Fc Barcelona - A Hátország

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
PR42
Jugador del Barça

2025.01.04. 15:16:53

El Sie7e írta:
2025.01.04. 15:08:38
PR42 írta:
2025.01.04. 14:58:03
4. határidőn kívül kaptuk, mert megkaptuk a 20%-ot előtte, ami szabályszerű, de tőlünk most már 40%-ot kértek. Amit szintén teljesítettünk, igaz idő után, de ezt magyarázom neked. Senkit se érdekel az idő. Az a baj, hogy folyton többet, folyton máshogy, más formában kérnek. Ezért azért csinálták hogy szivassanak.
Azt cikkezték, és a Barcától is ez jött ki, hogy az egyik cégnek bejött a pénze határidő előtt a másiknak meg még nem. Ebből gondolom józan paraszti logikával ezért 40% mivel 2 cég vette lehet 20%+20% vagy akármennyi mert mondták szép és jó ez a papír, hogy fizetnek de láttunk már ilyet és kamu volt, mutasd meg, hogy itt a pénz és rögtön be is ment az 1:1. Mindez a hivatalos határidőn túl ami szabálytalan mivel mindenkinek dec 31 a szabály. Legalábbis nekem kb ennyi jött le az elmúlt 4 napban.
Lehet, nem tudjuk, jó eséllyel igazad van. Én azt gondolom, hogy már a Nike dealnek elégnek kellett volna lennie. Aztán valahogy mindig csak több és több kellett..
Ezért mondom hogy Laporta sáros, persze, mert egy simlis. Ezért én őt nem hibáztatom mert mindent megtesz a klubért amit csak lehet, vagy még többet is.

Ami furcsa, hogy a Liga egyáltalán nem látja el a feladatát. Ja persze megy a mutogatás hogy ők szabályszerűek, csak amire Gránit is folyton reflektál, hogy ezt nem tehetik hogy verik a mellüket a szabályokra közben meg az ég egy adta világon senkinek se egyértelműek a szabályok. Főleg hogy folyton variálják.

Lehet egyszerűen csak spanyolhonban még "ilyenebbek" az ügyvédek mint máshol :lol:
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.04. 15:08:38

PR42 írta:
4. határidőn kívül kaptuk, mert megkaptuk a 20%-ot előtte, ami szabályszerű, de tőlünk most már 40%-ot kértek. Amit szintén teljesítettünk, igaz idő után, de ezt magyarázom neked. Senkit se érdekel az idő. Az a baj, hogy folyton többet, folyton máshogy, más formában kérnek. Ezért azért csinálták hogy szivassanak.
Azt cikkezték, és a Barcától is ez jött ki, hogy az egyik cégnek bejött a pénze határidő előtt a másiknak meg még nem. Ebből gondolom józan paraszti logikával ezért 40% mivel 2 cég vette lehet 20%+20% vagy akármennyi mert mondták szép és jó ez a papír, hogy fizetnek de láttunk már ilyet és kamu volt, mutasd meg, hogy itt a pénz és rögtön be is ment az 1:1. Mindez a hivatalos határidőn túl ami szabálytalan mivel mindenkinek dec 31 a szabály. Legalábbis nekem kb ennyi jött le az elmúlt 4 napban.
jclayton
Jugador d'estrella

2025.01.04. 15:03:41

PR42 írta:
2025.01.04. 14:48:21
Ezt röviden úgy is irhattad volna hogy szivatják a Barcát, és nem konzisztensek.
A studios/vision átverés után volt szabálymódosítás? Tudjuk, nem tudjuk?
Ha volt, akkor minden klubra érvényesen? Vagy csak a Barcára?
Ha volt, akkor ha utána mindig, mindenkinél elég volt a 20%-t bemutatni, akkor most miért kellett 40%?
Ha ez így is van, akkor még mindig igaz hogy ez a szabály arra van hogy védje a játékost, hogy elmehessen ha akar. Itt védig a játékost, vagy kárt okoznak a játékosnak?

