Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt azért ne felejtsd el , hogy Song úgy jött ide , hogy ha kell a védelem közepén is tud játszani , igaz ha jól emlékszem egyszer sem játszott ottcrixus írta:A védőkérdéssel kapcsolatban én legfőképp a Tito-féle edzői gárdát okolom. Puyol már akkor is szélsőségesen rossz állapotban volt, rajta kívül pedig a jelenleg is rendelkezésre álló két hátvéd és Mascherano voltak a keretben. Akkor nem költöttünk sokat, mindössze Alba jött 14 millióért. Ahelyett, hogy a távozó Keita helyére feltoltuk volna Mascherano-t és vettünk volna egy középhátvédet Piqué mellé, megvettük 19 millióért azt a Song-ot, aki alig kapott valami szerepet és most lehet távozik is, nem mellesleg valószínűleg kevesebb pénzért (15 körüli összeget saccolok). Tavaly Martino beesett csak váratlanul és való igaz, hogy neki is fel kellett volna ismernie ezt a hiányt, de Tito-ék a csapattal voltak az azt megelőző 4 évben is, látnia kellett volna neki és a vezetőségnek is, hogy szükség van egy középhátvédre. (Félre értések elkerülése végett: Tito rendkívül tisztelem és nagyon sajnálom azt, ami vele történt.)
Jelenleg is ennek isszuk a levét és emiatt kényszerülünk majd 40 millió körüli összeget kiadni majd egy olyan zöldfülűre, mint Marquinhos és 20 millió körüli összeget egy olyan kétballábas bohócra, mint Mathieu. Az akkor hibázók közül pedig még nálunk rontja a levegőt Zubizarreta és a vezetőségből még jó páran. Nem értem a pártoló tagokat és Laporta-t sem, hogy miért hagyják ezeket tovább működni. Már Rosell lemondásakor lépni kellett volna.
remélem soha nem történik meg veled, nem kívánom..., főleg nem ilyen ügy miatt. azt viszont sajnálattal hallom, (és ami még nagyobb gáz, egyre inkább tapasztalom?!) hogy a góllövés nem illik a Barca játékába...!Varatrix írta:Felrángatna valaki álmomból, és megkérdezné, hogy ki az a focista aki abszolút nem illik bele a Barca játékába, gondolkodás nélkül Robbent mondanám.mess2009 írta: mondok ugyan egy példát: Robben, de nem ez a lényeg! több is van (harapás nélkül is) aki alternatíva lehetne de ez úgyis parttalan és értelmetlen vitákat szül... csak azt ne állítsa itt senki hogy nincs más
Aztán sokalltuk a David Luizért kifizetett 50 milliót (az is egyébként)... De lassan már mi is ott tartunk... Ahhoz képest, hogy 30-ról indultunk, már nem járunk olyan nagyon messze a 45-50-től.palesz77 írta:
Na, végre valami hír védőről is..Mondjuk ha a PSG ennyire nem akarja eladni, akkor nem tudom miért őt próbáljuk megvenni újra és újra. A Porto 45 milliót elfogadna Mangaláért például.. Ha 40-et még kiadnánk Marquinhosra, akkor azt ne mondják nekem, hogy a 45 az már megfizethetetlen összeg. Azért ez nem akkora különbség.. De mindegy, én már feladtam, hogy Zubiékat megértsem.
Felrángatna valaki álmomból, és megkérdezné, hogy ki az a focista aki abszolút nem illik bele a Barca játékába, gondolkodás nélkül Robbent mondanám.mess2009 írta: mondok ugyan egy példát: Robben, de nem ez a lényeg! több is van (harapás nélkül is) aki alternatíva lehetne de ez úgyis parttalan és értelmetlen vitákat szül... csak azt ne állítsa itt senki hogy nincs más
Na, végre valami hír védőről is..zsoltman írta:40 milliót ajánlunk Marqinous-ért!
http://www.sport.es/es/noticias/mundial ... os-3334083
Ezzel szerintem mindenki egyetért, a védőkérdés sokkal fontosabb, mint Suárez esetleges leigazolása. Az csak az utolsó, vagy az utolsó előtti dolog kéne hogy legyen..Gali írta:...Lehet, hogy nem leszek népszerű, de én a Suarezért kifizetendő összegért vennék két normális hátvédet az eddig felmerülő nevekből...
