Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A francia válogatottban magabiztos, higgadt játékot nyújt - elég jó ajánlólevél szerintem. Ezenfelül erős, mint egy bivaly, magas és látszik, hogy helyén van az esze. Abidal 2-t látom benne, 30+Tello és csomagolhat is, részemről.barca0000 írta:Én értem hogy nagy a rajongás Mangala iránt de az nem elfelejthető hogy ö a portugál bajnokság nagy játékos ott azért nincsenek nagyon erős ellenfelek akiket ne lehetne olyan könnyen megverni.A spanyol bajnokságba meg a bl-be már nem biztos hogy akkora király lesz.Marquinhos legalább a Serie A-ba bizonyított ugyan úgy vezér volt mint a francia a portoba és a brazil még több poszton is bevethető.Mathieun viszont az leszámítva hogy magas és a spanyol bajnokságba játszik nagyon más nem szól mellette de még mindig jobb mint a semmi akár még pozitív meglepetés is lehetne belőle
Az eddigi hírek alapján, ennek a négy játékosnak az érkezése várható.palesz77 írta: Az eddigi hírek alapján én megfejtettem mi lesz:
Marquinhos: 30 millió (+ Alves); Suárez: 40 millió (+ Alexis); Mathieu: 15 millió; Cuadrado: 35 millió = 120 millió.![]()
Pontosan nem tudom. Én abból indulok ki, hogy a Sport és az Elmundo általában ha egységesen és sokszor emleget egy játékost, annak van valami alapja.visca el barca írta: sztem ez nem feltétlenül azt jelenti amit írtál.
Tuti. Szerintem csak bennük gondolkodik a vezetőség. Marquinhos-t már tavaly is akarták. Szóval nekem gyanus, hogy ez se LE igazolási ötlete. Amibe viszont az a gáz, hogy ha a vezetőség és az edző is vesz magának játékosokat abból mi lesz? (kapusposzt pl.)crixus írta:Én sajnos nem élném bele magam sem Mangala-ba sem másba. Ami elhangzott az az, hogy megvannak a kiszemeltek. Sajnos Mathieu-n és Marquinhos-on kívül másról nem hallani, így erős a gyanúm, hogy ők a kiszemeltek és nem lesz más.
megvannak a középső védői, ám még nem hozhatjuk őket nyilvánosságracrixus írta:Ami elhangzott az az, hogy megvannak a kiszemeltek.
Az eddigi hírek alapján én megfejtettem mi lesz:visca el barca írta:"Körülbelül 120 milliónk van az igazolásokra, köszönhetően az elmúlt évek jó gazdálkodásának."
football manager... 3...2...1...![]()
epp ezt akartam irni...visca el barca írta:
de egy matyiő (20) + suarez (80) pakkra is fussssssa
És mi lenne Pedrito-val?Feast4 írta:Harmadrészt nem egy nagy munkás játékos ez egy tény. Suarez alá egy ilyen ember kéne, egy erős vizhordó aki öl és pusztít oda vissza szalad. Ez Alexis. Neymar se ilyen.
Úgyanezt mondtam én is! De ennek nincs realitása. Egyrészt Messit egy rossz év után ne kapáljuk már el, másrészt azzal is számolni kell ha lesz még egy ilyen éve akkor gáz van. Harmadrészt nem egy nagy munkás játékos ez egy tény. Suarez alá egy ilyen ember kéne, egy erős vizhordó aki öl és pusztít oda vissza szalad. Ez Alexis. Neymar se ilyen.LG írta: Érdekes felvetés. Szerintem Messi nélkül lenne igazán értelme hozni Suarezt, jobb szélre pedig meghagyni Alexist, akkor valóban jó lenne az emlitett felállás. De ennek nincs realitása. Vagy ha Messi újra elkezdene futni, és nem durcázna be, hogy nem ő van középen, és nem rá épül az összes támadás, de erre sem látok nagy esélyt.
Áhhá, értem.S.Agüero írta: Csak megérzés. Ha már a VB után fog megoldódni, lehet, pont azért, mert Mangala még ott van a VB-n, Marquinhos meg ugye nem.
Amúgy még talán ez lehet a nyerő, ha jön Suarez :
---------------Busi---------------
---Rakitic-------------Iniesta---
--------------Messi--------------
-----Suarez--------Neymar-----
Csak megérzés. Ha már a VB után fog megoldódni, lehet, pont azért, mert Mangala még ott van a VB-n, Marquinhos meg ugye nem.Ez csak megérzés, vagy valami alapja is van? Én előbb raknék a Marquinhos-Mathieu duóra pénzt, mint Mangalára, akiről megmondták, hogy nem kell..
S.Agüero írta:Akkor hogy oldanátok meg, ha jön Suárez? Őt tennétek ki a jobb szélre?
Rojo rendben is lenne, de nem igazán látnám a helyét. Gyors és magas, rendben van, de nem sokkal lennénk vele előrébb. Max. ha őt hoznánk Mathieu helyett, de a kezdőbe nem hiszem, hogy elég. Egy Piqué-Bartra-Rojo hármas elég karcsú. Nem tudom mennyire tudna jobbhátvédet játszani, de nekünk inkább arra lenne szükségünk, mint egy Adriano 2.0-ra.barca0000 írta:Én már kb 1hete írtam hogy Rojo jó lenne ide de akkor megkaptam hogy még Bartranál is rosszabb.Viszont Cuadrado csak a fiorentina gyengesége miatt játszik följebb tud ö hátvéd is lenni sőt ö eredetileg hátvéd is.Régebben Alba és Adriano is játszott ott ahol Cuadrado most a válogatottban és a fiorentinába tolja!Viszont amit még mindig nem értek az az hogy miért van mindenki oda Mangala játékáért nem rossz nem azt mondom én is láttam már de amellett hogy fiatal meg gyors nem sok minden szól mellette azért az csak jelez valamit hogy 4.számú kh a franciáknál.Nem sokan fognak velem egyetérteni de nincs a top 10 középhátvéd közt Mangala![]()