Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
baas11
Entrenador del Barça

2014.06.28. 16:20:16

roby122 írta:
crixus írta:Sajnos vagy nem sajnos én úgy gondolom, hogy meg kell majd barátkozni Mathieu-vel és azzal, hogy alapvetően 3 középhátvéddel vágunk neki a szezonnak Bartra, Piqué és Marquinhos személyében. Ha Alves megy a PSG-be akkor is megleszünk a széleken Mathieu miatt. Ha Sergi Gomez menni akar akár meg lehetne dobni egy első csapatos ajánlattal, 4. számú középhátvédnek jobb lenne, mint Mathieu. :roll:

Sport.es-en írnak jelenleg egy Kroos-Sánchez cseréről, de szerintem ez óriási kacsa, mivel a bajoroknak abszolút nincs szükségük a chileire, főleg, hogy Sánchez sem hiszem, hogy szívesen padozna Ribery és Robben mögött.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Suárez, Kroos, Mathieu, Marquinhos négyes érkezése a cél, Sánchez, Song, Alves és a töltelék eltávolítása mellett. Nem hangzana rosszul, bár én egy normális középhátvédnek jobban örültem volna hátul, mint a Mathieu, Marquinhos pakknak. :roll:

Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Song az oké , ott van helyette Mascherano , 3. számú VKP nem kell a csapatba.
Alvest csak akkor adnám el , ha létrejön vele a Marquinhos transzfer.
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával. :mrgreen:
Ha akkor ajánlatot tett volna érte a Barca ő már itt lenne abban biztos vagyok.
Sanchez : mert az év 70 % ban össze-vissza szerencsétlenkedik......miközben saját magát cselezi le! es ha nem sikerül vissza passzol Busquetsnek ! Amúgy szimpi gyerek , cserének kiváló ...
Iscot : ? ez viccnek is rossz.....amellett h Perez baro nyilván bagóért adna nekünk !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
alparka23
Barça C

2014.06.28. 15:13:35

Alfa írta:
ferninho írta:
visca el barca írta:
amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
nézzük meg a Real középpályáját.
-Xabi folyamatosan öregszik és nem bír már annyi meccset, ez látszott a szezon végén is, de a BL Döntőn nagyon hiányzott, de sokkal többet kell már pihentetni...
-a helyére hozott Illarramendi eddig nem oldotta meg a problémákat, elég nagy kakukktojás még mindig....
-ott van Casemiro, aki még fiatal, de esélyt se kapta meg nagyon, megy is el nyáron
-Khedira.... mínusz 15 ember az a pali... remélem elmegy minél hamarabb és lehet majd a pezsgőt bontani [-o<
-Isconak nincs posztja a jelenlegi rendszerben, de azért egész jól alkalmazkodott így a végére.
-és Modric, aki elképesztő és szavak nincsenek rá mennyire is kellett a Realba.
-és DM, aki Khedira sérülése miatt is lett középpályás és nagyon is bevált eddig.

tehát jövőre lesz 1 posztra az öregedő Xabi és a kakukktojás Illarra.
az elülső kettőre meg Modric-Isco-DM eddig, mert remélem Khedirát valahogy eladják.... nekem az is jó lenne ha ingyen engednék el........... :lol:
és ugye lehet DMnek többet kell majd elől játszania, mert Jesé még mindig sérült és rohadt hosszú lesz a szezon, mert jönnek a Klub VB-k, meg mi egyebek... így jelenleg sztem elég karcsú az a középpálya és ráfér az erősítés.

szóval bőven elférne Kroos, sőt kellene is és remélem el is fogja hozni a Real, mert arra sok esélyt nem látok, hogy elmegy a Bayernből, mert neki se ízlik annyira ez a tikitaka és eligazolna a Barcába... valahogy nem tűnik túl logikusnak.... mert ha megnézitek bőven játszott ő a Bayernben, arra túl sok panasza nem lehetett.
De Kroos támadó szellemű középpályás és Xabi és Illara pedig ha jól tudom KVK-k vagyis Kroos nektek nem lenne jó inkább Vidal és a hasonló szellemiségű játékosok
Igen én olvastam olyat is hogy Modric helyen jatszana Modric meg Xabi helyén vissza húzódva. De igy szerintem ha választani kellene akkor Modric ugyesebb elől mint Kroos. Kroos meg védekezni is tud es fel fellepni. Az o posztja ez lenne szerintem a tamadobb poszton nem biztos hogy annyira jól menne mint a top jatekosoknak abban a posztban. Láthatod Dm is milyen jo lett melysegbol beindulva elol helyet csinalnak neki Bale vagy Cr es o száguldozik. Szóval ezeket a játékosokat lehet bátran mozgatni variálni.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.28. 15:10:12

ferninho írta:...
hagyjad má' he... a tuniszi herceg minden posztot lehoz 8) nem is kell más játékos abba a csapatba.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
alparka23
Barça C

