Alapvetően le sem igazoltam volna 12 millióért úgy, hogy Ter Stegen már a keretben van.Realboy94 írta: Akkor Bravot el is adnád?![]()
![]()

Alapvetően le sem igazoltam volna 12 millióért úgy, hogy Ter Stegen már a keretben van.Realboy94 írta: Akkor Bravot el is adnád?![]()
![]()
Istenem de szeretem amikor valaki nem olvassa el rendesen amit a másik ír.roby122 írta: Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Song az oké , ott van helyette Mascherano , 3. számú VKP nem kell a csapatba.
Alvest csak akkor adnám el , ha létrejön vele a Marquinhos transzfer.
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával.![]()
Ha akkor ajánlatot tett volna érte a Barca ő már itt lenne abban biztos vagyok.
Sanchez : mert az év 70 % ban össze-vissza szerencsétlenkedik......miközben saját magát cselezi le! es ha nem sikerül vissza passzol Busquetsnek ! Amúgy szimpi gyerek , cserének kiváló ...roby122 írta:crixus írta:Sajnos vagy nem sajnos én úgy gondolom, hogy meg kell majd barátkozni Mathieu-vel és azzal, hogy alapvetően 3 középhátvéddel vágunk neki a szezonnak Bartra, Piqué és Marquinhos személyében. Ha Alves megy a PSG-be akkor is megleszünk a széleken Mathieu miatt. Ha Sergi Gomez menni akar akár meg lehetne dobni egy első csapatos ajánlattal, 4. számú középhátvédnek jobb lenne, mint Mathieu.![]()
Sport.es-en írnak jelenleg egy Kroos-Sánchez cseréről, de szerintem ez óriási kacsa, mivel a bajoroknak abszolút nincs szükségük a chileire, főleg, hogy Sánchez sem hiszem, hogy szívesen padozna Ribery és Robben mögött.
Nagyon úgy néz ki, hogy a Suárez, Kroos, Mathieu, Marquinhos négyes érkezése a cél, Sánchez, Song, Alves és a töltelék eltávolítása mellett. Nem hangzana rosszul, bár én egy normális középhátvédnek jobban örültem volna hátul, mint a Mathieu, Marquinhos pakknak.
Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Song az oké , ott van helyette Mascherano , 3. számú VKP nem kell a csapatba.
Alvest csak akkor adnám el , ha létrejön vele a Marquinhos transzfer.
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával.![]()
Ha akkor ajánlatot tett volna érte a Barca ő már itt lenne abban biztos vagyok.
Igen én olvastam olyat is hogy Modric helyen jatszana Modric meg Xabi helyén vissza húzódva. De igy szerintem ha választani kellene akkor Modric ugyesebb elől mint Kroos. Kroos meg védekezni is tud es fel fellepni. Az o posztja ez lenne szerintem a tamadobb poszton nem biztos hogy annyira jól menne mint a top jatekosoknak abban a posztban. Láthatod Dm is milyen jo lett melysegbol beindulva elol helyet csinalnak neki Bale vagy Cr es o száguldozik. Szóval ezeket a játékosokat lehet bátran mozgatni variálni.Alfa írta:De Kroos támadó szellemű középpályás és Xabi és Illara pedig ha jól tudom KVK-k vagyis Kroos nektek nem lenne jó inkább Vidal és a hasonló szellemiségű játékosokferninho írta:nézzük meg a Real középpályáját.visca el barca írta:
amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
-Xabi folyamatosan öregszik és nem bír már annyi meccset, ez látszott a szezon végén is, de a BL Döntőn nagyon hiányzott, de sokkal többet kell már pihentetni...
-a helyére hozott Illarramendi eddig nem oldotta meg a problémákat, elég nagy kakukktojás még mindig....
-ott van Casemiro, aki még fiatal, de esélyt se kapta meg nagyon, megy is el nyáron
-Khedira.... mínusz 15 ember az a pali... remélem elmegy minél hamarabb és lehet majd a pezsgőt bontani![]()
-Isconak nincs posztja a jelenlegi rendszerben, de azért egész jól alkalmazkodott így a végére.
-és Modric, aki elképesztő és szavak nincsenek rá mennyire is kellett a Realba.
