Nekem is kapásból ez jutott eszembe. Mondjuk én örülnék neki, ha jönne, mégse 80 millió körüli összegekről beszélnénk. A kapu előtt zseniális mozdulatai vannak, mezőnyben egyelőre kevés. Jó lenne, ha együtt maradnának Falcaoval a Monacoban.palesz77 írta:Holnap remélem, hogy lehozzák a katalán lapok, hogy lemondunk Kroosról, és James Rodriguezt akarjuk leigazolni - még ha nem is egy poszt -, és hogy Cuadrado közel van hozzánk..![]()
Barca Igazolások
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Hasonlóan látom. Nagyon jó játékos, de ide nem igazán illene, főleg nem jobbhátvédnek. 3-5-2-ben esetleg el tudnám képzelni szélsőnek, de nem hinném, hogy erre a szerkezetre váltanánk.palesz77 írta: Amúgy ez a Cuadrado gyerek tényleg elég pengés kis játékos - az első ember, akiről a youtube videók rosszabbak, mint az igazi teljesítménye-, amelyik csapat leigazolja, az jól fog járni vele. De azt újfent bizonyította, hogy nem védő, és hogy olyan csapat lenne a legjobb neki, ahol van területe cselezgetni..
-
- Entrenador del Barça
palesz77 írta:Amúgy ez a Cuadrado gyerek tényleg elég pengés kis játékos - az első ember, akiről a youtube videók rosszabbak, mint az igazi teljesítménye-, amelyik csapat leigazolja, az jól fog járni vele.
Nincs csapat, aki adna érte 35 millió eurót, annyira sajnos nem jó. Szegény Firenzében fog megöregedni.
ui.1: Én is kellemeset csalódtam, egy Interben el tudnám nézni, csak ahova jó lenne oda drága..
ui.2: Persze a szeretett klubunk lenne olyan marha, hogy a jobbszélsőből jobbhátvédet készítve kidobja ezt a pénzt..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Holnap remélem, hogy lehozzák a katalán lapok, hogy lemondunk Kroosról, és James Rodriguezt akarjuk leigazolni - még ha nem is egy poszt -, és hogy Cuadrado közel van hozzánk.. 
Amúgy ez a Cuadrado gyerek tényleg elég pengés kis játékos - az első ember, akiről a youtube videók rosszabbak, mint az igazi teljesítménye
-, amelyik csapat leigazolja, az jól fog járni vele. De azt újfent bizonyította, hogy nem védő, és hogy olyan csapat lenne a legjobb neki, ahol van területe cselezgetni..
Mindenesetre a VB arra már jó volt, hogy mostantól biztos hogy figyelemmel kísérem a pályafutását, mert nagyon kellemes csalódás a játéka, sok olyan megmozdulása van, amit élmény nézni.

Amúgy ez a Cuadrado gyerek tényleg elég pengés kis játékos - az első ember, akiről a youtube videók rosszabbak, mint az igazi teljesítménye

