Én sem örülnék Suareznek, de ezt már többször írtam, pedig a kedvenc játékosaim között van, de felesleges lenne idehozni. Viszont meg kell jegyezni vele kapcsolatban, hogy ő hátra fele se rest. És védekezésben tud ő harapós lenni (a szó átvitt és valódi értelmében is

), szóval ettől nem tartanék, hogy nem jönne hátra. Az viszont igaz, hogy 3 ember lébecolását nem bírná el egyik csapat sem, így neki is kellene hoznia egy szintet, Neymarnak meg az év eleji szintet (mert utána kritikán aluli volt a védekezése), s Messinek is jó lenne iparkodni néha.
Marquinhos és Rojo hátra, szerintem 40-50 millióból meglehet csípni és részemről teljesen rendben van. Én a brazilt tavaly is nagyon preferáltam, erős, jó fizikai adottságokkal és mellé rohadt gyors. Rojo meg szintén hasonló adottságokkal rendelkezik, csak néha szertelen, viszont itt a VB-n az argentinok legmegbízhatóbb játékosa. Bírja a nyomást, labdabiztos, jó ütemérzéke van, csinál 1-2 butaságot, de megvan benne a mentális képesség hogy kinője, legalábbis ránézésre.
Két ember, aki belül-szélen hadra fogható, s ami nekünk nagyon kell, hogy gyorsak, agilisek. Én nagyon remélem, hogy a kiszemeltek között valóban ott van Rojo, s a Vb miatt nem tudunk vele tárgyalni, mert a torna előtt volt szó az argentin érkezéséről. Meglássuk, szerintem továbbra sincs ok pánikolni, idő van bőven, lemegy a világbajnokság és lehet szépen megkeresni mindenkit, akit kinéztek, mert már nem lesz semmilyen hátráltató erő.