Egyetértek azzal a résszel, hogy a középpályás védekezés megszervezése sokat lendíthet a csapaton.hajnesz írta:Az összesre válaszolva, véleményem szerint nem teljesen Piqué hibája az egész védelem gyengesége. Tudom,ez privát vélemény,de ameddig normálisan ment a letámadás, Busi rendesen szűrt előttük,addig nem volt egyáltalán probléma a védelemmel.
Ne értsetek félre,a hiba benne van a védelmünkben(melyikben nincs?), de ha rendesen meg lesz szervezve a középpályás védekezés, akkor olyan nagy gond SZERINTEM nem lesz. Ezzel lehet vitatkozni,aztán meg majd meglátjuk a szezon végén,hogy kinek lett igaza
Piqué teljesítményének a kulcsa viszont egy személy: Puyol. Mióta a kapitány nincs mellette rendszeresen, azóta esett vissza Piqué is, mivel mentálisan nem képes 90 percet végig koncentrálni csak szökő évente. Puyol-ból pedig nincs még egy. Viszont egy hasonlóan tapasztalt és karizmatikus belső védővel kiegészítve Piqué is jobb lehetne. Bartra pedig nálam előbbre van mint Piqué és ugyancsak sokkal jobb lenne egy tapasztaltabb, mentálisan erős párral.
Ezt pedig Mathieu egyértelműen nem fogja tudni megoldani.
Gannicus sem volt rossz, de a crixus karaktert Manu Bennett - szerintem - sokkal jobban vitte képernyőre, nálam abszolút kedvenc volt a Spartacus-ból (Arrow-ban is az volt)