Mindenesetre a VB arra már jó volt, hogy mostantól biztos hogy figyelemmel kísérem a pályafutását, mert nagyon kellemes csalódás a játéka, sok olyan megmozdulása van, amit élmény nézni.
Egy kis összehasonlítás: annó a holland bajnokság 2 legnagyobb sztárja Afellay (PSV) és Suárez (Ajax) volt. Ugyanabban az évben hagyták ott csapatukat és jesszus mennyivel másabb karriert futottak be. Lehet jobban jártunk volna ha inkább a harapós jön. Afellayban nagyon sok volt, az a sok fránya sérülés... Na mindegy. Örülnék ha jönne Suárez, talán ellehetne felejteni ezt a "Mes que un club" felesleges hülyeséget és lehetne építeni a csapatot. Hátha az esős játékosainkat Suárez megharapná szimulálás közben. Viszont ha nincs pénz akkor felesleges, akkor védő(k) kellenek inkább, de én még hiszékeny vagyok, ha egy cserekapusra 12 millát (vagy 10et) kiadtunk, akkor biztosan van égetőbb posztokra is pénz.
És akkor nyilván te Sánchez-t tennéd középcsatárnak. Eredeti ötlet...roby122 írta: Alapból nem kéne eladni Sanchezt és akkor nem kéne ,hogy jöjjön Suarez.
És azért se jöjjön ide Suarez , hogy akkor majd Alexis padozni fog , mert az egy vicc lenne.
Nem mondtam , hogy Higuain vagy Llorente bohóckodását nézegetném , de te honnan veszed , hogy itt bohóckodnának ? Bocs , nekem nem olyan felfogásom van , mint egyeseknek akik felvásárolnák fél Európát , Reus , Kross , Suarez , Pogba és még sorolhatnám. Ez a Madrid szokása. Én megértem , hogy saját neveléssel nem lehet egy csapatot felépíteni , vásárolni kell , de azért szerintem van egy határ. Minden évben a támadóalakulatba hozni embereket nem kevés pénzért , szerintem ez sok .Ezt a pénzt inkább a védelemre kéne már fordítani. Egy Koket viszont szívesen elnéznék itt , aki ismeri a ligát és spanyol. Az , hogy Mathieu jön az engem egyáltalán nem zavar , de akkor mellé jöjjön Marquinhos , és csak akkor menjen el Alves.
De neked látom az a bajod , hogy nem világsztárok jönnek ide , Rakiticel nem tudom , mi a bajod , szerintem képes arra , hogy irányítsa a csapatot , ha lehozza Modric szintjét akkor az már nagyon jó. Krossnak pedig ha nem tetszett a Bayern játéka , akkor meg majd a Barcáé fog neki tetszeni ... Ide munkásemberek kellenek akik tényleg a szívüket lelküket kiteszik a pályára , nem csak el alibizik azt a 90 percet , ilyen áron nem is kell világsztár. Ez az én véleményem , nem kötelező vele egyetérteni.

Ez a madridozás meg marhaság. Nem normális aki azt mondja, hogy nem fér bele 5-6 évente egy nagyobb átalakítás, ami igenis pénzbe kerül. Mi nem aranylabdásokat veszünk minden évben. A másik pedig, hogy ennyi erővel a Pep csapat is minden évben klasszis támadót vett, akkot is ezért siránkoztál, hogy a madridiakhoz hasonlóan igazolunk? ...

Kroos - és nem Kross, egyszer eltéveszti az ember, nem gond, de nem olyan nehéz nevű játékos, akinek a nevét nem lehetne leírni egyszer normálisan.

Tökéletes lenne ide minden szempontból. Koke hosszabbított, nem fog jönni, sokan leírták, törődj bele, fog fel. Ő is jó lett volna, de nem fog érkezni ez már 100%.
Rakitic. Egy jó szezonja volt, Európa liga győzelemmel, slussz. Hleb-et példaként hoztam csak fel, nem hiszem el,hogy valakinek ez nem világos.

Ide olyan játékosok kellenek a támadó részlegbe, akik hajlandóak futni, hajtani, de nem középszerűek. Tehát NEM munkások kellenek, hanem olyan klasszis/jó játékosok, akik hajlandóak dolgozni is. Óriási különbség van a kettő között.