2014.06.28. 15:09:49

ZBarca írta:
visca el barca írta:amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
Én úgy tudom, hogy Isco a szezon vége felé már legtöbbször padozott, Modric meg gondolom nem ugyanabban a szerepkörben játszik.
NAGYON kellene Kroos a realba az biztos. Az ő posztja a xabi illara poszt. Casemiro elmegy igy marad2 ebbol xabi hiaba kedveljük nem bírja a 3 naponta való jó játékot. Illara meg...hagyjuk en máig nem tudom hogy mit tud az a gyerek de ahányszor pályára lép idegbaj kapok..ráadásul 45millaert vettük. Kroos xabi posztjara jo lenne ea lassan atvenne a helyét ne feledjük kroos a barca stilust nem nagyon szereti a munchenben sem szóval nem tudom na...az biztoa hogy 25rol nagyon jol es batran lő nekunk kell egy ilyen játékos.
Bovem megelegednek ha jonne es xabival jatszananak, Illara meg tanuljon van mit bőven.jah majd elfeledem van meg egy Khedirank is oh bar vinnék innen ingyen odaadnam. Igazi mou fele [auto_cenzúra] játékos...Bár ha ot is ugy eltudnank passzolni mint ozilt tavaly es buszke lennék. Ozil utan ment a vita hogy kar de rendesen beleszurkult az arsenalba a vegere. Az biztos DM sokkal jobban játszik helyette.
Amit latok en az szerintem nektek egy jo motiváló edzo kell mint pl ancelotti. Az hogy az öltözőben mit csinal nem tudom de a palya szélén uriember. Ha LE tud jop motiválni akkor nem lessz baj nálatok sem. Igaz kellene mar nektek is egy jo védő nem mintha nálunk is mind top lenne...
Alfa
Entrenador del Barça

2014.06.28. 15:01:50

ferninho írta:
visca el barca írta:
-Xabi folyamatosan öregszik és nem bír már annyi meccset, ez látszott a szezon végén is, de a BL Döntőn nagyon hiányzott, de sokkal többet kell már pihentetni...
-a helyére hozott Illarramendi eddig nem oldotta meg a problémákat, elég nagy kakukktojás még mindig....
-ott van Casemiro, aki még fiatal, de esélyt se kapta meg nagyon, megy is el nyáron
-Khedira.... mínusz 15 ember az a pali... remélem elmegy minél hamarabb és lehet majd a pezsgőt bontani [-o<
-Isconak nincs posztja a jelenlegi rendszerben, de azért egész jól alkalmazkodott így a végére.
-és DM, aki Khedira sérülése miatt is lett középpályás és nagyon is bevált eddig.

az elülső kettőre meg Modric-Isco-DM eddig, mert remélem Khedirát valahogy eladják.... nekem az is jó lenne ha ingyen engednék el........... :lol:
és ugye lehet DMnek többet kell majd elől játszania, mert Jesé még mindig sérült és rohadt hosszú lesz a szezon, mert jönnek a Klub VB-k, meg mi egyebek... így jelenleg sztem elég karcsú az a középpálya és ráfér az erősítés.

szóval bőven elférne Kroos, sőt kellene is és remélem el is fogja hozni a Real, mert arra sok esélyt nem látok, hogy elmegy a Bayernből, mert neki se ízlik annyira ez a tikitaka és eligazolna a Barcába... valahogy nem tűnik túl logikusnak.... mert ha megnézitek bőven játszott ő a Bayernben, arra túl sok panasza nem lehetett.
De Kroos támadó szellemű középpályás és Xabi és Illara pedig ha jól tudom KVK-k vagyis Kroos nektek nem lenne jó inkább Vidal és a hasonló szellemiségű játékosok
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ferninho
Madridista

2014.06.28. 14:43:07

visca el barca írta:

madridista
Boixos1981
Barça B

2014.06.28. 14:33:20

Realboy94 írta:Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
Érdekelne a Ti álláspontotok is, úgy, hogy Ti napi szinten foglalkoztok szeretett csapatotokkal.