Bocsi, de ha már tárgyi tévedésről van szó: Robben abszolút nem középcsatár, hanem szélső, amolyan Pedro hasonmás, csak kicsit jobb kivitelben. Ha már holland és középcsatár, akkor Van Persie. Amúgy a többivel abszolút egyetértek.mess2009 írta:tettem már célzást arra, hogy átigazolás ügyben csak tények alapján érdemes ÍTÉLKEZNI ! vitatkozgatni, elmélkedni - ennek kapcsán - persze az más, miért is ne? de legyünk türelmesek és ne ítéljünk elhamarkodva.
sok az információ hiány gőzünk sincs, hogy mi folyik a felszín alatt és akár még jól is elsülhet a dolog - ami ezt az idényt illeti. ( a korábbi tényekről mondottak persze ettől még ülnek...)
Suarez :
1./ ez a pali nem sportszerűtlen, hanem beteg, deviáns, pszichopata, mentálisan sérült....stb.
2./ tárgyi tévedés, hogy ha már középcsatár (gólvágó, hatékony támadó, ék, stb...) akkor csakis Suarez!
mondok ugyan egy példát: Robben, de nem ez a lényeg! több is van (harapás nélkül is) aki alternatíva lehetne de ez úgyis parttalan és értelmetlen vitákat szül... csak azt ne állítsa itt senki hogy nincs más
Ráadásul kettő.Chino írta: Viszont az uruguayival kapcsolatban érzek egy kis kampányt a vezetőség részéről. Sanszos, hogy egy bombaigazolással próbálják megszilárdítani a se..ket a székben. De miért nem lehet ez hátvéd?!
Falcao.crixus írta:...Ez a támadóalakzat, szerkezet már kifújt. Újítani kell. Akkor pedig marad Suárez...
Mangala egyébként meggyőző volt a Portoban. Nem véletlen, hogy Helton sérülése után Ő lett a CSK. Lehet sérült vagy nem tudom..de én tuti játszattam volna Ecuador ellen. Godín meg hihetetlen mekkora tanár lett Simeone keze alatt. A legjobb védők közé nőtte ki magát csak sajnos nem fogja otthagyni az Atleticot.LG írta:Mangalát nem láttam sokat játszani, ezért róla nem nyilatkoznék, a belgával kapcsolatban viszont egyet értek, én sem vagyok tőle elájulva.2. Mangala az egyik kedvencem. (kb csak miatta néztem Európa Ligát) De szerintem az árulkodó, hogy egy fél sérült Sakhot játszatja Mangala helyett egy lényegtelen meccsen.
3. Azért láttam egy pár Spurs meccset is nekem akkor se volt meggyőző, de ez az én véleményem.
Godín viszont évek óta már PD-ben játszik, a BL-ben is bizonyított már, a legjobb korban, jelenleg nála jobb opciót nem tudnék elképzelni.
Mangalát nem láttam sokat játszani, ezért róla nem nyilatkoznék, a belgával kapcsolatban viszont egyet értek, én sem vagyok tőle elájulva.2. Mangala az egyik kedvencem. (kb csak miatta néztem Európa Ligát) De szerintem az árulkodó, hogy egy fél sérült Sakhot játszatja Mangala helyett egy lényegtelen meccsen.
3. Azért láttam egy pár Spurs meccset is nekem akkor se volt meggyőző, de ez az én véleményem.
Egyetértek egyébként a védelem elsőbbségében, hogy oda kellene igazolni. Az is elképzelhető, hogy Messi-nek nem tetszene, ha Suárez "kitúrná" középről.LG írta: ...
1. Ha visszaolvasnád az előző hozzászólásokat akkor rájönnél, hogy egy előbbi hozzászólásra válaszoltam egy mondatban. Speciel tudom, hogy Kroos nem dortmundi.Chino írta:vadaszita10 írta: Egyetértek abban, hogy Kroost nagyon fontos megszereznünk, mert kb Ő az egyetlen olyan játékos most a piacon, aki eljönne hozzánk és minőségben is toppon van. Az a baj a dortmundiakkal, hogy van klubhűségük:D Hatalmas a szurkolótáboruk stb... Végülis érthető. Hummels jönne Reussal meg Kroos akkor elég ütős kis csapatunk lenne egy pár évig megint:D
Kroosnál miért számít a dortmundi klubhűség? El akar menni Münchenből, szóval földrajzilag és lélektanilag megoldva.
Az hogy Mangala helyett ki játszik a válogatottban az engem hidegen hagy. Sok edzőnek megvannak a hülyeségei, legjobb példa VDB, de nálunk is volt bőven az utóbbi években. Ha láttad volna a Portoban játszani, nem hoznád fel a válogatottbeli dolgot.
Vertonghen detto. Nem tudom hány Spurs meccset láttál, de inkább látnám őt itt, mint Marquinhost, Luist vagy Kompanyt.
