PR42 írta: ↑2025.01.04. 14:58:03
A cikk alapján alá van írva, és kaptunk aláírási bónuszt, azonnal, annyit amennyi meg volt beszélve a ligával előre, hogy elég kell hogy legyen Olmo és Pau regisztrációjához, azzal kiegészítve hogy akkor télen nem igazolhatunk ha csak nem szerzünk még pénzt. Már nyáron le volt nyilatkozva ha jól emlékszem Tebas által hogy ha ez megvan akkor készen vagyunk. Aztán valahogy megint kitalálták hogy ja ez így nem elég.
https://www.footyheadlines.com/2024/11/ ... -deal.html
Hogy nyáron mit mondtunk mi lesz a Nike szerződésben és végül mi lett, nem tudhatjuk, újságírók sem... Hogy mikor milyen pénzmozgások történnek azt meg a Nike, a Barcelona és a Liga ismeri, ne tegyünk úgy, mintha tudnánk, én sem tudom, azt tudom, hogy a decemberi közgyűlésen Sociok szavaztak a Nike szerződésről decemberben, aminek sok értelme nem lett volna, ha addigra alá van írva...
Kit érdekel a többi klub? Mi motiválná a többi klubot abban hogy hagyja erősödni az egyik ellenfelét? Még jó hogy tiltakoznak, ez nem érv arra hogy igazuk is van.
A ligát és a szövetséget...minket nem kell, hogy érdekeljen, csak ne csodálkozzunk, ha a szövetségnél és a ligánál úgy döntenek, ami szerintük a szabályokkal és 39 másik csapat véleményével egyezik.
Úgy értem hogy ott egy óriási probléma van hogy te tényleg úgy kezeled Laportát és a klubot mintha egy falusi kocsma elvezetésére is képtelenek lennének, miközben a legsikeresebb elnökünk valaha.
Laporta és Deco nem képtelen elvezetni egy falusi kocsmát, de ezt a klubbot sem!
Szerintem Laporta kiváló lenne, mint mondjuk Barcelona polgármestere.
Az meg, hogy a legsikeresebb elnök még valahol talán elfogadnám a 2004-10 közötti munkájára, de erre a 4évre semmiképp.
Mondjuk szerintem Nunez a legsikeresebb elnök, mert 1978-2000 között felépült az első dream team, ő építette a La MAsiát, a múzeumot, stb jött az első BL, bajnokságok egy közel sem kétcsapatos ligában... az egyesület 176 aranyérmet szerzett, azért ettől még elmarad Laporta.
Bár ha Nunez óta nézzük és hozzávesszük, hogy a szerencsétlen egyesületi felépítés miatt azóta egyik nem odavaló figurát a másik váltja a poszton (Rosell, Barto, Gaspar), akkor kétségtelen Laporta elsősége, de az ő munkája is közepes, csak a többieké büdös nagy 1-es volt.