Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Attól,hogy valaki nem ért egyet veled, nem lesz bólogatós kutya. Másodsorban már leirtam párszor,hogy a játékost nem a körülötte lévő hype minősíti,hanem amit letett az asztalra (ezzel nem teljesen Mátyőre gondoltam,hanem Rakiticre.De ha visszagondolsz,abban az időben Matyő kiszoritotta a mi Albánkat a balhátvéd pozicióból).crixus írta:Komolyan mondom nem értem itt a sok bólogatós kutyát, akik képesek az egyértelmű rosszban is jó logikát látni. Lassan ott tartunk, hogy ha Devecserit és Guzmicsot hoznák hírbe a Barca-val lenne aki azt mondaná, hogy jelenleg "rájuk van szükség" meg ők "jobban ide passzolnak". Ezek tartalom nélküli sablonmondatok. Valószínűleg az a nagy büdös helyzet, hogy kimerítettük a kincstárat, illetve a klub élén lévő üzletemberek előbbre helyezik a bevételt a sportszakmai indokoknál.
Jelenleg ugyanis az tény, hogy az utóbbi kettő, de inkább három évben a Piqué-Mascherano párosból számtalanszor csinált az európai elit bohócot. Megmutatkozott, hogy Mascherano nem középhátvéd, hosszú távon nem jelent jó megoldást ezen a poszton, illetve az is, hogy Piqué-ből a büdös életben nem lesz vezér, mert ehhez mentálisan kevés. Az is bőven vitatható lenne, hogy kell-e ő a kezdőbe. Szerintem nem. Mellettük pedig ott egy fiatal Bartra, aki már elég érett a kezdőhöz, de a hátsó alakzatot még nem tudja összefogni.
Jelenleg ez VAN. És akkor szóba sem kerül, hogy valaki a kezdőbe érkezzen, inkább egy 31 éves balhátvédet preferálnak a vezetők vélhetően az alacsonyabb ára miatt, de itt a sok okos ennek is tud tapsolni.![]()
Jelzem: egy balhátvéddel vagy egy 20 éves kölyökkel nem leszünk beljebb.
A Real úgy vette meg a tehetségét, hogy volt egy biztos Pepe-Ramos kezdőjük egy rutinos Carvalho-val együtt. Ha nálunk is lenne egy biztos Bartra-Vertonghen kezdő Piqué-vel kiegészítve, akkor beférne Matyi 4. számú hátvédnek (mint rutinos játékos).
Vanczákot nem engedi el a Sion és különben is megmondta Vili, hogy a Diósgyőr lesz a következő klubja nem holmi Barcelona....messideco írta: Ja, és ne felejtsük ki Vanczák Vilit
Te már a sokadik ember vagy aki beírja, hogy Caio megoldás lehet.Fofana írta:Nem tudom mennyire komoly, de örülök, hogy felmerült Rodrido Caio
Már miért ne? A játékos 28, B játékos 31. Az A és B játékos azonos szintet képvisel is az egyik 0 millióért igazolható, a másik 12ért. Mi B-t vettük meg.fanbarca írta:De komolyan, annyira senki sem hülye, hogy ha van 2 játékos, az A játékos 25 éves, a B játékos 31, az A játékos világklasszis, a B középszint, mindkettő értéke 20 millió euró és a B-t válasszák. Ennyire ne legyetek gyerekesek s vádaskodók.
Én értem, hogy mit mondotok és a véleményetek jó részével egyet is értek, de hiába megy a siránkozás. Ki kell várni a végét. Ezen a nyáron a sajtó szerint már legalább 3-4 védőt megvásároltunk. Most a Mathieu-s korszak volt, tegnap Blindes, holnap mindkettő, holnap után egyik se. Meg kell várni a végét és kész, akkor lehet egy hétig szidni mindenkit, de addig hiába.csababarca írta:...