Nem sokszor voltam ezzel még így de a hsz-ed felével egyetértek.mess2009 írta:nem állitom, hogy a következetesség mintapéldánya lennék, de: én nem örültem és ma sem teszem, LE. kinevezésének. viszont a kevés infó ellenére tényként kezelhetjük, hogy Mathieut ő akarja! namármostugye?! akik tapsoltak L.E ért fikázzák az egyik (másik?! azt hiszem a kapus gyerek detto) kiszemeltjét!,
lehet, hogy kissé már felhergelt ez a dolog elismerem, de még egyszer lassan () mondom: a francia van olyan jó mint Alves és Alba, jobb mint Montolya és Bartra és Mascherano, és cca az a minőség mint az amúgy ezidáig "névtelen" Atletico védelem bármelyike.
gőzöm sincs, mit akar vele L.E. de 12.M ért az idény legjobb igazolása lenne. no persze: szerintem.

Mathieu szerintem 12-15M eurért jó üzlet lenne, én jó védőnek tartom, 4. számúnak ideális. Az elmúlt napokban jelentek meg olyan hírek, hogy a franciát hoznánk 12-ért Songot pedig eladjuk 15-ért, ennek én borzasztóan örülnék, okos húzás lenne Zubiéktól.
Csak hogy ne csak palesz szálítsa az infókat: A sport a mai címlapján azt hozza hogy Luis Enrique továbbra is kitart Suarez mellett az incidense ellenére. A Sport úgy véli hogy 50-ért elengedi a Liverpool. Ezzel szemben a Daily Mail 100-at említ...

B csapathoz tartozó hír, hogy Sergi Gómez a Celtához igazol, a Sport és az MD infója szerint. 3 éves szerződést ír majd alá, visszavásárlási opciónk nem lesz. Vételi árról nincs info, egy évig van még szerződése a klubbal.