Egyébként a védelem megerősítésében egyet értünk: kellene. De nagyon úgy tűnik, hogy sajnos nem realitás az, hogy klasszis középhátvédet igazolunk, ahogy Sánchez maradása sem. Sajnálatos, de ez van.
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem értem hogy jön ide Busquets, Song meg Masch, amikor Kroos-ról beszélünk. Kanyarban sincs a szerepe az előbb említettekhez képest. Azért kéne mert az a pozíció, ahová kellene erősen hiányposzt nálunk Cesc és Xavi távozásával. Ezt egy Rakitic nem valószínű, hogy megoldja. Rafinha van még, akiben nagyon bízom, de 50-60 meccset egy Ini-Rakitic-Rafinha-Sergi Roberto kp-val végigvinni több, mint öngyilkosság. Még ha Busit feljebb is lehet tolni. És ide szerinted nincs szükség Kroos-ra??? És nem mellékesen Ini sem kölyök már, jövőre pedig nem alakíthatunk már a kereten.Realboy94 írta:Úgy igazán sztem nem is kéne nektek Kroos. Ugye, ha azt nézzük Busi alapember(akit én nem csípek), és Iniestáról, a csk-tokról még csak ne is beszéljünk. + Hozzá van egy jó Mascheránótok, aki a VB-n Nigéria ellen nagyot játszott, egy közepes Songotok, aki nem annyira tiki-takás felfogásban, gyorsabb játékban szontén jó lehet. És akkor még egy Rafinha is, aki nekem annyira megtetszett a Celtában amikor láttam, hogy le akartam igazolni, pontosabban akartam, hogy a vezetőség leigazolja. Aztán megtudtam, hogy Barcás. És akkor még nem is beszéltünk Rakitic-ről, aki vagy nagyon-nagyot arat (ha bejön és a csapata vezére lesz a kp-n), vagy beleszürkül a mezőnybe és mindenki csak úgy fog róla vélekedni, hogy padra jó, de igazán nem nagy (még akkor is, ha hoz annyit, mint Busi, akkor már a 2. érvényes rá, hiszen a média elvárásai nagyon-nagyok, és az emberek sokszor képesek a médiára hagyatkozni, mintsem a saját véleményükre). De szerintem ő be fog vállni.
Persze minőségi igazolás lenne, meg lépne vele előre a csapat, de sztem pl. nekünk nagyobb szükségünk van rá. Most jön elő az, hogyha nem adjátok el Cesc-et akkor máris jobban festene az a névsor, amit most felvázoltam
Engem kicsit sem érdekel, hogy a Madridnak mennyire van szüksége rá, nem is kívánok itt vitázni, hogy kinek kell jobban, mert totál felesleges. A lényeg, hogy ide muszáj egy ilyen kvalitású, és stílusú kp, ez jelenleg a piacon lévők közül megszerezhető kategóriában szinte csak a német.
Forca Barca!!!!
crixus írta:Istenem de szeretem amikor valaki nem olvassa el rendesen amit a másik ír.roby122 írta: Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Song az oké , ott van helyette Mascherano , 3. számú VKP nem kell a csapatba.
Alvest csak akkor adnám el , ha létrejön vele a Marquinhos transzfer.
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával.![]()
Ha akkor ajánlatot tett volna érte a Barca ő már itt lenne abban biztos vagyok.![]()
Már bocs.
