Ezek azért is baromságok, mert az ellenkezőjéről szintén össze lehetne állítani egy videot. Alapvetően egy nagyon gusztustalan dolog és ami gázabb, hogy ez nem egy klubtól különálló dolog. Más országban szerintem ez be lenne tiltva.Barcaman1993 írta: ↑2025.04.24. 20:18:22Ezek az összeállítások izgalmasabbak, mint az összefoglalóik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.24. 20:00:14https://www.mundodeportivo.com/futbol/r ... -copa.html
Elkezdték a nyomásgyakorlást. Ki kellene zárni őket a ...ba.
Ugyanakkor szerintem valamilyen szinten elérik a céljukat. Egy bíró nem hiszem, hogy ezen besértődne és emiatt a kárrukra tévedne, inkább tart attól hogy ezen felbuzdulva le fogják szedni a fejét és kétes szituációk esetén inkább feléjük fog húzni.
Ancelottit nem tudom elképzelni, hogy menesztenék szezon közben, még ha a kupadöntő csúnyán végződne is. Semmi értelme nem lenne 3-4 meccsre pl. egy Rault betenni. Én amúgy egy Xabi Alonsot is hatalmas zsákbamacskának tartok, legalábbis ahhoz képest, hogy mennyire Megváltóként várják. Volt egy jó szezonja, ezt nem lehet elvitatni, de amúgy kb annyi. Nemzetközi szinten rendre befőtt, az az EL-döntő is elég megtévesztő. Gyakorlatilag ki volt kövezve az útjuk aztán az első komolyabb csapat -ha az Atalantát annak vesszük- megállította őket. És a Bayer a játékosállományát tekintve nem egy alsóházi csapat. Frimpong, Tah, Palacios, Diaby, Wirtz és hasonlók mellé kapott Grimaldot, Aleix Garciát stb. Most alapból egy mentálisan és csapatszinten is elég szétesett brigádot kapna olyan egokkal, mint Bellingham, Vinicius, Mbappé valószínűleg TAA és ki tudja még ki, akik kérdés, hogy beállnak-e a sorba. De ami még fontosabb, hogy nincs olyan karakter a csapaton belül, akinek komoly szava lenne és össze tudná fogni.
Fel lehet hozni Zidane esetét, hogy fiatal edzőként sikeres volt, de azért ő nem kevés ideig dolgozott előtte a Realnál, sőt Ancelotti mellett segédedző. Illetve volt egy Ramos, CR, Casillas (vagy ő maga) akik nem keveset segítettek és a csapatért voltak. Nem hiszem, hogy Vinicius is így viselkedne egy Ramos mellett, ha kapna tőle egy-két csicskalángost, ha elszáll az agya. De taktilaiag, ha nem is a 0-ról kellene kezdene, de eléggé megreformálni a jelenlegi játékot, ahhoz pedig kell rutin és olyan világos elképzelés, amit át tud ültetni. Luchonak és Pep-nek ilyen szempontból azért könnyebb dolga volt, a motor és az alapok adottak voltak.
Ráadásul itt gyorsan és komoly javulást várnak, mind a szurkolók, mind a vezetőség. Önmagában sem az eredmények sem a mutatott játék nem elég. Egy Bayerben nem volt ilyen kényszer, itt nem lesz akkora türelem. Ancelottit is már szezon közben kezdték rugdosni, pedig tavaly és előtte sok éven át a klub legnagyobb eredményeit hozta és a játék sem volt igazán kritikát kiváltó.
Nem tudom, hogy egy új edző komoly változást tudna-e hozni, lehet, hogy nagyon jól sülne el egy Xabi Alonso, de én azt se tartanám számunkra olyan "örömtelinek", ha az olasz maradna. Kicsit megfáradt már ez a kapcsolat, de lehet, hogy ez az év inkább csak kisiklás volt, nagyon sokat tett le itt az asztalra az olasz, Kroos hirtelen távozása is nagy űrt hagyott, lehet hogy ez volt a legnagyobb probléma és ki tudja küszöbölni.