A védős rész és az indoklás egyszerűen nevetséges. El akartuk küldeni azt az Adriano-t, aki mindkét szélen bevethető, kényszermegoldásnak sérülés és eltiltás hullám esetén még középen is elbóklászik, de a lyukas középhátvéd posztot pedig az alapján akarjuk feltölteni, hogy olyan érkezzen, aki szélsőt is tud játszani. Mathieu esetében hozunk egy szélsőt, aki középen is elbohóckodik. Ennél nagyobb hülyeséget én még nem láttam...palesz77 írta:A 'Sport' szerint Mathieu 12 millió körüli összegért érkezhet hozzánk hamarost, mivel az elmúlt napokban közeledtek az álláspontok a 2 klub között - Mathieu gondolom kérte a vezetőket, hogy engedjék el.
Azért akarjuk őt és Marquinhost amúgy a 'Mundo' szerint, mert mindketten a szélen is bevethetők, így alternatívának jók lennének oda is. Mondjuk így, hogy Alves sanszos, hogy marad, nem tudom ez miért kell hogy számítson.. Talán mégis megszabadulunk valahogy Danitól?![]()
Azt pedig mindkét katalán lap lehozta, hogy Bojan a Malagában köthet ki napokon belül. Elméletileg előrehaladott fázisban vannak a tárgyalások, de hát ilyet már sokat hallottunk. Árról nem írnak semmit..
Rakiticet pedig kedden mutatják be, elméletileg délben fog a Camp Nou gyepére lépni.
Egyetlen esetet tudok elképzelni, ahol ez szempont lehet: ha három védős taktikára állunk át: 3-4-3-ra vagy 3-5-2-re. Akkor lehet jobb lesz Mathieu hátul, mint mondjuk Adriano vagy Mascherano lennének (a magasság és gyorsaság miatt). Marquinhos-ról nem is beszélve. Ebben az esetben még Alves is befér a keretbe, pláne 3-5-2-nél.
Bár utóbbi lehetőségek nem tűnnek túl valószínűnek, tehát oltári nagy marhaságot csinálunk ezzel a két játékossal. Ahelyett, hogy szépen posztra igazolnánk, keressük a kényszermegoldásokat. Nagy blama lesz ebből jövőre, de legalább ha koppan a csapat, akkor elküldik ezeket a marhákat a vezetőségből.