De sehol sem írtam, hogy Sánchez-t el KELL távolítani. Azt írtam, hogy az a cél, a vezetőség célja. Azt, hogy ez jó-e vagy rossz-e azt nem részleteztem.
Egyébként én bírom a chilei-t, nem adnám el, csak akkor, ha nem vállalná azt, hogy esetleg padoznia is kell, ha esetleg Suárez érkezik. A pletykák alapján kb. akármilyen középcsatár jönne, Sánchez menne a "helyhiány miatt". Tehát ha már eladjuk a chilei-t, akkor csak azt a Suárez-t lenne érdemes hozni, aki meg is érne annyi pénzt - ellenben pl. Higuaín-ért kínált 50-70 millióval.De te biztos szívesebben néznéd ahogy higany vagy Llorente bohóckodik elöl... ugyanúgy ahogy Rakitic is van akkora klasszis, hogy irányítsa a csapatot... végülis anno Hleb is volt olyan jó, csak a buta Pep csereként számított rá.
Komolyan nem értem egyesek mit gondolnak, hogy nem kellene sem Suárez sem Kroos. Igen, nem hibátlanok, nem saját nevelések, de posztjukon messze jobbak, mint a többi alternatíva, aki eddig szóba került. Érdekes védő poszton meg pont azért megy a sírás, mert Mathieu nem elég jó, Thiago Silva vagy Mangala kellene. érdekes...
Isco-t amúgy én is elnéztem volna, de nem Xavi helyén, nem most és miután Madridba ment, értelme sincs róla beszélni.
Alapból nem kéne eladni Sanchezt és akkor nem kéne ,hogy jöjjön Suarez.
És azért se jöjjön ide Suarez , hogy akkor majd Alexis padozni fog , mert az egy vicc lenne.
Nem mondtam , hogy Higuain vagy Llorente bohóckodását nézegetném , de te honnan veszed , hogy itt bohóckodnának ? Bocs , nekem nem olyan felfogásom van , mint egyeseknek akik felvásárolnák fél Európát , Reus , Kross , Suarez , Pogba és még sorolhatnám. Ez a Madrid szokása. Én megértem , hogy saját neveléssel nem lehet egy csapatot felépíteni , vásárolni kell , de azért szerintem van egy határ. Minden évben a támadóalakulatba hozni embereket nem kevés pénzért , szerintem ez sok .Ezt a pénzt inkább a védelemre kéne már fordítani. Egy Koket viszont szívesen elnéznék itt , aki ismeri a ligát és spanyol. Az , hogy Mathieu jön az engem egyáltalán nem zavar , de akkor mellé jöjjön Marquinhos , és csak akkor menjen el Alves.
De neked látom az a bajod , hogy nem világsztárok jönnek ide , Rakiticel nem tudom , mi a bajod , szerintem képes arra , hogy irányítsa a csapatot , ha lehozza Modric szintjét akkor az már nagyon jó. Krossnak pedig ha nem tetszett a Bayern játéka , akkor meg majd a Barcáé fog neki tetszeni ... Ide munkásemberek kellenek akik tényleg a szívüket lelküket kiteszik a pályára , nem csak el alibizik azt a 90 percet , ilyen áron nem is kell világsztár. Ez az én véleményem , nem kötelező vele egyetérteni.
Most akkor Rakitic azért nem lesz jó, mert anno Hleb nem vállt be?ugyanúgy ahogy Rakitic is van akkora klasszis, hogy irányítsa a csapatot... végülis anno Hleb is volt olyan jó, csak a buta Pep csereként számított rá.

