A guardian úgy tudja a kezdő ajánlatunk 87m euro volt, de a pool 100m eurot akar.

Azt is hozzáteszik, hogy mindkét fél úgy gondolja, hogy létre lehet hozni az üzletet..

Szóval ezt nem tudom hova tenni...Miért nem teszik közzé az átigazolási díjakat?
"Egyébként a klubok többsége nem árulja el az átigazolási díjat, mi azonban mindig is elmondjuk ezt, ha tehetjük, mert az FC Barcelona a pártoló tagoké, akiknek joguk van tudni ezekről az összegekről. Fábregas távozásakor is közöltük a számokat."
https://twitter.com/lucasammr" target="_blankPCsabi írta:Olvastam 20 ill. 30 millió fontot is.palesz77 írta:Azt nem írták, hogy az Arsenal mennyit adna érte?
Hagy a baj... Na mindegy. Itt van az amikor van pénz és nem Egy gúrót meg valamennyi pénzt 3 év alatt akarunk adni valakiért.zsoltfree írta:Azt kell mondjam a Citynek van ízlése, vagy pedig olvassa a fórumunkat:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar" target="_blank ... al-2347001
Olvastam 20 ill. 30 millió fontot is.palesz77 írta:Azt nem írták, hogy az Arsenal mennyit adna érte?
Megmondom őszintén nem tudtam, pár hete elmentettem könyvjelzőbe az Angol verzióját, de akkor még nem volt ez az oldal, csak a google translate verzió!Erxy írta: Ugye tudod, hogy van a Sportnak angol oldala is?
Amúgí Gianluca di Marzio is megerősítette, hogy az Arsenal hivatalos ajánlatot küldött Alexisért.
Suárez: Talks on Luis Suarez are well-advanced, but deal not expected today. 80M fee dropped after biting incident. No players included. [catr rac1]
Állítólag jól haladnak a felek.
Ugye tudod, hogy van a Sportnak angol oldala is?palesz77 írta:A 'RAC1' értesülései szerint elvetették az az ötletet, hogy játékost is bevonunk a Suárez ügyletbe. Úgytűnik Alexis nem megy a Poolba..
Marquinhos pedig ha jól értem, akkor nem fog megjelenni a PSG szezonkezdésénél 13-án, ezzel is nyomást helyezvén a vezetőkre. Ha valóban igaz, akkor örülök neki, remélem tényleg el tudjuk hozni végül..
Csak a VB-n:barca0000 írta:...
A francia válogatottban magabiztos, higgadt játékot nyújt - elég jó ajánlólevél szerintem. Ezenfelül erős, mint egy bivaly, magas és látszik, hogy helyén van az esze. Abidal 2-t látom benne, 30+Tello és csomagolhat is, részemről.barca0000 írta:Én értem hogy nagy a rajongás Mangala iránt de az nem elfelejthető hogy ö a portugál bajnokság nagy játékos ott azért nincsenek nagyon erős ellenfelek akiket ne lehetne olyan könnyen megverni.A spanyol bajnokságba meg a bl-be már nem biztos hogy akkora király lesz.Marquinhos legalább a Serie A-ba bizonyított ugyan úgy vezér volt mint a francia a portoba és a brazil még több poszton is bevethető.Mathieun viszont az leszámítva hogy magas és a spanyol bajnokságba játszik nagyon más nem szól mellette de még mindig jobb mint a semmi akár még pozitív meglepetés is lehetne belőle
Az eddigi hírek alapján, ennek a négy játékosnak az érkezése várható.palesz77 írta: Az eddigi hírek alapján én megfejtettem mi lesz:
Marquinhos: 30 millió (+ Alves); Suárez: 40 millió (+ Alexis); Mathieu: 15 millió; Cuadrado: 35 millió = 120 millió.![]()
Pontosan nem tudom. Én abból indulok ki, hogy a Sport és az Elmundo általában ha egységesen és sokszor emleget egy játékost, annak van valami alapja.visca el barca írta: sztem ez nem feltétlenül azt jelenti amit írtál.
Tuti. Szerintem csak bennük gondolkodik a vezetőség. Marquinhos-t már tavaly is akarták. Szóval nekem gyanus, hogy ez se LE igazolási ötlete. Amibe viszont az a gáz, hogy ha a vezetőség és az edző is vesz magának játékosokat abból mi lesz? (kapusposzt pl.)crixus írta:Én sajnos nem élném bele magam sem Mangala-ba sem másba. Ami elhangzott az az, hogy megvannak a kiszemeltek. Sajnos Mathieu-n és Marquinhos-on kívül másról nem hallani, így erős a gyanúm, hogy ők a kiszemeltek és nem lesz más.
megvannak a középső védői, ám még nem hozhatjuk őket nyilvánosságracrixus írta:Ami elhangzott az az, hogy megvannak a kiszemeltek.