Abban egyetértek az előttem szólóval, hogy ha tényleg középcsatárt akarunk akkor az legyen minőségi, de ilyen Llorrente & co. Ha ez Suarez akkor Suarez, de előbb a fontosabb dolgokat kellene tisztába rakni. A jobbhátvéd kérdése szerintem legalább annyira égető mint a kh. Alvesért még kaphatnánk idén pénzt, de ha az anyagi oldalát nem is nézzük, jövőre mindenképpen távozik, helyette meg max. egy szem Montoyank lesz.
Viszont az uruguayival kapcsolatban érzek egy kis kampányt a vezetőség részéről. Sanszos, hogy egy bombaigazolással próbálják megszilárdítani a se..ket a székben. De miért nem lehet ez hátvéd?!
vadaszita10 írta: Egyetértek abban, hogy Kroost nagyon fontos megszereznünk, mert kb Ő az egyetlen olyan játékos most a piacon, aki eljönne hozzánk és minőségben is toppon van. Az a baj a dortmundiakkal, hogy van klubhűségük:D Hatalmas a szurkolótáboruk stb... Végülis érthető. Hummels jönne Reussal meg Kroos akkor elég ütős kis csapatunk lenne egy pár évig megint:D
Én középcsatár igazolását tartom feleslegesnek. Messi szerintem maradni fog középen, szóval az érkező száműzve lenne jobb szélre. Ha meg Messit tenné ki szélre LE, az meg úgy sejtem a Bolhának nem tetszene, és feszültség lenne a csapaton belül. Lehet aztán, hogy megférnének, de közel sem vagyok biztos benne.crixus írta:Szerintem pedig pont hogy sokkal indokoltabb lenne, mintha Higuaín-t vagy Llorente-t hoznánk az általuk képviselt minőséghez képest horribilis összegért. Vagy szerintetek jobb lenne utóbbiakat nézni Sánchez helyett? Mert akármilyen szimpatikus is a chilei, nagy valószínűséggel távozik, én pedig nem szeretnék középcsatárként olyan középszerű játékosokat nézni, mint ők. A csapat sem járna jobban, sőt.LG írta: Én is azok közé tartozok, akik nem értik, miért botránkoztok meg azon, hogy mi nem szeretnénk a kedvenc csapatukban látni a világ egyik legantipatikusabb játékosát, aki mellesleg szakmailag sem tűnik indokoltnak.
Busquets színészkedései ugyanilyen unszimpatikusak voltak, de túléltük. Alves is elég nagy tapló volt mielőtt hozzánk jött. Hányan szidták régebben... utána pedig Isten lett ameddig jól játszott.
De emlékszem én, hogy hányan favágózták Mascherano-t vagy hányan ekézték Neymar-t mielőtt ide jöttek. Meg érdekes módon Song-ról fele ennyi írás nem születik, holott ő is nálunk van már egy ideje és az ő megmozdulása is pont ugyanolyan tapló volt.
Nem hiszem sajnos. A fizetését nagyon kevés csapat tudná állni, azoknak meg nem kell. Nyakunkon fog maradni.Alvesért még kaphatnánk idén pénzt
Tökre egyetértek! lenne egy jó csatárunk, félpénzért, és lenne 4 hónap idő az elvonó kúrára..baas11 írta:Suarez story :
Ami egyébként tényleg hihetetlen , hat ezt a palit ?? ...beszarok, óriási![]()
-
Viszont ha valóban komolyan gondolkodunk a megvételen ( de kiváncsi lennék LE véleményére most) ami jó az az hogy valszeg "akciósan" el hozható ( szerintem a szigetre be sem engedik ezek utánami rossz h csak novemberben léphet pályára ( Reus kb szeptember ? ) , bár en jobban tartok attól h a Neymar Suarez Messi trió túl jól hangzik , túl jól ahhoz hogy igaz legyen h tényleg működjön is.....mint h meg kóstolja Ramost vagy sem !?!
Szerintem amúgy nem , Barcelona mindenkire jó hatással van Zlatan pl úgy jött ide h kb nem volt olyan csapata addig ahol legalább egy játékostarsát ne rúgta volna hátba stb..... Vagy ott van Pepe ennél sokkal durvább esettel , most meg zseniális volt tavasszal a Reál védelmében kulcs szereppel h meglegyen a 10. BL cím !!
Szóval az is bőven benne van a pakliban h ez a dél amerikai trió bizony osszeal es akkor viszont pókol var mindenkire......Én mindent összevetve , akciósan bevallalnam a fogtundert