Úgy igazán sztem nem is kéne nektek Kroos. Ugye, ha azt nézzük Busi alapember(akit én nem csípek), és Iniestáról, a csk-tokról még csak ne is beszéljünk. + Hozzá van egy jó Mascheránótok, aki a VB-n Nigéria ellen nagyot játszott, egy közepes Songotok, aki nem annyira tiki-takás felfogásban, gyorsabb játékban szontén jó lehet. És akkor még egy Rafinha is, aki nekem annyira megtetszett a Celtában amikor láttam, hogy le akartam igazolni, pontosabban akartam, hogy a vezetőség leigazolja. Aztán megtudtam, hogy Barcás. És akkor még nem is beszéltünk Rakitic-ről, aki vagy nagyon-nagyot arat (ha bejön és a csapata vezére lesz a kp-n), vagy beleszürkül a mezőnybe és mindenki csak úgy fog róla vélekedni, hogy padra jó, de igazán nem nagy (még akkor is, ha hoz annyit, mint Busi, akkor már a 2. érvényes rá, hiszen a média elvárásai nagyon-nagyok, és az emberek sokszor képesek a médiára hagyatkozni, mintsem a saját véleményükre). De szerintem ő be fog vállni.
Persze minőségi igazolás lenne, meg lépne vele előre a csapat, de sztem pl. nekünk nagyobb szükségünk van rá. Most jön elő az, hogyha nem adjátok el Cesc-et akkor máris jobban festene az a névsor, amit most felvázoltam
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
Megverjük a Barcát még.
Alapvetően le sem igazoltam volna 12 millióért úgy, hogy Ter Stegen már a keretben van.Realboy94 írta: Akkor Bravot el is adnád?![]()
![]()

Istenem de szeretem amikor valaki nem olvassa el rendesen amit a másik ír.roby122 írta: Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával.![]()
Ha akkor ajánlatot tett volna érte a Barca ő már itt lenne abban biztos vagyok.

