Peter írta: ↑2025.01.02. 14:50:45
FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.02. 13:49:45
Szerk: és hogy legyen értelme a vitának, várom az alternatív bevételeket azok helyett, amik megtörténtek és az alternatív:
Van az az élethelyzet, amikor nem a bevételek hiánya okozza a problémát, hanem a nem megfontolt kiadások...és ez bizony akkor is érvényes, ha a kiadások döntései korábbi keltezésűek.
Senki nem kényszerített arra, hogy tegnap legyen elköltve a holnapi vacsora pénze.....
Egyébként ott van zsírban amit megettünk, de abból már izmot építeni nem lehet.
Az olvastam ma egy másik blogon, Laporta rosszabb, mint Bartomeu.
-Először legyünk tisztában azzal, milyenek a klub körülményei, és hogyan jutottunk oda
-utána legyünk tisztában az alternatívákkal, elnökjelöltekkel, előző elnökségek munkájával
-legyünk tisztában vele, mi az UEFA FFP irányelve, és nagyjából, hogy milyen ehhez képest a La Ligáé,igaz támpontnak jó lenne tényleges számításokról olvasni, tényleges elvárásokról
-vegyük figyelembe, hol tartottunk 5 éve, tavaly és idén
(Szerintem osztjuk egymás véleményét a Bartomeu féle vezetés és az általuk Barca DNS irányában tett irányvonallal kapcsolatban)
1.Először is, ténylegesen átláthatóság kellene, de azt kezdjük a Bartomeu féle vezetéssel, az akkori játékosokkal, fizetésükkel, és ahogy írtam, a La Liga akkori és jelenlegi szerepével az FFP-ben, a gazdasági következményeket figyelembe véve
2. A klub politikai helyzetével az országon belül
3. az elnökjelöltek politikai hátterével, és programjukkal
4. A jelenlegi vezetőség érdemeivel, HIBÁIVAL (nagybetűvel, mert számos volt) kapcsolatban, a lehetőségekhez mérten.
Én a klubnak szurkolok. Tőlem januárban jöhet Freixa, Font vagy akár Pique is, ha fel tud vázolni egy lekövethető és megvalósítható irányelvet, még ha abban az szerepel, hogy a klub bizonyos %-át értékesíteni akarja.
Igaz nekem nincs döntés jogom, csak a véleményemet tudom leírni.