Miért az utolsó pillanatban akarták??? Mert a Nike-t már Novemberben aláírtuk és elégnek kellett volna lennie, csak aztán megint nem fogadtak el nekünk semmit és sehogy. Kiírtak egy célt aztán addig tolták arrébb hogy ne érjünk oda.

Ezt hogy nem lehet érteni?
Én értem hogy Laporta trükközik és simlis, értem, tudom, de azért a értsük már meg mit csinál a liga.
Az általam összeszedegetett információmorzsákból (ElSie7e értesüléseivel összhangban) nem volt szabálymódosítás, szabályértelmezési módosítás volt - amiről a Barcelona pontosan tudott és ha megnézed az elmúlt napok kommunikációját, ezt pont nem vonta kétségbe a csapat sem. A határidők átlépését sem. A Barca Studios-féle tavalyelőtti stikli ugyanis pont arra volt jó, hogy a liga átértékelje, mikor tekint létezőnek egy állítólagosan megkötött szerződést. Ha nincs a bizonyosság a pénz átutalásáról, akkor semmi nem gátolja meg a klubokat abban, hogy kamuszponzori szerződések bemutatásával évente kibújjanak a finanszírozási kötelességek alól - és igen, a Laporta-féle Barcelona ebben teremtett egy negatív precedenst. Hogy Laporta jóhiszeműen járt-e el, csak kiderült, hogy kamuvevők etették be a csapatot, vagy eleve így volt kitalálva a Barca Studios-ügylet, azt mindenkinek a fantáziájára bízom és igazából mellékes is a sztoriban. Ami nem mellékes, hogy a csapat pontosan tudta, mikorra milyen papírokat, igazolásokat, kivonatokat kellene felmutatnia - és határidőre nem tette ezt meg. A mostani regisztrációs sztori ennek az utózöngéje: vajon a szabályok megkerülésével és-vagy a jóhiszeműségre hagyatkozva lehetségessé válik a két focista beszervezése? Nem tudni.

Ami a Nike-szerződést illeti, ott sincs külsős szemlélődőként fogalmunk arról, hogy milyen konstrukcióval, hogyan érkezik a pénz és miként mutatkozik ez meg a csapat könyvelésében - így arról sem, hogy megfelel-e a feltételeknek. Az, hogy a csapat bejelenti, megvan a szponzori szerződés, pont nem jelent semmit. Hogy mit igazolnak ebből a liga felé, nagyon is sokat jelent.

Én az egész sztoriban (amiről még mindig remélem, hogy sikeres regisztrációval végződik, a remény hal meg utoljára) azt találom a legmulatságosabbnak, hogy a Liga a szurkolók szemében a negatív szereplő, miközben már egy ideje arról van szó, milyen kiskaput találhat a Barcelona és a Liga egymás kölcsönös megelégedésére és a többi csapat felbőszítésének elkerülésére.

Edit: a 20-40 százalékos dilemma feloldása szerintem látatlanul is abban rejlik, hogy nem mindegy, hány vevő van arra a bizonyos tulajdonrészre. Mivel a Barca Studios több vevőjéből is egy bizonyult kamunak, simán elképzelhetőnek tartom, hogy az önálló jogalanyisággal rendelkező vevők számához kötötték az előre átultat anyagi források nagyságát. Ezt úgy írom, hogy nem látom ennek a konkrét ügynek a részleteit.
PR42
Jugador del Barça

Troym írta:
2025.01.04. 14:44:21
sok dolog van itt összekeverve:
1. Mats sérülése miatt ücsörög Szczesny a padon
2. Chris sérülése miatt játszhatott eddig Olmo és Victor
3. A híres Nike deal nincs aláírva november óta, csak újságcikkek jelentek meg róla, írhatok én is cikkeket bármiről, attól az még nem több egy cikknél. Konkrétan azt se tudom máig már aláírták-e, de december közepén még a Sociók szavaztak róla emlékeim szerint, de gondolom lett volna nagy flancos aláíró ünnepség egy vagon Nike jellel a hivatalos aláíráskor (de erről lemaradhattam kétségtelen)
4. A páholy miatti pénzt meg határidő után kaptuk, rögtön átkerültünk FFP 1-1be, ahogy felmutattuk a pénzügyi teljesítés igazolását
Úgy értem hogy ott egy óriási probléma van hogy te tényleg úgy kezeled Laportát és a klubot mintha egy falusi kocsma elvezetésére is képtelenek lennének, miközben a legsikeresebb elnökünk valaha.

