Én biztos írtam ilyet, mert a 2 vén jobb szó híján "marha" túltolta a fülpucit egyszerűen. Laporta all-int mondott, Tebas is. Nem látok olyan forgatókönyvet innentől, hogy regisztráljuk Olmot és 19 csapat nem fogja megóvni a meccseket ellenünk és nem nyújt be bizalmatlanságit Tebas ellen, vagy fordított esetben, ha bebukjuk Olmot és súlyos tízmilliókat, akkor nem indul bizalmatlansági szavazás Laporta ellen FFP ide, vagy oda.superman írta: ↑2025.01.04. 11:22:15Tegnap elvileg lejárt a második határidő. Még mindig nincs semmi hivatalos? Nagyon suta ez így.
Állítólag már van egy olyan vonulata ennek a storynak, hogy már Laporta és Tebas pozíciója a tét; ha sikerül regisztrálni a liga csapatok kigyolyózzák Tebast, mert kivételezik a Barcával, ha nem sikerül, a culék elmozdítják Laportát. (nem emlékszem már hol olvastam, lehet hogy itt is felmerült)
Ha FFP 1-1be tényleg bejutottunk, akkor meg remélem nem 50-100 milliós játékosokkal nullázzuk le magunkat 12 perc alatt, hanem elbandukolunk a legjobb ingyenesen megszerezhető játékosokhoz, hogy idecsábítsunk közülük minimum hármat. TAA, Davies, David, Kimmich, Sané, Tah. Son, Diallo, stb szerződése is lejár, van kit megkörnyékezni.