Már bocs.
De sehol sem írtam, hogy Sánchez-t el KELL távolítani. Azt írtam, hogy az a cél, a vezetőség célja. Azt, hogy ez jó-e vagy rossz-e azt nem részleteztem.
Egyébként én bírom a chilei-t, nem adnám el, csak akkor, ha nem vállalná azt, hogy esetleg padoznia is kell, ha esetleg Suárez érkezik. A pletykák alapján kb. akármilyen középcsatár jönne, Sánchez menne a "helyhiány miatt". Tehát ha már eladjuk a chilei-t, akkor csak azt a Suárez-t lenne érdemes hozni, aki meg is érne annyi pénzt - ellenben pl. Higuaín-ért kínált 50-70 millióval.

- baas11
- Entrenador del Barça
Sanchez : mert az év 70 % ban össze-vissza szerencsétlenkedik......miközben saját magát cselezi le! es ha nem sikerül vissza passzol Busquetsnek ! Amúgy szimpi gyerek , cserének kiváló ...roby122 írta:crixus írta:Sajnos vagy nem sajnos én úgy gondolom, hogy meg kell majd barátkozni Mathieu-vel és azzal, hogy alapvetően 3 középhátvéddel vágunk neki a szezonnak Bartra, Piqué és Marquinhos személyében. Ha Alves megy a PSG-be akkor is megleszünk a széleken Mathieu miatt. Ha Sergi Gomez menni akar akár meg lehetne dobni egy első csapatos ajánlattal, 4. számú középhátvédnek jobb lenne, mint Mathieu.![]()
Sport.es-en írnak jelenleg egy Kroos-Sánchez cseréről, de szerintem ez óriási kacsa, mivel a bajoroknak abszolút nincs szükségük a chileire, főleg, hogy Sánchez sem hiszem, hogy szívesen padozna Ribery és Robben mögött.
Nagyon úgy néz ki, hogy a Suárez, Kroos, Mathieu, Marquinhos négyes érkezése a cél, Sánchez, Song, Alves és a töltelék eltávolítása mellett. Nem hangzana rosszul, bár én egy normális középhátvédnek jobban örültem volna hátul, mint a Mathieu, Marquinhos pakknak.
Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Iscot : ? ez viccnek is rossz.....amellett h Perez baro nyilván bagóért adna nekünk !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Igen én olvastam olyat is hogy Modric helyen jatszana Modric meg Xabi helyén vissza húzódva. De igy szerintem ha választani kellene akkor Modric ugyesebb elől mint Kroos. Kroos meg védekezni is tud es fel fellepni. Az o posztja ez lenne szerintem a tamadobb poszton nem biztos hogy annyira jól menne mint a top jatekosoknak abban a posztban. Láthatod Dm is milyen jo lett melysegbol beindulva elol helyet csinalnak neki Bale vagy Cr es o száguldozik. Szóval ezeket a játékosokat lehet bátran mozgatni variálni.Alfa írta:De Kroos támadó szellemű középpályás és Xabi és Illara pedig ha jól tudom KVK-k vagyis Kroos nektek nem lenne jó inkább Vidal és a hasonló szellemiségű játékosokferninho írta:nézzük meg a Real középpályáját.visca el barca írta:
amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
-Xabi folyamatosan öregszik és nem bír már annyi meccset, ez látszott a szezon végén is, de a BL Döntőn nagyon hiányzott, de sokkal többet kell már pihentetni...
-a helyére hozott Illarramendi eddig nem oldotta meg a problémákat, elég nagy kakukktojás még mindig....
-ott van Casemiro, aki még fiatal, de esélyt se kapta meg nagyon, megy is el nyáron
-Khedira.... mínusz 15 ember az a pali... remélem elmegy minél hamarabb és lehet majd a pezsgőt bontani![]()
-Isconak nincs posztja a jelenlegi rendszerben, de azért egész jól alkalmazkodott így a végére.
-és Modric, aki elképesztő és szavak nincsenek rá mennyire is kellett a Realba.
-és DM, aki Khedira sérülése miatt is lett középpályás és nagyon is bevált eddig.
tehát jövőre lesz 1 posztra az öregedő Xabi és a kakukktojás Illarra.
az elülső kettőre meg Modric-Isco-DM eddig, mert remélem Khedirát valahogy eladják.... nekem az is jó lenne ha ingyen engednék el...........![]()
és ugye lehet DMnek többet kell majd elől játszania, mert Jesé még mindig sérült és rohadt hosszú lesz a szezon, mert jönnek a Klub VB-k, meg mi egyebek... így jelenleg sztem elég karcsú az a középpálya és ráfér az erősítés.
szóval bőven elférne Kroos, sőt kellene is és remélem el is fogja hozni a Real, mert arra sok esélyt nem látok, hogy elmegy a Bayernből, mert neki se ízlik annyira ez a tikitaka és eligazolna a Barcába... valahogy nem tűnik túl logikusnak.... mert ha megnézitek bőven játszott ő a Bayernben, arra túl sok panasza nem lehetett.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hagyjad má' he... a tuniszi herceg minden posztot lehozferninho írta:...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

