Bartra*nagyatyesz írta:...
Csiga meg nem érte el 900 percet sem a bajnokságban, úgyhogy azért ne csináljunk úgy, mintha alapembert adott volna el a vezetőség.. Kétlem, hogy Pepnek nagyobb tervei voltak vele, akibe látott valamit, azt annyit nyomatta a csapatba amennyit csak tudta - Busi, Pedro -, Csigánál nem ez volt a helyzet..
Most nem azért, de ezek közt Suárez is ott van..mess2009 írta: amúgy Robben játéka átalakulóban van szerintem, gyakran változtatja a helyét, csak egy nem változik: per ma az egyik leggólveszélyesebb támadó a világon!

És amúgy Robben sem az a tipikus csapatember, elég bomlasztó személyiség tudtommal - pl. Nem véletlen ő "verekedett" a válogatott edzésen, meg 2 éve az EB-n ő is emlegetve volt a Holland égés egyik fő okaként. Just sayin.. Úgyhogy a nagy Suárez utálat után kicsit csodálkozok, hogy Robbent meg megtűrnéd.. Bár végülis harapni nem harapott még egyszer sem, az igaz..
szerk.:
Így értettem én is, eleinte biztos nagy tervei voltak vele, azért igazoltatta le gondolom.. De a szezon végére már nem volt meg a bizalom, úgyhogy logikus volt, hogy eladtuk.LG írta: Csigát eleinte sokat nyomatta Pep, a szezon végén pedig már szinte semmit. Szerintem nagy tervei voltak vele, csak aztán látta, hogy kevés, és hanyagolni kezdte.