A cikk alapján alá van írva, és kaptunk aláírási bónuszt, azonnal, annyit amennyi meg volt beszélve a ligával előre, hogy elég kell hogy legyen Olmo és Pau regisztrációjához, azzal kiegészítve hogy akkor télen nem igazolhatunk ha csak nem szerzünk még pénzt. Már nyáron le volt nyilatkozva ha jól emlékszem Tebas által hogy ha ez megvan akkor készen vagyunk. Aztán valahogy megint kitalálták hogy ja ez így nem elég.
https://www.footyheadlines.com/2024/11/ ... -deal.html

Kit érdekel a többi klub? Mi motiválná a többi klubot abban hogy hagyja erősödni az egyik ellenfelét? Még jó hogy tiltakoznak, ez nem érv arra hogy igazuk is van.
szbsz
Capitá del Barça

2025.01.04. 14:53:55

Na akkor bojkott az összes idegenbeli meccsre (a hazaikat is csak a bevétel miatt játszuk le) és Franciákkal azonnal felvenni a kapcsolatot! :twisted:
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
PR42
Jugador del Barça

2025.01.04. 14:48:21

El Sie7e írta:
2025.01.04. 14:42:27
azt írták, hogy úgy adták be a papírokat, hogy a 2 vip boxos cég közül csak az egyik pénze volt benne és a studios,vision átverés után egyszerűen annyit mondtak, hogy show me the money. egyszerűen lemaradtak a határidőről és ami eddig januárban ment az teljesen szabályellenes ezért szólaltak fel a klubok. mindenki ismerte és megszavazta a laliga szabályzatát, érthetetlen miért az utolsó pillanatban akarták ezt amikor már augusztusban is jelezte a liga, hogy Olmo regisztrációval gond van.
Ezt röviden úgy is irhattad volna hogy szivatják a Barcát, és nem konzisztensek.
A studios/vision átverés után volt szabálymódosítás? Tudjuk, nem tudjuk?
Ha volt, akkor minden klubra érvényesen? Vagy csak a Barcára?
Ha volt, akkor ha utána mindig, mindenkinél elég volt a 20%-t bemutatni, akkor most miért kellett 40%?
Ha ez így is van, akkor még mindig igaz hogy ez a szabály arra van hogy védje a játékost, hogy elmehessen ha akar. Itt védig a játékost, vagy kárt okoznak a játékosnak?

Miért az utolsó pillanatban akarták??? Mert a Nike-t már Novemberben aláírtuk és elégnek kellett volna lennie, csak aztán megint nem fogadtak el nekünk semmit és sehogy. Kiírtak egy célt aztán addig tolták arrébb hogy ne érjünk oda.

Ezt hogy nem lehet érteni?
Én értem hogy Laporta trükközik és simlis, értem, tudom, de azért a értsük már meg mit csinál a liga.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.04. 14:47:13

gránit írta:
2025.01.04. 14:27:01
superman írta:
2025.01.04. 14:06:51
De basszus... világosan oda van írva, még ki is van emelve, hogy az ideiglenesen regisztrált játékosokra vonatkozik ez a határidő.
Nem azt kérdeztem, hogy mi van odaírva. Azt kérdeztem, hogy mi ennek az értelme. Ha nincs rá válaszod, oké. Nekem sincs. Csak akkor maradjunk ennyiben, ne abban, hogy meg van ismételve az, amire első körben sem tudtál választ adni, hogy mi értelme van.