NAGYON kellene Kroos a realba az biztos. Az ő posztja a xabi illara poszt. Casemiro elmegy igy marad2 ebbol xabi hiaba kedveljük nem bírja a 3 naponta való jó játékot. Illara meg...hagyjuk en máig nem tudom hogy mit tud az a gyerek de ahányszor pályára lép idegbaj kapok..ráadásul 45millaert vettük. Kroos xabi posztjara jo lenne ea lassan atvenne a helyét ne feledjük kroos a barca stilust nem nagyon szereti a munchenben sem szóval nem tudom na...az biztoa hogy 25rol nagyon jol es batran lő nekunk kell egy ilyen játékos.ZBarca írta:Én úgy tudom, hogy Isco a szezon vége felé már legtöbbször padozott, Modric meg gondolom nem ugyanabban a szerepkörben játszik.visca el barca írta:amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
Bovem megelegednek ha jonne es xabival jatszananak, Illara meg tanuljon van mit bőven.jah majd elfeledem van meg egy Khedirank is oh bar vinnék innen ingyen odaadnam. Igazi mou fele [auto_cenzúra] játékos...Bár ha ot is ugy eltudnank passzolni mint ozilt tavaly es buszke lennék. Ozil utan ment a vita hogy kar de rendesen beleszurkult az arsenalba a vegere. Az biztos DM sokkal jobban játszik helyette.
Amit latok en az szerintem nektek egy jo motiváló edzo kell mint pl ancelotti. Az hogy az öltözőben mit csinal nem tudom de a palya szélén uriember. Ha LE tud jop motiválni akkor nem lessz baj nálatok sem. Igaz kellene mar nektek is egy jo védő nem mintha nálunk is mind top lenne...
De Kroos támadó szellemű középpályás és Xabi és Illara pedig ha jól tudom KVK-k vagyis Kroos nektek nem lenne jó inkább Vidal és a hasonló szellemiségű játékosokferninho írta:nézzük meg a Real középpályáját.visca el barca írta:
-Xabi folyamatosan öregszik és nem bír már annyi meccset, ez látszott a szezon végén is, de a BL Döntőn nagyon hiányzott, de sokkal többet kell már pihentetni...
-a helyére hozott Illarramendi eddig nem oldotta meg a problémákat, elég nagy kakukktojás még mindig....
-ott van Casemiro, aki még fiatal, de esélyt se kapta meg nagyon, megy is el nyáron
-Khedira.... mínusz 15 ember az a pali... remélem elmegy minél hamarabb és lehet majd a pezsgőt bontani![]()
-Isconak nincs posztja a jelenlegi rendszerben, de azért egész jól alkalmazkodott így a végére.
-és DM, aki Khedira sérülése miatt is lett középpályás és nagyon is bevált eddig.
az elülső kettőre meg Modric-Isco-DM eddig, mert remélem Khedirát valahogy eladják.... nekem az is jó lenne ha ingyen engednék el...........![]()
és ugye lehet DMnek többet kell majd elől játszania, mert Jesé még mindig sérült és rohadt hosszú lesz a szezon, mert jönnek a Klub VB-k, meg mi egyebek... így jelenleg sztem elég karcsú az a középpálya és ráfér az erősítés.
szóval bőven elférne Kroos, sőt kellene is és remélem el is fogja hozni a Real, mert arra sok esélyt nem látok, hogy elmegy a Bayernből, mert neki se ízlik annyira ez a tikitaka és eligazolna a Barcába... valahogy nem tűnik túl logikusnak.... mert ha megnézitek bőven játszott ő a Bayernben, arra túl sok panasza nem lehetett.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
nézzük meg a Real középpályáját.visca el barca írta:
-Khedira.... mínusz 15 ember az a pali... remélem elmegy minél hamarabb és lehet majd a pezsgőt bontani