Kapusok: Ter Stegen, Bravo, Masip
Védők: Piszczek, Danilo vagy De Sciglio, Montoya, Benatia, Piqué, Marquinhos, Inigo Martínez, Bartra, Alba, Adriano
Középpályások: Busquets, Pogba, Rakitic, Iniesta, Kroos, Rafinha
Támadók: Neymar, Deulofeu, Alexis, Reus, Messi, Suárez

Ui.: Természetesen tudom, hogy ilyen keret csak a FIFA-ban lenne lehetséges.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
barca0000
Jugador del Barça

2014.06.28. 14:11:46

Kroos nagyon jó igazolás lenne a védelem megerősítése után az ö igazolása lenne a legfontosabb!Csatárnak meg ha egyáltalán kell csatár akkor csakis valami olcsó megoldás kell. Vagy esetleg meg kéne próbálni Dongout ? Lassan már 20 éves és van rá esély hogy bejönne ha kapna lehetőséget a nagy csapatba
roby122
Entrenador del Barça

2014.06.28. 13:59:33

crixus írta:Sajnos vagy nem sajnos én úgy gondolom, hogy meg kell majd barátkozni Mathieu-vel és azzal, hogy alapvetően 3 középhátvéddel vágunk neki a szezonnak Bartra, Piqué és Marquinhos személyében. Ha Alves megy a PSG-be akkor is megleszünk a széleken Mathieu miatt. Ha Sergi Gomez menni akar akár meg lehetne dobni egy első csapatos ajánlattal, 4. számú középhátvédnek jobb lenne, mint Mathieu. :roll:

Sport.es-en írnak jelenleg egy Kroos-Sánchez cseréről, de szerintem ez óriási kacsa, mivel a bajoroknak abszolút nincs szükségük a chileire, főleg, hogy Sánchez sem hiszem, hogy szívesen padozna Ribery és Robben mögött.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Suárez, Kroos, Mathieu, Marquinhos négyes érkezése a cél, Sánchez, Song, Alves és a töltelék eltávolítása mellett. Nem hangzana rosszul, bár én egy normális középhátvédnek jobban örültem volna hátul, mint a Mathieu, Marquinhos pakknak. :roll:

Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Song az oké , ott van helyette Mascherano , 3. számú VKP nem kell a csapatba.
Alvest csak akkor adnám el , ha létrejön vele a Marquinhos transzfer.
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával. :mrgreen:
Ha akkor ajánlatot tett volna érte a Barca ő már itt lenne abban biztos vagyok.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.28. 13:50:51

Érdekelne a Ti álláspontotok is, úgy, hogy Ti napi szinten foglalkoztok szeretett csapatotokkal.
Hát ilyen FIFA-s keretet nem fogok sorolni, mert annak sok értele nem lenne - Thiago, Koke, Falcao stb szerepelnének benne.. -, de a most felmerülő Marquinhos-Mathieu-Kroos-Suárez 4-essel úgy so-so elégedett lennék. Itt most kicsit FM-ezni fogok, de csak röviden, nem fejtegetem ki őket, így is érteni fogjátok szerintem mikre gondolok.

Az mindenképp tetszene ebben a keretben - töltelékek elmennének természetesen -, hogy nagyon sok olyan játékos van, aki több poszton is megállja a helyét, így sok lenne a variációs lehetőség, akár meccsen belül is át lehetne állni más játékra, ha az adott nem megy.
Suárez elméletben akár működhetne is. Ha Messi azon a poszton tolná, mint a legutóbbi Argentin meccsen, akkor elférne egy igazi 9-es is a csapatban, amire régóta vágyunk.
A Marquinhos érkezésével egy olyan védő jönne, aki fizikális adottságokban pont passzol Pique és Bartra mellé szerintem. Mathieu pedig kizárólag a statok alapján nem akkora kutyaütő azért.. És az ő érkezésükkel Alves pótlása sem lenne létszükséglet, meg lehetne oldani a szezont így is - ha nem sérül le meccsenként Adriano vagy Alba.. Akkor Montoya is nagyobb szerepet kapna végre.
Kroos meg szintén adna lehetőséget az új variációkra. Ha ne adj isten Busi lesérül és Masch eltiltott, akkor is egy Horvát középpályához hasonló felállással játszhatnánk, a Kroos-Rakitic kettős hátrébb lenne kicsit, előttük meg Ini. Úgyhogy neki is örülnék sok szempontból.