Nincs semmilyen áldozati póz, amit a másik topikban írtál. Erről a ligavezetésről a Real Madrid is megmondja, hogy kuka. Ők, akik tavaly szinte mindent vittek, nyerték a bajnokságot, szuperkupát, nemzetközi szinten mindent. Ez a ligavezetés tőlünk függetlenül is egy csődtömeg.
Troym írta:
2025.01.04. 14:20:49
Gondolom azért kell az ideiglenesen regisztrált játékosokat a következő transzferidőszak előtt végleg regisztrálni
És erre miért van szükség?
Ja, hogy te vagy "De Miért Ábel"? Mindig mindenre van egy "miért"-ed? Eskü nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem érted, vagy ez egy elkeseredett vitaeszköz a részedről. De mindegy, most kicsit meguntalak, szóval most kicsit elengedlek, ahogy az unokhúgomat is elengedem a huszadik "de miért" után. Minden jót neked! :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára superman 2025.01.04. 15:08:59-kor.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.04. 14:44:21

gránit írta:
Gondolom az ő bérük + Christensen bére túllóg az engedélyezett kereten.
PR42 írta:
2025.01.04. 14:32:24
Mi alapján ostorozod a klubot hogy nem tartotta a határidőt, miközben amivel tételesen tartani kellett volna (x összegű bevétel) azt folyton variálták. Ne ragadj le az időpontnál mert több más összetevő is van. A klub teljesítette amit kértek már novemberben a Nike üzlettel.

Azt nem fogod itt nekem elmagyarázni hogy Christensen és Mats sérülésébe belefért Olmo és Pau de a Nike dealbe még Pau se.

Itt a bibi, érted?
Aztán meg abba hogy ezután még a páholyt is eladtuk, de az se volt elég, mert megint többet és máshogy kértek.
sok dolog van itt összekeverve:
1. Mats sérülése miatt ücsörög Szczesny a padon
2. Chris sérülése miatt játszhatott eddig Olmo és Victor
3. A híres Nike deal nincs aláírva november óta, csak újságcikkek jelentek meg róla, írhatok én is cikkeket bármiről, attól az még nem több egy cikknél. Konkrétan azt se tudom máig már aláírták-e, de december közepén még a Sociók szavaztak róla emlékeim szerint, de gondolom lett volna nagy flancos aláíró ünnepség egy vagon Nike jellel a hivatalos aláíráskor (de erről lemaradhattam kétségtelen)
4. A páholy miatti pénzt meg határidő után kaptuk, rögtön átkerültünk FFP 1-1be, ahogy felmutattuk a pénzügyi teljesítés igazolását
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.04. 14:42:27

azt írták, hogy úgy adták be a papírokat, hogy a 2 vip boxos cég közül csak az egyik pénze volt benne és a studios,vision átverés után egyszerűen annyit mondtak, hogy show me the money. egyszerűen lemaradtak a határidőről és ami eddig januárban ment az teljesen szabályellenes ezért szólaltak fel a klubok. mindenki ismerte és megszavazta a laliga szabályzatát, érthetetlen miért az utolsó pillanatban akarták ezt amikor már augusztusban is jelezte a liga, hogy Olmo regisztrációval gond van.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.01.04. 14:37:20

Szerintem az egész dolgot onnan kéne nézni, hogy a papírok időben be lettek adva, csak a Liga általi elfogadás miatt csúszott a dolog - ami meghiúsította a regisztrációt...
Az utalás megkövetelése, kvázi a "hiánypótlás", megtörtént - így gondolnám a beadási határidőt mérvadónak, legalábbis bérkeret emelése szempontjából.

És, ha már a bérkeret dec 30-án/31-én "megállapítottan" rendelkezésre állt, a hiánypótlás miatt nem kéne tiltani a regisztrációt...

De, ezt már jó eséllyel csak egy bíróság fogja tudni így kimondani.