-és DM, aki Khedira sérülése miatt is lett középpályás és nagyon is bevált eddig.
tehát jövőre lesz 1 posztra az öregedő Xabi és a kakukktojás Illarra.
az elülső kettőre meg Modric-Isco-DM eddig, mert remélem Khedirát valahogy eladják.... nekem az is jó lenne ha ingyen engednék el...........![]()
és ugye lehet DMnek többet kell majd elől játszania, mert Jesé még mindig sérült és rohadt hosszú lesz a szezon, mert jönnek a Klub VB-k, meg mi egyebek... így jelenleg sztem elég karcsú az a középpálya és ráfér az erősítés.
szóval bőven elférne Kroos, sőt kellene is és remélem el is fogja hozni a Real, mert arra sok esélyt nem látok, hogy elmegy a Bayernből, mert neki se ízlik annyira ez a tikitaka és eligazolna a Barcába... valahogy nem tűnik túl logikusnak.... mert ha megnézitek bőven játszott ő a Bayernben, arra túl sok panasza nem lehetett.
hagyjad má' he... a tuniszi herceg minden posztot lehozferninho írta:...
NAGYON kellene Kroos a realba az biztos. Az ő posztja a xabi illara poszt. Casemiro elmegy igy marad2 ebbol xabi hiaba kedveljük nem bírja a 3 naponta való jó játékot. Illara meg...hagyjuk en máig nem tudom hogy mit tud az a gyerek de ahányszor pályára lép idegbaj kapok..ráadásul 45millaert vettük. Kroos xabi posztjara jo lenne ea lassan atvenne a helyét ne feledjük kroos a barca stilust nem nagyon szereti a munchenben sem szóval nem tudom na...az biztoa hogy 25rol nagyon jol es batran lő nekunk kell egy ilyen játékos.ZBarca írta:Én úgy tudom, hogy Isco a szezon vége felé már legtöbbször padozott, Modric meg gondolom nem ugyanabban a szerepkörben játszik.visca el barca írta:amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
De Kroos támadó szellemű középpályás és Xabi és Illara pedig ha jól tudom KVK-k vagyis Kroos nektek nem lenne jó inkább Vidal és a hasonló szellemiségű játékosokferninho írta:nézzük meg a Real középpályáját.visca el barca írta:
-Xabi folyamatosan öregszik és nem bír már annyi meccset, ez látszott a szezon végén is, de a BL Döntőn nagyon hiányzott, de sokkal többet kell már pihentetni...
-a helyére hozott Illarramendi eddig nem oldotta meg a problémákat, elég nagy kakukktojás még mindig....
-ott van Casemiro, aki még fiatal, de esélyt se kapta meg nagyon, megy is el nyáron
-Khedira.... mínusz 15 ember az a pali... remélem elmegy minél hamarabb és lehet majd a pezsgőt bontani![]()
-Isconak nincs posztja a jelenlegi rendszerben, de azért egész jól alkalmazkodott így a végére.
-és Modric, aki elképesztő és szavak nincsenek rá mennyire is kellett a Realba.
-és DM, aki Khedira sérülése miatt is lett középpályás és nagyon is bevált eddig.
tehát jövőre lesz 1 posztra az öregedő Xabi és a kakukktojás Illarra.
az elülső kettőre meg Modric-Isco-DM eddig, mert remélem Khedirát valahogy eladják.... nekem az is jó lenne ha ingyen engednék el...........![]()
és ugye lehet DMnek többet kell majd elől játszania, mert Jesé még mindig sérült és rohadt hosszú lesz a szezon, mert jönnek a Klub VB-k, meg mi egyebek... így jelenleg sztem elég karcsú az a középpálya és ráfér az erősítés.
szóval bőven elférne Kroos, sőt kellene is és remélem el is fogja hozni a Real, mert arra sok esélyt nem látok, hogy elmegy a Bayernből, mert neki se ízlik annyira ez a tikitaka és eligazolna a Barcába... valahogy nem tűnik túl logikusnak.... mert ha megnézitek bőven játszott ő a Bayernben, arra túl sok panasza nem lehetett.
nézzük meg a Real középpályáját.visca el barca írta:
Realboy94 írta:Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
Érdekelne a Ti álláspontotok is, úgy, hogy Ti napi szinten foglalkoztok szeretett csapatotokkal.
crixus írta:Sajnos vagy nem sajnos én úgy gondolom, hogy meg kell majd barátkozni Mathieu-vel és azzal, hogy alapvetően 3 középhátvéddel vágunk neki a szezonnak Bartra, Piqué és Marquinhos személyében. Ha Alves megy a PSG-be akkor is megleszünk a széleken Mathieu miatt. Ha Sergi Gomez menni akar akár meg lehetne dobni egy első csapatos ajánlattal, 4. számú középhátvédnek jobb lenne, mint Mathieu.![]()
Sport.es-en írnak jelenleg egy Kroos-Sánchez cseréről, de szerintem ez óriási kacsa, mivel a bajoroknak abszolút nincs szükségük a chileire, főleg, hogy Sánchez sem hiszem, hogy szívesen padozna Ribery és Robben mögött.