De ez sajnos csak a legoptimálisabb forgatókönyv.. Simán lehet, hogy Suárez nem férne meg Messi és Neymar mellett a pályán - én nagy esélyt látok rá -, és csak kioltanák egymás játékát - mint most a Neymar-Leo-Alexis tró.
Az is benne van simán, hogy a védelembe senki nem képes vezérré előlépni, és nagyobb katasztrófa lesz, mint idén volt. Az is lehet, hogy Adriano és Alba sérült lesz a szezon 2/3-ában - az eddigiek alapján simán benne van -, és Mathieu gyenge lesz balhátvédnek, vagy Montoya nem fog beválni..
A középpályán meg Kroos érkezésével Rafinha akár a tesó sorsára is juthat, de Rakitic se biztos, hogy azt a szintet tudja ebben a rendszerben hozni, ami itt elvárt lenne..

Úgyhogy igazából én kétkedve várom az új szezont, ha ezeket az igazolásokat lépjük meg, benne van, hogy nagyon jól jövünk ki belőle, de ugyanakkora az esély rá, hogy hatalmasat bukunk.. Remélem kielégítő válasz volt. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.06.28. 14:03:05-kor.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.06.28. 12:38:55

visca el barca írta:amugy minek nekik kroos? hát nincs ott a csoda modric meg csoda isco?
Én úgy tudom, hogy Isco a szezon vége felé már legtöbbször padozott, Modric meg gondolom nem ugyanabban a szerepkörben játszik.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.28. 12:28:17

én nem aggódóm amiatt h kroos a realba megy. nálunk majd matyiő oldja meg azt a posztot, hátra use fér be :lol:

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Realboy94
Barça C

2014.06.28. 12:18:07

crixus írta:
:lol: Ezt nem tudom kihagyni. De nálam nem 23, hanem csak 22.
Ter Stegen, Ochoa, Masip
Piszczek,Montoya, Alba, Adriano, Piqué, Bartra, Hummels, Vidic
Busquets, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Kroos
Messi, Deulofeu, Suárez, Neymar, Pedro
Akkor Bravot el is adnád? :shock: :roll: :mrgreen:
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.28. 12:15:01

:lol: Ezt nem tudom kihagyni. De nálam nem 23, hanem csak 22.
Ter Stegen, Ochoa, Masip
Piszczek,Montoya, Alba, Adriano, Piqué, Bartra, Hummels, Vidic
Busquets, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Kroos
Messi, Deulofeu, Suárez, Neymar, Pedro
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.28. 12:10:40

Sajnos vagy nem sajnos én úgy gondolom, hogy meg kell majd barátkozni Mathieu-vel és azzal, hogy alapvetően 3 középhátvéddel vágunk neki a szezonnak Bartra, Piqué és Marquinhos személyében. Ha Alves megy a PSG-be akkor is megleszünk a széleken Mathieu miatt. Ha Sergi Gomez menni akar akár meg lehetne dobni egy első csapatos ajánlattal, 4. számú középhátvédnek jobb lenne, mint Mathieu. :roll:

Realboy94
Barça C

2014.06.28. 12:08:50

Ti milyen Barca 23-as keretet szeretnétek jövőre?
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
barca0000
Jugador del Barça

2014.06.28. 11:42:16

Én csak annyit mondtam hogy Oleguer is ott volt a kezdőbe és nyertünk ! Nem tudom lehet hogy rosszul gondolom de pl: a vb a mexicói válogatottból bármelyik védőt elfogadnám és egyik se lenne 40millio!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.06.28. 11:39:51

Ennyire rosszul állunk, hogy Fontasnak kell visszajönni?
Remélem azért vannak komolyabb opciók!
Főleg, hogy dátum volt szabva, ha jól tudom a visszavásárlási kedvezménnyel, ami szerencsére már letelt.

Oleguer szegény nem mérvadó, finoman fogalmazva sem volt egy nagy fazonszabász, de a többi védő mellette klasszis volt, így elbírta a hátvédsor őt is.
A mai helyzetben egyetlen klasszis védőnk nincs szinte, nemhogy 3 kezdő.
Petr
Entrenador del Barça

2014.06.28. 11:33:44

barca0000 írta:Én személy szerint vissza hoznám Fontast! Főleg ha 1millo nem hiszem hogy rosszabb lenne mint Oleguer aki a 2006-os bl döntőbe kezdő volt !