Hogy Laporta-ék miért nem kezdtek ebbe bele pár nappal korábban? És miért ilyen hülyék a határidők? Ezek jó kérdések... :)

Mondjuk, a Liga kiadhatott volna a beadott papírok alapján egy egyhetes ideiglenes regisztrációt, hogy addig kiderüljenek a dolgok...
PR42
Jugador del Barça

2025.01.04. 14:32:24

Troym írta:
Gondolom azért kell az ideiglenesen regisztrált játékosokat a következő transzferidőszak előtt végleg regisztrálni, mert őket eleve nyáron KELLETT VOLNA véglegesen regisztrálni, amikor megvettük, csak éppen akkor se tettük meg, hanem megvártuk, amíg megsérül egy játékosunk súlyosan.
Ha Chris nem sérül meg, Olmo ősszel sem játszhatott volna egyetlen percet sem, Victor sem.

Hivatalos: a szövetség és a liga elutasította a két regisztrációt, ezzel 2 bíróság, a liga és a szövetség is ugyanazt mondja, maradt a CSD...
A probléma a ligával az hogy folyton változtatták hogy még mennyi pénzt kell bemutatni és milyen formában. Mennyiségre és minőségre se volt semmi konzisztencia, vagy átláthatóság.

Mi alapján ostorozod a klubot hogy nem tartotta a határidőt, miközben amivel tételesen tartani kellett volna (x összegű bevétel) azt folyton variálták. Ne ragadj le az időpontnál mert több más összetevő is van. A klub teljesítette amit kértek már novemberben a Nike üzlettel.

Azt nem fogod itt nekem elmagyarázni hogy Christensen és Mats sérülésébe belefért Olmo és Pau de a Nike dealbe még Pau se.

Itt a bibi, érted?
Aztán meg abba hogy ezután még a páholyt is eladtuk, de az se volt elég, mert megint többet és máshogy kértek.
gránit
Director del Fútbol

superman írta:
De basszus... világosan oda van írva, még ki is van emelve, hogy az ideiglenesen regisztrált játékosokra vonatkozik ez a határidő.
Nem azt kérdeztem, hogy mi van odaírva. Azt kérdeztem, hogy mi ennek az értelme. Ha nincs rá válaszod, oké. Nekem sincs. Csak akkor maradjunk ennyiben, ne abban, hogy meg van ismételve az, amire első körben sem tudtál választ adni, hogy mi értelme van.

Nincs semmilyen áldozati póz, amit a másik topikban írtál. Erről a ligavezetésről a Real Madrid is megmondja, hogy kuka. Ők, akik tavaly szinte mindent vittek, nyerték a bajnokságot, szuperkupát, nemzetközi szinten mindent. Ez a ligavezetés tőlünk függetlenül is egy csődtömeg.
Troym írta:
Gondolom azért kell az ideiglenesen regisztrált játékosokat a következő transzferidőszak előtt végleg regisztrálni
Troym
Director del Fútbol

Gondolom azért kell az ideiglenesen regisztrált játékosokat a következő transzferidőszak előtt végleg regisztrálni, mert őket eleve nyáron KELLETT VOLNA véglegesen regisztrálni, amikor megvettük, csak éppen akkor se tettük meg, hanem megvártuk, amíg megsérül egy játékosunk súlyosan.
Ha Chris nem sérül meg, Olmo ősszel sem játszhatott volna egyetlen percet sem, Victor sem.

Hivatalos: a szövetség és a liga elutasította a két regisztrációt, ezzel 2 bíróság, a liga és a szövetség is ugyanazt mondja, maradt a CSD...
superman
Jugador d'estrella

gránit írta:
2025.01.04. 13:49:11
Troym írta:
2025.01.04. 13:45:50
Csakhogy a transzferablak nyitása előtt kellett volna végleg regisztrálni a 2 ideiglenesen regisztrált játékost, ami 2024.12.31. 23:59
Ennek mi értelme van? Regisztrálni, az átigazolási időszak előtt? Elég szürreálisnak tűnik. Ha nekünk az átigazolási időszak előtt kell regisztrálnunk, akkor tényleg bajosan fogunk igazolni. :mrgreen:
De basszus... világosan oda van írva, még ki is van emelve, hogy az ideiglenesen regisztrált játékosokra vonatkozik ez a határidő. A más kategóriára (új igazolások) más határidő vonatkozik. Nem csoda, hogy bekajáltok mindent, ha ennyi szövegértelmezés is gondot jelent.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.04. 13:49:11

