Attól,hogy valaki nem ért egyet veled, nem lesz bólogatós kutya. Másodsorban már leirtam párszor,hogy a játékost nem a körülötte lévő hype minősíti,hanem amit letett az asztalra (ezzel nem teljesen Mátyőre gondoltam,hanem Rakiticre.De ha visszagondolsz,abban az időben Matyő kiszoritotta a mi Albánkat a balhátvéd pozicióból).crixus írta:Komolyan mondom nem értem itt a sok bólogatós kutyát, akik képesek az egyértelmű rosszban is jó logikát látni. Lassan ott tartunk, hogy ha Devecserit és Guzmicsot hoznák hírbe a Barca-val lenne aki azt mondaná, hogy jelenleg "rájuk van szükség" meg ők "jobban ide passzolnak". Ezek tartalom nélküli sablonmondatok. Valószínűleg az a nagy büdös helyzet, hogy kimerítettük a kincstárat, illetve a klub élén lévő üzletemberek előbbre helyezik a bevételt a sportszakmai indokoknál.
Jelenleg ugyanis az tény, hogy az utóbbi kettő, de inkább három évben a Piqué-Mascherano párosból számtalanszor csinált az európai elit bohócot. Megmutatkozott, hogy Mascherano nem középhátvéd, hosszú távon nem jelent jó megoldást ezen a poszton, illetve az is, hogy Piqué-ből a büdös életben nem lesz vezér, mert ehhez mentálisan kevés. Az is bőven vitatható lenne, hogy kell-e ő a kezdőbe. Szerintem nem. Mellettük pedig ott egy fiatal Bartra, aki már elég érett a kezdőhöz, de a hátsó alakzatot még nem tudja összefogni.
Jelenleg ez VAN. És akkor szóba sem kerül, hogy valaki a kezdőbe érkezzen, inkább egy 31 éves balhátvédet preferálnak a vezetők vélhetően az alacsonyabb ára miatt, de itt a sok okos ennek is tud tapsolni.![]()
Jelzem: egy balhátvéddel vagy egy 20 éves kölyökkel nem leszünk beljebb.
A Real úgy vette meg a tehetségét, hogy volt egy biztos Pepe-Ramos kezdőjük egy rutinos Carvalho-val együtt. Ha nálunk is lenne egy biztos Bartra-Vertonghen kezdő Piqué-vel kiegészítve, akkor beférne Matyi 4. számú hátvédnek (mint rutinos játékos).
Amúgy, ha a Real Madrid Bl-t tudott nyerni a rémlassú Alonsoval, a védekezésben 0-t nyújtó Marceloval, akkor szerintem belefér,hogy nekünk csak 1 klasszis középhátvédünk lesz, mellette egy nagy tehetséggel.