Úgy tudom már nincs rá lehetőség, ezenfelül a vezetőség sem tart rá igényt.
Másrészt ha Oleguer a mérce akkor gondban vagyunk :D.
barca0000
Jugador del Barça

2014.06.28. 11:31:32

Én személy szerint vissza hoznám Fontast! Főleg ha 1millo nem hiszem hogy rosszabb lenne mint Oleguer aki a 2006-os bl döntőbe kezdő volt !
Erxy
Entrenador del Barça

2014.06.28. 11:23:39

Chino írta:Az lehet, hogy 4. számú védőnek jó lenne, de ezért kiadni 12-13 milliót? Ha megy Song, ha nem. Akkor azt a pénzt inkább egy jh-ba vagy egy klasszis középső védőbe fektessék. Ezt én mindennek tartanám, csak nem okos húzásnak.
Miért, akkor szerinted mennyiért lehetne hozni egy 4. számúnak való védőt? Szerintem ez egyáltalán nem nagy összeg ahhoz képest hogy milyen árak vannak a piacon. Ráadásul ha tényleg eladjuk Songot akkor megoldottuk a dolgot úgy hogy kb nullán vagyunk és csak erősödtünk meg bővült a lehetőségek száma.
Ettől függetlenül még hoznék egy nagy nevű védőt a szokásos nevek közül akik pörögnek.

B csapathoz: Pár napja a Sport hozta a hírt hogy ők biztos hogy felkerülnek a Juvenil a-ból: Jose Suarez, Ondoa, Godswill, Kaptoum. Első kettő kapus, Godswill jobbhátvéd Kaptoum középpályás.
Szerintem igazolni fognak megint egy középhátvédet, vagy ráveszik Gomezt hogy maradjon még egy évet és töltse ki a szerződését.
palesz77 írta:Suárez ügyvédje meg Barcelonában készül a fellebbezésre, de elméletileg semmi köze az ittlétének a Barca érdeklődéséhez.
Balbi (lawyer Luis Suarez): "Ban can affect deal with Barcelona? We'll see, tomorrow we'll talk with Guardiola (Pere, his agent)." [cope]
Kép
petyka55
Jugador del Barça

2014.06.28. 10:43:04

Gareth Tello írta:
palesz77 írta:Amúgy több - nem tudom mennyire hiteles - forrás szerint Kroos lesz a Real első nyári igazolása - 'madridom' is lehozta.
Most akartam én is írni erről. Gallardo az egyik legkevésbé hiteles és megbízható ember a labdarúgás világában, úgyhogy ezen nyilatkozat alapján én máris nagyobb esélyt látok arra, hogy Kroos hozzánk jön.

Ha véletlenül mégis a Realé lenne, Koke pedig maradna, akkor nem tudom, mihez kezdünk. Gündogan a sérülése miatt elég kockázatos lenne, Pogba pedig elég drága. Mondjuk Thiagót visszahozhatnánk 80-90 millióért.
Azt ugye tudjátok, hogy vagy két napja hosszabbított Juanfrannal együtt? Szóval vele nem nagyon kell számolni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.28. 09:33:22

Erxy írta:Csak hogy ne csak palesz szálítsa az infókat: A sport a mai címlapján azt hozza hogy Luis Enrique továbbra is kitart Suarez mellett az incidense ellenére. A Sport úgy véli hogy 50-ért elengedi a Liverpool. Ezzel szemben a Daily Mail 100-at említ... :lol:

B csapathoz tartozó hír, hogy Sergi Gómez a Celtához igazol, a Sport és az MD infója szerint. 3 éves szerződést ír majd alá, visszavásárlási opciónk nem lesz. Vételi árról nincs info, egy évig van még szerződése a klubbal. :)
Ezeket is be akartam linkelni, de így spóroltál nekem egy kis időt. :mrgreen:

Ezt a Daily Mailt amúgy nem tudom kik szerkesztik, de amennyi ökörséget össze tudnak hozni, az valami fergeteges. Biztos a harapástól, meg az eltiltástól még nőtt is az ára.. #-o :lol:

További hírek:

Alves lehet mégis kell a PSG-nek - micsoda fordulatok. :roll: Marquinhos üzletbe vonnánk be ugyanúgy, ahogy eddig volt róla szó. Reméljük ma nem lesz katasztrófa a játéka, és meggyőzi a PSG vezetőit, hogy ő kell nekik.. :lol:
Ebben az esetben - Alves out, Marqunihos-Mathieu in - szerintem akkor Mathieu lenne Alba cseréje is, meg a 4. számú kh is, Adriano-Montoya harcolna a jobbhátvéd posztért, de ha úgy van, akkor Marquinhos is ki tudna menni a szélre. Ha meg a baloldalon mindenki sérült vagy eltiltott lenne, akkor Adriano mehetne oda is. Plusz Masch ha nagyon kell beugorhat a védelem közepére is. Nem mondom, hogy a legbiztosabb megoldások, de bőven jobb lenne mint idén volt..