Troym írta:
Csakhogy a transzferablak nyitása előtt kellett volna végleg regisztrálni a 2 ideiglenesen regisztrált játékost, ami 2024.12.31. 23:59
Ennek mi értelme van? Regisztrálni, az átigazolási időszak előtt? Elég szürreálisnak tűnik. Ha nekünk az átigazolási időszak előtt kell regisztrálnunk, akkor tényleg bajosan fogunk igazolni. :mrgreen:
Troym
Director del Fútbol

Nem tettük meg.
A jan3-4 nem hivatalos határidő, se liga, se a szövetség nem nyilatkozta, hogy az lenne, hanem a spanyol munkatörvénykönyvére hivatkozva akarja a klub elérni, mert 3 munkanapon belül még elintézhető szerintük a dolog.

Minden sajtóorgánum is elkezdte lehozni, hogy megtagadták a 2 játékos regisztrációját.

Braithwaite meg egy kiskapu volt 5-6 éve a hosszan sérült játékost lehetett így pótolni, de ezt a szabályt 5 éve megszüntették.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.04. 13:44:44

Peter írta:
2025.01.04. 13:41:22
gránit írta:
2025.01.04. 13:13:38
A téli transzferablaknak Spanyolországban idén január 4-gyel van vége.
Az ma éjfél..... :D

A végén kiderül, hogy ez a dec.31. csak arról szólt, hogy jobban jött volna nekünk a regiszráció pénzügyi szempontból.....nem véletlen, hogy csend van.....hova legyenek hírek vagy nyilatkozatok, ha ma éjfél a határidő....

Hivatalosan tegnap éjfél, de semmi jelentősége. Igazoltunk mi a közelmúltban Braithwaite-et február végén. :mrgreen: Nincsenek szabályok, legfeljebb gumiszabályok. Totálisan ad hoc az egész. Engem ez zavar.

https://www.transfermarkt.com/transfer- ... 6&option=0
Peter
Director del Fútbol

2025.01.04. 13:41:22

gránit írta:
Az ma éjfél..... :D

A végén kiderül, hogy ez a dec.31. csak arról szólt, hogy jobban jött volna nekünk a regiszráció pénzügyi szempontból.....nem véletlen, hogy csend van.....hova legyenek hírek vagy nyilatkozatok, ha ma éjfél a határidő....
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
2025.01.04. 13:10:18
gránit írta:
2025.01.04. 12:56:18
A ködösítés, az össze-vissza beszélés, az alkalmatlanság, ahogy ezt a bajnokságot vezetik.
A liga hivatalosan nyilatkozta, hogy 2 játékosunk nincs regisztrálva.
Pont.
Mi ebben ködös? Mi szerencsétlenkedünk határidő után, én nem látom milyen kétértelmű nyilatkozatai vannak akár a ligának, akár a szövetségnek, amik most ködösek, mert nem is nyilatkoznak azóta, kizárólag a klub és az újságíróktól jönnek a zavaros magyarázatok.

Pontosan erről az össze-vissza beszélésről, a feltételrendszer össze-vissza tologatásáról írtam. December 31-ről írtak, mint határidő. De milyen határidő, amikor január 3. a határidő?

