Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.13. 23:49:13

torotam írta:
2025.02.13. 23:14:29
Saját nevelésű játékosaik még csak-csak akadtak, de saját nevelésű igazi klasszisaik, legendáik szerintem a Raul, Guti, Casillas pack óta nem voltak. Ez véleményem szerint hiányozhat nekik a "madridizmusból".
Az utóbbi évek klasszisai mind vásárolt játékosok voltak, mint pl. CR, Modric, Kroos, vagy most MBappe, Ballingham.
Igazolni viszont jól tudnak és velünk ellentétben ők eladni is jó áron tudnak.
Szerintem nem arról van szó, hogy jól tudnak igazolni, hanem arról, hogy van pénzük igazolni. A jó igazolás szerintem azt jelentette volna, ha leigazolják mondjuk a próbajátékra érkező Pedrit, de nem volt hozzá szemük. Ahhoz, hogy leigazolják Zidane-t, Figót, mindkét Ronaldót, Kakát, Beckhamet, Cannavarót, Bellinghamet, Mbappét, nem kellett fociszakértőknek lenniük, mert címeket nyert, csúcson lévő játékosokat vettek, nem pedig olyanokat, akik nagyon jó futballistákból náluk fognak majd világklasszissá érni.

A Barcelonában szerintem egyedül Cruyff volt ilyen, azóta nem vásároltuk az aranylabdásokat, hanem létrehoztuk: Ronaldinho, Rivaldo, Messi.
torotam
Jugador d'estrella

2025.02.13. 23:14:29

Saját nevelésű játékosaik még csak-csak akadtak, de saját nevelésű igazi klasszisaik, legendáik szerintem a Raul, Guti, Casillas pack óta nem voltak. Ez véleményem szerint hiányozhat nekik a "madridizmusból".
Az utóbbi évek klasszisai mind vásárolt játékosok voltak, mint pl. CR, Modric, Kroos, vagy most MBappe, Ballingham.
Igazolni viszont jól tudnak és velünk ellentétben ők eladni is jó áron tudnak.
Visca el BARCA!
Damask
Jugador del Barça

2025.02.13. 22:33:38

Troym írta:
2025.02.13. 20:52:01
Damask írta:
2025.02.13. 20:22:45
brazilfan írta:
2025.02.13. 11:31:22
A Madrid mikor épített be utoljára saját nevelésű fiatalt úgy, ahogyan mi Gavit, Cubarsít, Baldét, Yamalt, Casadót?
Gondolom amikor utoljára a csőd szélén álltak és az játszott aki ingyen elérhető volt.
Szép dolog verni a mellünket hogy a saját nevelések így meg úgy, de itt is csak azért játszanak mert évek óta nem tudunk igazolni rendesen a pénzügyi helyzet miatt, ha tudtunk volna mint a Madrid, akkor Yamalon kívül a többi nem lenne itt, Yamalon kívül egyik sem tud semmi extrát azon kívül hogy már itt van és ingyen van.
Ugyan így a túloldalon is ha nem lesz pénz igazolásokra évekig, akkor elhiheted hogy a fél csapat majd saját nevelésekből fog állni.
Ott nem saját nevelés Carvajal, Fran Garcia, Valverde, Vazquez? Nem követem őket, de ott a legtöbben eligazolnak fiatalon, majd páran azért visszatérnek, nem?
Attól függ mennyire tartasz saját nevelésnek egy uruguayi játékost, TM szerint volt a Castillában 1 évet meg utána 1-et kölcsönben mire felkerült, de ennyi erővel Vinicius is saját nevelés mert az is játszott fél évet a Castillában előtte, kb annyira mint itt Pedri. Én ezt nem tartom saját nevelésnek, de az afrikai hadsereget sem ami fejön a La Masiából, és még azt mondják hogy nem figyeljük az afrikai piacot, minden második ifista aki feljön spanyol útlevéllel rendelkező afrikai.
jangamen
Jugador del Barça

2025.02.13. 22:28:12

epping írta:
2025.02.13. 10:52:23

Most ez nem feltétlen tudom, hogy függ össze, max annyi, hogy játszunk ilyen pöcsméregetőset. :)

A Vini - Rafi csörtét, ha a szezonra vonatkozik nem sok értelme van lemeccselni a szezon végéig. Ha karrierre, akkor én nyerek a BL címek, döntős gólok miatt.

