PR42 írta: ↑2025.01.04. 14:32:24
Troym írta: ↑2025.01.04. 14:20:49
Gondolom azért kell az ideiglenesen regisztrált játékosokat a következő transzferidőszak előtt végleg regisztrálni, mert őket eleve nyáron KELLETT VOLNA véglegesen regisztrálni, amikor megvettük, csak éppen akkor se tettük meg, hanem megvártuk, amíg megsérül egy játékosunk súlyosan.
Ha Chris nem sérül meg, Olmo ősszel sem játszhatott volna egyetlen percet sem, Victor sem.
Hivatalos: a szövetség és a liga elutasította a két regisztrációt, ezzel 2 bíróság, a liga és a szövetség is ugyanazt mondja, maradt a CSD...
A probléma a ligával az hogy folyton változtatták hogy még mennyi pénzt kell bemutatni és milyen formában. Mennyiségre és minőségre se volt semmi konzisztencia, vagy átláthatóság.
Mi alapján ostorozod a klubot hogy nem tartotta a határidőt, miközben amivel tételesen tartani kellett volna (x összegű bevétel) azt folyton variálták. Ne ragadj le az időpontnál mert több más összetevő is van. A klub teljesítette amit kértek már novemberben a Nike üzlettel.
Azt nem fogod itt nekem elmagyarázni hogy Christensen és Mats sérülésébe belefért Olmo és Pau de a Nike dealbe még Pau se.
Itt a bibi, érted?
Aztán meg abba hogy ezután még a páholyt is eladtuk, de az se volt elég, mert megint többet és máshogy kértek.
Atlantis és Troym, itt az eredeti téma.
Itt van hogy miért kell számon kérni őket, és hogy miért nem voltak átláthatóak.
Itt van, hogy miért nem akarok a határidővel foglalkozni, mert a határidő az tartozik valamihez, és a miközben a határidő fix és ismert, addig a "valami" az úgy tűnik folyton változik.
Ezentúl FcBarcelona1 is kommentelte lejjebb hogy mi még egy probléma, de arra nem volt reakció, mert bár külön kértem hogy ne a határidőből történt kicsúszáson lihegjetek, azóta is csak az megy.
Atlantis, egy határidős kommentre reagáltam? Igen, de abban nem csak határidők voltak könyörgöm hanem egy javarészt feltételezett, ködös ok-okozati és folyamatábra, aminek az üzenete az volt hogy Laporta "nem akart" ezzel foglalkozni egészen az utolsó napig.
Ez az érvetek. Hogy nem csinálták időben.
Ez akkora támadás a klub vezetőségének és a szurkolók intelligenciájának irányába hogy egyszerűen nem tudom itt hagyni.
Röviden, ha általánosságban az olyanoknak van igaza mint akiknek a táborát ti erősítitek, akkor az igazság az hogy Laporta egy alsós iskolás szorgalmával és értelmi szintjével rendelkezik, hiszen azért nem sikerült a regisztráció mert későn állt neki. Ezt "ti" irtátok. Próbálok nem szavakat adni a szátokba, de visszaolvasva úgy tűnik ezt az álláspontot tartjátok. Nem csinálta időben, mért hagyta utolsó napra, nyár óta tudja hogy regisztrálni kell, mért decemberben kezd el vele foglalkozni stb stb.
Eközben, ha általánosságban beszélek akkor nekem akkor van igazam, ha az igazság az, hogy Laporta próbált már amióta elnök pénzt keresni bármi módon, és ezeken a regisztrációkon is dolgozott már nyáron majd ősszel is, de pl a szuper liga/CVC/Negeira/studios ügyek után a liga orrol ránk ezért ott tesz keresztbe ahol csak tud, és folyton mást és máshogy követel amit nem lehetséges teljesíteni, ezért bár mindig teljesítetettük amit éppen kértek, utána mást kértek és így csúsztunk és csúsztunk míg le nem járt az idő.
Na vajon mégis melyik a realisztikusabb jelenet?