az elülső kettőre meg Modric-Isco-DM eddig, mert remélem Khedirát valahogy eladják.... nekem az is jó lenne ha ingyen engednék el...........

madridista
-
- Barça B
Realboy94 írta:Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
Érdekelne a Ti álláspontotok is, úgy, hogy Ti napi szinten foglalkoztok szeretett csapatotokkal.
Kapusok: Ter Stegen, Bravo, Masip
Védők: Piszczek, Danilo vagy De Sciglio, Montoya, Benatia, Piqué, Marquinhos, Inigo Martínez, Bartra, Alba, Adriano
Középpályások: Busquets, Pogba, Rakitic, Iniesta, Kroos, Rafinha
Támadók: Neymar, Deulofeu, Alexis, Reus, Messi, Suárez
Ui.: Természetesen tudom, hogy ilyen keret csak a FIFA-ban lenne lehetséges.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
Kroos nagyon jó igazolás lenne a védelem megerősítése után az ö igazolása lenne a legfontosabb!Csatárnak meg ha egyáltalán kell csatár akkor csakis valami olcsó megoldás kell. Vagy esetleg meg kéne próbálni Dongout ? Lassan már 20 éves és van rá esély hogy bejönne ha kapna lehetőséget a nagy csapatba
crixus írta:Sajnos vagy nem sajnos én úgy gondolom, hogy meg kell majd barátkozni Mathieu-vel és azzal, hogy alapvetően 3 középhátvéddel vágunk neki a szezonnak Bartra, Piqué és Marquinhos személyében. Ha Alves megy a PSG-be akkor is megleszünk a széleken Mathieu miatt. Ha Sergi Gomez menni akar akár meg lehetne dobni egy első csapatos ajánlattal, 4. számú középhátvédnek jobb lenne, mint Mathieu.![]()
Sport.es-en írnak jelenleg egy Kroos-Sánchez cseréről, de szerintem ez óriási kacsa, mivel a bajoroknak abszolút nincs szükségük a chileire, főleg, hogy Sánchez sem hiszem, hogy szívesen padozna Ribery és Robben mögött.
Nagyon úgy néz ki, hogy a Suárez, Kroos, Mathieu, Marquinhos négyes érkezése a cél, Sánchez, Song, Alves és a töltelék eltávolítása mellett. Nem hangzana rosszul, bár én egy normális középhátvédnek jobban örültem volna hátul, mint a Mathieu, Marquinhos pakknak.
Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát ilyen FIFA-s keretet nem fogok sorolni, mert annak sok értele nem lenne - Thiago, Koke, Falcao stb szerepelnének benne.. -, de a most felmerülő Marquinhos-Mathieu-Kroos-Suárez 4-essel úgy so-so elégedett lennék. Itt most kicsit FM-ezni fogok, de csak röviden, nem fejtegetem ki őket, így is érteni fogjátok szerintem mikre gondolok.Realboy94 írta:Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
Érdekelne a Ti álláspontotok is, úgy, hogy Ti napi szinten foglalkoztok szeretett csapatotokkal.
Az mindenképp tetszene ebben a keretben - töltelékek elmennének természetesen -, hogy nagyon sok olyan játékos van, aki több poszton is megállja a helyét, így sok lenne a variációs lehetőség, akár meccsen belül is át lehetne állni más játékra, ha az adott nem megy.
Suárez elméletben akár működhetne is. Ha Messi azon a poszton tolná, mint a legutóbbi Argentin meccsen, akkor elférne egy igazi 9-es is a csapatban, amire régóta vágyunk.
A Marquinhos érkezésével egy olyan védő jönne, aki fizikális adottságokban pont passzol Pique és Bartra mellé szerintem. Mathieu pedig kizárólag a statok alapján nem akkora kutyaütő azért.. És az ő érkezésükkel Alves pótlása sem lenne létszükséglet, meg lehetne oldani a szezont így is - ha nem sérül le meccsenként Adriano vagy Alba.. Akkor Montoya is nagyobb szerepet kapna végre.
Kroos meg szintén adna lehetőséget az új variációkra. Ha ne adj isten Busi lesérül és Masch eltiltott, akkor is egy Horvát középpályához hasonló felállással játszhatnánk, a Kroos-Rakitic kettős hátrébb lenne kicsit, előttük meg Ini. Úgyhogy neki is örülnék sok szempontból.
De ez sajnos csak a legoptimálisabb forgatókönyv.. Simán lehet, hogy Suárez nem férne meg Messi és Neymar mellett a pályán - én nagy esélyt látok rá -, és csak kioltanák egymás játékát - mint most a Neymar-Leo-Alexis tró.
Az is benne van simán, hogy a védelembe senki nem képes vezérré előlépni, és nagyobb katasztrófa lesz, mint idén volt. Az is lehet, hogy Adriano és Alba sérült lesz a szezon 2/3-ában - az eddigiek alapján simán benne van -, és Mathieu gyenge lesz balhátvédnek, vagy Montoya nem fog beválni..
A középpályán meg Kroos érkezésével Rafinha akár a tesó sorsára is juthat, de Rakitic se biztos, hogy azt a szintet tudja ebben a rendszerben hozni, ami itt elvárt lenne..
Úgyhogy igazából én kétkedve várom az új szezont, ha ezeket az igazolásokat lépjük meg, benne van, hogy nagyon jól jövünk ki belőle, de ugyanakkora az esély rá, hogy hatalmasat bukunk.. Remélem kielégítő válasz volt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.06.28. 14:03:05-kor.
Én úgy tudom, hogy Isco a szezon vége felé már legtöbbször padozott, Modric meg gondolom nem ugyanabban a szerepkörben játszik.visca el barca írta:amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?

- visca el barca
- Presidente del Barça
én nem aggódóm amiatt h kroos a realba megy. nálunk majd matyiő oldja meg azt a posztot, hátra use fér be

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Akkor Bravot el is adnád?crixus írta:Realboy94 írta:Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
Érdekelne a Ti álláspontotok is, úgy, hogy Ti napi szinten foglalkoztok szeretett csapatotokkal.Ezt nem tudom kihagyni. De nálam nem 23, hanem csak 22.
Ter Stegen, Ochoa, Masip
Piszczek,Montoya, Alba, Adriano, Piqué, Bartra, Hummels, Vidic
Busquets, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Kroos
Messi, Deulofeu, Suárez, Neymar, Pedro

Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
Megverjük a Barcát még.