Suárez ügyvédje meg Barcelonában készül a fellebbezésre, de elméletileg semmi köze az ittlétének a Barca érdeklődéséhez.
Chino
Llegenda del Barça

2014.06.28. 02:25:38

Erxy írta: Nem sokszor voltam ezzel még így de a hsz-ed felével egyetértek. :mrgreen:
Mathieu szerintem 12-15M eurért jó üzlet lenne, én jó védőnek tartom, 4. számúnak ideális. Az elmúlt napokban jelentek meg olyan hírek, hogy a franciát hoznánk 12-ért Songot pedig eladjuk 15-ért, ennek én borzasztóan örülnék, okos húzás lenne Zubiéktól.
Az lehet, hogy 4. számú védőnek jó lenne, de ezért kiadni 12-13 milliót? Ha megy Song, ha nem. Akkor azt a pénzt inkább egy jh-ba vagy egy klasszis középső védőbe fektessék. Ezt én mindennek tartanám, csak nem okos húzásnak.
Erxy írta:Csak hogy ne csak palesz szálítsa az infókat: A sport a mai címlapján azt hozza hogy Luis Enrique továbbra is kitart Suarez mellett az incidense ellenére. A Sport úgy véli hogy 50-ért elengedi a Liverpool. Ezzel szemben a Daily Mail 100-at említ... :lol:

B csapathoz tartozó hír, hogy Sergi Gómez a Celtához igazol, a Sport és az MD infója szerint. 3 éves szerződést ír majd alá, visszavásárlási opciónk nem lesz. Vételi árról nincs info, egy évig van még szerződése a klubbal. :)
A Daily Mail-nél még a Kiskegyed is hitelesebb, szóval felejtős amit az ír.

A Sergi Gomezes hír nekem teljesen új. Kíváncsi leszek ki jön fel a Juvenilből mert lesz egy jó kis Bagnack-Edgar duónk, de Planas is elment ugye és nem nagyon van több helyettes középre. Csak nehogy a kicsik is ebbe bukjanak bele.
Forca Barca!!!!
Erxy
Entrenador del Barça

2014.06.28. 01:16:48

mess2009 írta:nem állitom, hogy a következetesség mintapéldánya lennék, de: én nem örültem és ma sem teszem, LE. kinevezésének. viszont a kevés infó ellenére tényként kezelhetjük, hogy Mathieut ő akarja! namármostugye?! akik tapsoltak L.E ért fikázzák az egyik (másik?! azt hiszem a kapus gyerek detto) kiszemeltjét!,
lehet, hogy kissé már felhergelt ez a dolog elismerem, de még egyszer lassan ( =D> ) mondom: a francia van olyan jó mint Alves és Alba, jobb mint Montolya és Bartra és Mascherano, és cca az a minőség mint az amúgy ezidáig "névtelen" Atletico védelem bármelyike.
gőzöm sincs, mit akar vele L.E. de 12.M ért az idény legjobb igazolása lenne. no persze: szerintem.
Nem sokszor voltam ezzel még így de a hsz-ed felével egyetértek. :mrgreen:
Mathieu szerintem 12-15M eurért jó üzlet lenne, én jó védőnek tartom, 4. számúnak ideális. Az elmúlt napokban jelentek meg olyan hírek, hogy a franciát hoznánk 12-ért Songot pedig eladjuk 15-ért, ennek én borzasztóan örülnék, okos húzás lenne Zubiéktól.

Csak hogy ne csak palesz szálítsa az infókat: A sport a mai címlapján azt hozza hogy Luis Enrique továbbra is kitart Suarez mellett az incidense ellenére. A Sport úgy véli hogy 50-ért elengedi a Liverpool. Ezzel szemben a Daily Mail 100-at említ... :lol:

Kép
Válasz küldése