Én is a nyugodtabbak közé tartozom, ha értékelném én egyedül Suarez áráért "szidnám" a vezetőséget, de a többi dolog teljesen rendben van.
Amúgy meg azzal is egyetértek, hogy magát a koncepciót nem látjuk, én tartom, hogy pl Hummels nem illene hozzánk. Számomra teljesen körvonalazódik mik az elképzelések. Itt Pique-Bartra lesz a két "klasszikus" belső védő. LE hisz és bízik a fiatalokban, Marc time fog jönni, ezért is nem lesz klasszikus védő érzésem szerint. Mind olyan nevek vannak, akik több posztos emberek (Verthongen, Blin, Mathieu) jól lehet velük keverni a kártyát, meglehet találni a csapat identitását, amit Lucho eltervez. És ennek én örülök is, mert írják, hogy Bartra lenne x-edik akkor a sorban stb. Bartra 1-2 a ranglistán azon a poszton, igazolások a lehetőségek bővítését szolgálják.
Azon lehet vitatkozni ez így jó vagy sem, meg Pique mellé más kell, meg miért nem jön xy, én ezt a fajta tervet logikusnak és racionálisnak látom. Ez egy mozgékony, harapós keretet sejtet (és nem csak Suarez harapóssága miatt.

). Sok minden fog függni persze Messiktől és hasonlók, de én pl sokakkal ellentétben egy csapat kialakulását látom (az első hármas csiszolása persze nagyon kell majd) és nem éppenséggel a slágernevekből összeállított brigádot. És LE keménykezűségével ez jót is szülhet.
Én nem nagyon érzékelem, hogy ez a Sport lista olyan hú de hasraesős lenne.
Varane: 18 éves volt, érdekes ha mi kinézünk egy fiatal játékost, akkor az azért nem jó mert fiatal.
Carvalho: Én tőle se ugranék fejest a Dunába. Vehettünk volna most mondjuk mi is egy Aggert vagy Vidicset, akik idősebbek beugorhatnának, ezt még nem is tartom olyan elvetemült ötletnek. De akkor már hasonló szituban egy Mathieu szintén hozza ezt, ja de nem mert őt alapból utáljuk....
City: Sagna oké (de ő meg jobbhátvéd)
Boatengre is azt mondom oké, magassága miatt. Hasonló típusú emberünk Adriano személyében viszont van, aki jolly joker a védelemben és bárhova beteheted. (Boateng se echte belső védő)
PSG-re azt mondom ők rendesen betárzatak, de tudjuk hogyan miért.
De gyorsan átfutva a többi csapatnál nem látom, hogy hú de sokkal erősebbeket igazoltak volna, mint ami nekünk van, akit keresünk és ami lehet. Persze lehet mondani, hogy más alapra igazoltak xy-t és nekünk most milyen alapunk van. Ezen ellehet polemizálni, én nem temetném a dolgokat és nem látom olyan borúsan a helyzetet.