Nagyon úgy néz ki, hogy a Suárez, Kroos, Mathieu, Marquinhos négyes érkezése a cél, Sánchez, Song, Alves és a töltelék eltávolítása mellett. Nem hangzana rosszul, bár én egy normális középhátvédnek jobban örültem volna hátul, mint a Mathieu, Marquinhos pakknak.
Hát ilyen FIFA-s keretet nem fogok sorolni, mert annak sok értele nem lenne - Thiago, Koke, Falcao stb szerepelnének benne.. -, de a most felmerülő Marquinhos-Mathieu-Kroos-Suárez 4-essel úgy so-so elégedett lennék. Itt most kicsit FM-ezni fogok, de csak röviden, nem fejtegetem ki őket, így is érteni fogjátok szerintem mikre gondolok.Realboy94 írta:Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
Érdekelne a Ti álláspontotok is, úgy, hogy Ti napi szinten foglalkoztok szeretett csapatotokkal.
Én úgy tudom, hogy Isco a szezon vége felé már legtöbbször padozott, Modric meg gondolom nem ugyanabban a szerepkörben játszik.visca el barca írta:amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
Akkor Bravot el is adnád?crixus írta:Realboy94 írta:Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
Érdekelne a Ti álláspontotok is, úgy, hogy Ti napi szinten foglalkoztok szeretett csapatotokkal.Ezt nem tudom kihagyni. De nálam nem 23, hanem csak 22.
Ter Stegen, Ochoa, Masip
Piszczek,Montoya, Alba, Adriano, Piqué, Bartra, Hummels, Vidic
Busquets, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Kroos
Messi, Deulofeu, Suárez, Neymar, Pedro
Realboy94 írta:Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
barca0000 írta:Én személy szerint vissza hoznám Fontast! Főleg ha 1millo nem hiszem hogy rosszabb lenne mint Oleguer aki a 2006-os bl döntőbe kezdő volt !
Miért, akkor szerinted mennyiért lehetne hozni egy 4. számúnak való védőt? Szerintem ez egyáltalán nem nagy összeg ahhoz képest hogy milyen árak vannak a piacon. Ráadásul ha tényleg eladjuk Songot akkor megoldottuk a dolgot úgy hogy kb nullán vagyunk és csak erősödtünk meg bővült a lehetőségek száma.Chino írta:Az lehet, hogy 4. számú védőnek jó lenne, de ezért kiadni 12-13 milliót? Ha megy Song, ha nem. Akkor azt a pénzt inkább egy jh-ba vagy egy klasszis középső védőbe fektessék. Ezt én mindennek tartanám, csak nem okos húzásnak.
Balbi (lawyer Luis Suarez): "Ban can affect deal with Barcelona? We'll see, tomorrow we'll talk with Guardiola (Pere, his agent)." [cope]palesz77 írta:Suárez ügyvédje meg Barcelonában készül a fellebbezésre, de elméletileg semmi köze az ittlétének a Barca érdeklődéséhez.
Azt ugye tudjátok, hogy vagy két napja hosszabbított Juanfrannal együtt? Szóval vele nem nagyon kell számolni.Gareth Tello írta:Most akartam én is írni erről. Gallardo az egyik legkevésbé hiteles és megbízható ember a labdarúgás világában, úgyhogy ezen nyilatkozat alapján én máris nagyobb esélyt látok arra, hogy Kroos hozzánk jön.palesz77 írta:Amúgy több - nem tudom mennyire hiteles - forrás szerint Kroos lesz a Real első nyári igazolása - 'madridom' is lehozta.
Ha véletlenül mégis a Realé lenne, Koke pedig maradna, akkor nem tudom, mihez kezdünk. Gündogan a sérülése miatt elég kockázatos lenne, Pogba pedig elég drága. Mondjuk Thiagót visszahozhatnánk 80-90 millióért.
Ezeket is be akartam linkelni, de így spóroltál nekem egy kis időt.Erxy írta:Csak hogy ne csak palesz szálítsa az infókat: A sport a mai címlapján azt hozza hogy Luis Enrique továbbra is kitart Suarez mellett az incidense ellenére. A Sport úgy véli hogy 50-ért elengedi a Liverpool. Ezzel szemben a Daily Mail 100-at említ...![]()
B csapathoz tartozó hír, hogy Sergi Gómez a Celtához igazol, a Sport és az MD infója szerint. 3 éves szerződést ír majd alá, visszavásárlási opciónk nem lesz. Vételi árról nincs info, egy évig van még szerződése a klubbal.