CR - Messi; én nyerek a BL címek miatt, és mert CR menetel az 1000 gól felé

Vini - Yamal, jelen állás szerint én nyerek, mert Yamalnak egy, Vininek 2 miki egér kupája van a szezonban.

De továbbra is, nyilván ennek semmi értelme, csak bohóckodunk, és nem is tudjuk meggyőzni a másikat, és igazából nem is nyerek én se, és te sem. Pacsi! :)

A TikTok algoritmus nálam teljesen ráállt ezekre a típusú videókra, biztos, mert látják ott a kicsi kínaiak, hogy mennyire szórakoztat. Szóval ez a kiragadok olyan részleteket, netán hamisítok jól hangzó statisztikákat módszer, ez amúgy nem igazán működőképes ám.

Mutatom:

A Vini - Rafi csörtét ugye nem érdemes lemeccselni szerinted (meg úgy a real szurkolók nagy része szerint sem), mert nincs az a statisztikai adat, amiben a goldenboy jobb lenne. De értem, ezt inkább hagyjuk, mert kellemetlen.

CR - Messi: én értem, hogy Ronaldo jelen korunk egyik legnagyobb médiaszemélyisége és olyan követőtábora van, mint senkinek. Amúgy valahol meg is értem ezt, zseni a pali, konstans jó teljesítményt nyújt nagyon régóta, és ami nekem a legfontosabb: jó példát mutat a gyerekeknek, mert ő az, aki bebizonyította, hogy emberfeletti munkával is oda lehet érni a csúcsra, még ha nincs is emberfeletti tehetséged.
Ez idáig vitatathatatlan és nem is állnék bele, mert nevetségessé válnék. Na de itt jön a képbe, hogy értem én, hogy neked a BL-győzelmek számítanak, csak és kizárólag (és újfent: a realosok nagy részének úgyszintén), csak ott a világ másik része, még 1-2 milliárd ember, akik amúgy nem real drukkerek. Olyankor meg bejönnek a képbe olyan apróságok, mint a világbajnoki cím, az Aranylabdák. No meg a két szem, amiket használnak és látják, hogy nem egy liga a két játékos.
Messi rajongóktól amúgy sokkal ritkábban hallani ilyesfajta erőlködést, mert hát... nincs rá szükség.

És tudom, hogy ez sokaknak fáj: szép cél az 1000 gól, de a lőtéri kutyát nem érdekli komolyabban ez. Mondom is miért (és az se érdekelne, ha Messi elérné): Komolytalan ligákban játszanak. Amúgy profi karrierjük során Messi 105 percenként lőtt gólt, Ronaldo 112 percenként. Ja hogy utóbbi 48 éves koráig fog levezetni? Jó neki.

Vini - Yamal: tehát... hasonlítjuk a 25 évest a 17 éveshez. Aki 10 gólpasszal toronymagasan vezeti a ligát. Oké, Vini nem előkészítő, hanem gólvágó. Már csak kétszer ennyit kéne elrámolnia és ott is lenne.... a második helyen.

Ja és írásban ez pont annyira szórakoztat, mintha videón nézném :mrgreen:
Troym
Director del Fútbol

2025.02.13. 20:52:01

Damask írta:
brazilfan írta:
A Madrid mikor épített be utoljára saját nevelésű fiatalt úgy, ahogyan mi Gavit, Cubarsít, Baldét, Yamalt, Casadót?
Gondolom amikor utoljára a csőd szélén álltak és az játszott aki ingyen elérhető volt.
Szép dolog verni a mellünket hogy a saját nevelések így meg úgy, de itt is csak azért játszanak mert évek óta nem tudunk igazolni rendesen a pénzügyi helyzet miatt, ha tudtunk volna mint a Madrid, akkor Yamalon kívül a többi nem lenne itt, Yamalon kívül egyik sem tud semmi extrát azon kívül hogy már itt van és ingyen van.
Ugyan így a túloldalon is ha nem lesz pénz igazolásokra évekig, akkor elhiheted hogy a fél csapat majd saját nevelésekből fog állni.
Ott nem saját nevelés Carvajal, Fran Garcia, Valverde, Vazquez? Nem követem őket, de ott a legtöbben eligazolnak fiatalon, majd páran azért visszatérnek, nem?
Damask
Jugador del Barça

brazilfan írta:
epping
Barça B

2025.02.13. 18:41:44

Most pl a BL egyeneskiesése szakaszában kiosztott aszisztok alapján lettek összehasonlítva. Nem akartam semmi különösebbet mondani, csak megosztottam egy objektív tényt. Pár kattintást generáltam vele az oldalnak.

