható meg, mikor tér vissza., lehet már hétvégén, lehet 1-2 meccs múlva, a hivatalos weboldal szerint nem játszatjuk, amíg 100%-os nem lesz. Ha kimarad, remélem Fati kezdhet, élmény volt nézni legutóbb, mikor beállt, 5 mozdulata többet ért, mint Ferrán egész eddigi szezonja.
Az a baj, hogy a futball szabályai szerint ez sajnos igaz. Neki tényleg ez a dolga.PorSiempre írta: ↑2024.10.13. 15:00:26A marha balbekk még annyit azért hozzátett, hogy neki az a feladata, hogy elvegye az ilyen technikás szélső kedvét...
Nem úgy fogalmaznék, hogy kapott pár jókorát, hanem, hogy hentelték a srácot. Szerelni sem próbálták, ahogy megindult a labdával egyből vágtak is alá. Csodálkoztam, hogy egyáltalán túlélte a félidőt. Az utólagos orvosi vizsgálatok szerint sérülést is szenvedett.
Gondolom azért emelkedett Vini ára, mert egyre több lap lehozta, hogy Ő kapja az aranylabdát.
Nagyon sok összetevőből áll. Kora, szerződésből hátralévő idő, pozíció stb.bence0330 írta: ↑2024.10.12. 13:50:32Úgy fogalmaznék, hogy az esetek nagy százalékában, nagyságrendileg stimmel. De furcsaságok vannak, persze. Vini a világ simán legjobb balszélsője, azért nem nagy csoda, hogy ott van, ahol, jelenleg még jobb játékos, mint Yamal. A TM értékben nincsenek benne az emberi kvalitások.Raphinha értéke viszont tényleg lehetne 100 körül, felteszem ha év végéig tartja ezt a szintet sérülés nélkül, akkor lépésenként fel is kúszik, persze korbeli hátrányban van, mire lejár a szerződése, már közel 30 lesz, ez sokat számít.
Tchua szerintem top3 a posztján, a Madrid egyik, ha nem a legjobb játékosa. Cama 100 milliója kicsit tényleg durva, jó, de nem ennyire, viszont nagyon fiatal, és hát a Reállal nyert már pár dolgot. Yamal sem csoda, ha a Barca neveltje vagy, és jól focizol, akkor 80 körül indítasz kb, Yamal meg nyilván egy polccal legalább a közel 100 milliós Gavi-Pedri duó felett van.
Nincs értelme összehasonlítani őket.bence0330 írta: ↑2024.10.06. 17:25:38Most épp az ESPN-en volt teljes egyetértés az összes szakértő között, linkelhetem meccs végén, ha gondolod, és nem ott nézted (és vannak páran a stúdióban+2 videóhívásban), hogy Raphinha bőven a legjobb Barcelona játékos idén, az általam leírtakhoz hasonló érvek alapján, a belerakott meló, motor, vezér szerep, plusz a Yamaléhoz hasonló támadóstatok. Nem egy elrugaszkodott vélemény az enyém.Yamalnál szerintem ebbe belekeveredik a kora és a potenciálja, ami egy teljesen más téma, és nyilván nem vitatom.
Szerintem ez legalább olyan, ha nem fontosabb aspektus, mint az, hogy valaki nagy melót rak le a támadás mellett.bence0330 írta: ↑2024.10.06. 19:11:06Igen, amikor arról van szó, hogy az egész csapat gyenge, és valakinek valamit csinálnia kéne egyedül, Yamal Messi óta egyértelműen az egyetlen ilyen játékosunk, és nagyon-nagyon hiányzott egy ilyen. Raphinha is tudott ilyen meccseken villanni, PSG, stb, de ahhoz azért mindig kell társ, aki partner. Ha ilyen épp nincs, sansztalan. Yamal ebben nem csak rá, az egész világon majdnem mindenkire köröket ver, páran vannak csak, akik ezt tudják, talán nincsenek 10-en sem. És akkor ebbe most a kor faktort nem vettem vele, csak a jelent.
Igen, amikor arról van szó, hogy az egész csapat gyenge, és valakinek valamit csinálnia kéne egyedül, Yamal Messi óta egyértelműen az egyetlen ilyen játékosunk, és nagyon-nagyon hiányzott egy ilyen. Raphinha is tudott ilyen meccseken villanni, PSG, stb, de ahhoz azért mindig kell társ, aki partner. Ha ilyen épp nincs, sansztalan. Yamal ebben nem csak rá, az egész világon majdnem mindenkire köröket ver, páran vannak csak, akik ezt tudják, talán nincsenek 10-en sem. És akkor ebbe most a kor faktort nem vettem vele, csak a jelent.
Most épp az ESPN-en volt teljes egyetértés az összes szakértő között, linkelhetem meccs végén, ha gondolod, és nem ott nézted (és vannak páran a stúdióban+2 videóhívásban), hogy Raphinha bőven a legjobb Barcelona játékos idén, az általam leírtakhoz hasonló érvek alapján, a belerakott meló, motor, vezér szerep, plusz a Yamaléhoz hasonló támadóstatok. Nem egy elrugaszkodott vélemény az enyém.