Nem arról van szó, hogy velem nem ért egyet valaki, hanem arról, hogy a nyilvánvalót sem veszi észre. Óriási különbség van egy Vertonghen vagy Benatia vagy Hummels illetve egy Mathieu között.hajnesz írta: Attól,hogy valaki nem ért egyet veled, nem lesz bólogatós kutya. Másodsorban már leirtam párszor,hogy a játékost nem a körülötte lévő hype minősíti,hanem amit letett az asztalra (ezzel nem teljesen Mátyőre gondoltam,hanem Rakiticre.De ha visszagondolsz,abban az időben Matyő kiszoritotta a mi Albánkat a balhátvéd pozicióból).
Amúgy, ha a Real Madrid Bl-t tudott nyerni a rémlassú Alonsoval, a védekezésben 0-t nyújtó Marceloval, akkor szerintem belefér,hogy nekünk csak 1 klasszis középhátvédünk lesz, mellette egy nagy tehetséggel.
Nem hiszem, hogy hype van Musaccio, Fazio vagy Vertonghen körül, de mindegyik különb megoldás lenne, mint a francia vagy Piqué. Pont, hogy Mr. Shakira körül van túlzottan is nagy hype, miközben az utóbbi 2 évben egy kézen meg lehetne számolni, hogy mennyi meccsen nyújtott klasszis teljesítményt.
Jól írtad, hogy Matyi kiszorította Alba-t a BALHÁTVÉD pozícióból.... vagy akkor Alba-t akarjuk lecserélni?
Piqué teljesítménye pedig messze van a klasszistól ha rá gondoltál...