Sanchez : mert az év 70 % ban össze-vissza szerencsétlenkedik......miközben saját magát cselezi le! es ha nem sikerül vissza passzol Busquetsnek ! Amúgy szimpi gyerek , cserének kiváló ...roby122 írta:crixus írta:Sajnos vagy nem sajnos én úgy gondolom, hogy meg kell majd barátkozni Mathieu-vel és azzal, hogy alapvetően 3 középhátvéddel vágunk neki a szezonnak Bartra, Piqué és Marquinhos személyében. Ha Alves megy a PSG-be akkor is megleszünk a széleken Mathieu miatt. Ha Sergi Gomez menni akar akár meg lehetne dobni egy első csapatos ajánlattal, 4. számú középhátvédnek jobb lenne, mint Mathieu.![]()
Sport.es-en írnak jelenleg egy Kroos-Sánchez cseréről, de szerintem ez óriási kacsa, mivel a bajoroknak abszolút nincs szükségük a chileire, főleg, hogy Sánchez sem hiszem, hogy szívesen padozna Ribery és Robben mögött.
Nagyon úgy néz ki, hogy a Suárez, Kroos, Mathieu, Marquinhos négyes érkezése a cél, Sánchez, Song, Alves és a töltelék eltávolítása mellett. Nem hangzana rosszul, bár én egy normális középhátvédnek jobban örültem volna hátul, mint a Mathieu, Marquinhos pakknak.
Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Song az oké , ott van helyette Mascherano , 3. számú VKP nem kell a csapatba.
Alvest csak akkor adnám el , ha létrejön vele a Marquinhos transzfer.
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával.![]()
Ha akkor ajánlatot tett volna érte a Barca ő már itt lenne abban biztos vagyok.
Iscot : ? ez viccnek is rossz.....amellett h Perez baro nyilván bagóért adna nekünk !