Felőlem belekeverhetjük Laportát mindenbe, de akármit csinál egy klubelnök, ha egy ligavezetés képtelen a transzferablak lezártával egy hivatalos közleményt kiadni, azt a mai világban el kell zavarni, akkor is, ha a klubelnök a patás ördög.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.04. 13:10:18

gránit írta:
A ködösítés, az össze-vissza beszélés, az alkalmatlanság, ahogy ezt a bajnokságot vezetik.
A liga hivatalosan nyilatkozta, hogy 2 játékosunk nincs regisztrálva.
Pont.
Mi ebben ködös? Mi szerencsétlenkedünk határidő után, én nem látom milyen kétértelmű nyilatkozatai vannak akár a ligának, akár a szövetségnek, amik most ködösek, mert nem is nyilatkoznak azóta, kizárólag a klub és az újságíróktól jönnek a zavaros magyarázatok.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.04. 13:03:15

gránit írta:
Nekem ez sokkal többről szól, mint két játékos regisztrációja.
Ez egyértelmű, ahogy alattam már írták, ebbe simán benne van, hogy Lapaorta, Tebas vagy mindkettő belebukik. De bármi is lesz a vége, ez megint rohadt kellemetlen a klubnak, hogy egy ilyen cirkusszal indítjuk az évet. Ki fog így a jövőben ide igazolni? :roll:
gránit
Director del Fútbol

Szégyen ez a Liga-vezetés. 4-e van, dél elmúlt, és sehol egy hivatalos közlemény. Szégyen. Nekem ez sokkal többről szól, mint két játékos regisztrációja. A ködösítés, az össze-vissza beszélés, az alkalmatlanság, ahogy ezt a bajnokságot vezetik. Ez a sztori ennek csak egy röpke epizódja, mutatója. Ha lennének világos, átlátható, egyértelmű szabályok, már mindenki tudna mindent. De lehet, hogy még most is azon töprengenek, milyen ad hoc, hasraütésszerű döntést hozzanak.

Szégyen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.04. 12:16:27

superman írta:
2025.01.04. 11:22:15
Tegnap elvileg lejárt a második határidő. Még mindig nincs semmi hivatalos? Nagyon suta ez így.

Állítólag már van egy olyan vonulata ennek a storynak, hogy már Laporta és Tebas pozíciója a tét; ha sikerül regisztrálni a liga csapatok kigyolyózzák Tebast, mert kivételezik a Barcával, ha nem sikerül, a culék elmozdítják Laportát. (nem emlékszem már hol olvastam, lehet hogy itt is felmerült)
Mindkettő belebukhatna, és jöhetne egy nyugodtabb élet nekünk. [-o<
Troym
Director del Fútbol

2025.01.04. 12:04:55

superman írta:
Tegnap elvileg lejárt a második határidő. Még mindig nincs semmi hivatalos? Nagyon suta ez így.

Állítólag már van egy olyan vonulata ennek a storynak, hogy már Laporta és Tebas pozíciója a tét; ha sikerül regisztrálni a liga csapatok kigyolyózzák Tebast, mert kivételezik a Barcával, ha nem sikerül, a culék elmozdítják Laportát. (nem emlékszem már hol olvastam, lehet hogy itt is felmerült)
Én biztos írtam ilyet, mert a 2 vén jobb szó híján "marha" túltolta a fülpucit egyszerűen. Laporta all-int mondott, Tebas is. Nem látok olyan forgatókönyvet innentől, hogy regisztráljuk Olmot és 19 csapat nem fogja megóvni a meccseket ellenünk és nem nyújt be bizalmatlanságit Tebas ellen, vagy fordított esetben, ha bebukjuk Olmot és súlyos tízmilliókat, akkor nem indul bizalmatlansági szavazás Laporta ellen FFP ide, vagy oda.

Ha FFP 1-1be tényleg bejutottunk, akkor meg remélem nem 50-100 milliós játékosokkal nullázzuk le magunkat 12 perc alatt, hanem elbandukolunk a legjobb ingyenesen megszerezhető játékosokhoz, hogy idecsábítsunk közülük minimum hármat. TAA, Davies, David, Kimmich, Sané, Tah. Son, Diallo, stb szerződése is lejár, van kit megkörnyékezni.
superman
Jugador d'estrella

Válasz küldése