Suáreznek akkor volt a második híres hatapdálása a pályán, ezért lépett vissza Pérez. Amúgy ja, nem szentek játszanak a pályán, és nyilván mindenki a maga csapata játékosainak nézi el a sz@rságait.
torotam
Jugador d'estrella

2025.02.13. 18:04:54

A gúnyos emoji használatát lehetőleg mellőzed! Érvelj értelmesen egy vitában. Alcantara.
epping írta:
2025.02.13. 10:08:20
Viní Jr. has now more #UCL KO stage assists (13) than Lionel Messi (12)
He has played 50 less games.
Itt én két dolgot nem értek:
1. Hogy lehet egyáltalán összehasonlítani egy korszakos zsenit, a valaha élt egyik legkiválóbb játékost egy bár tehetséges, de ideggyenge pszichiátriai esettel, aki folyamatosan szekunder szégyenérzetet kelt a jóérzésű szurkolókban?

2. Mit akartál ezzel a statisztikával egyáltalán mondani?! Hogy Vinicius jobb, meghatározóbb játékos mint Lionel Messi? Ha igen, az az évszázad vicce...

Ezzel a statisztikával max a túloldalt okoztok egymásnak kölcsönös gyönyört, ennél többet ez nem ér. [-X
epping írta:
2025.02.13. 11:33:18
Suarez még szakmailag, de emberileg nem fért be, a hírek szerint ezért is engedtük át a Barcának.
Köszönjük szépen nektek utólag is, hogy Suarezt átengedtétek! Továbbá nagyon örvendetes, hogy az olyan nagyszerű emberek, mint Ramos, Pepe, Casemiro, Benzema vagy Vinicius beleférnek az általatok képviselt értékrendbe. =D>
Visca el BARCA!
epping
Barça B

2025.02.13. 12:04:52

Troym írta:
2025.02.13. 11:52:57
epping írta:
Mert amúgy kire lett volna szükségünk a Barcából az elmúlt időszakban? Messi nyilván lehetetlen volt, de nem is igazán illett volna Madridba. Rajta kívül esetleg 1-2 védőt tudnék mondani, de azt is felerősíti a jelenlegi sérüléshullámunk.
Azért egy prime Iniesta, Puyol meg még néhányan csak befértek volna, örülök, hogy a Real nem ment át Bayern Münchenbe, aki mindig taccsravágja azt a riválist, aki akár csak megközelíti, vagy elhoz 1-1 bajnoki címet.
Gondolom 2021 őszén, amikor még nem így nézett ki fizikálisan Fati, szerződése sem volt és Vinicius sem volt a csapat legnagyobb erőssége, ott ennyi erővel rámehettek volna...

Nekem Kubo közvetett elcsaklizása is épp elég fájdalmas, a srác itt a csapatban lenne, a Real meg csak pénzt keresni szerezte meg.
Iniesta, Puyol, Messi, Ronaldinho nem kérdés persze. Annyira azért nem vettem komolyan a kérdést, hogy annyire mélyen belegondoljak, hogy milyen időszakból milyen játékosok, csak kicsit elgondolkodtam, hogy nekem ki kellett volna a Barcából, mióta követem a focit, és egyértelműen nem sok nevet tudok mondani. Leginkább a fenti négyes, de ott is Messi szerintem Madridban nem futott volna nagy karriert, abból annyi lett volna a haszon, hogy a Barca gyengébb egy Messivel. Suarez még szakmailag, de emberileg nem fért be, a hírek szerint ezért is engedtük át a Barcának. Dani Alves, de így utólag tudjuk miért nem bánja senki. Aztán hirtelen kb ennyi a szitu részemről.

szerk.: ja, még utólag eszembe jutott Yaya Touré, akit ti sem becsültetek. Őt hatalmas rablás lett volna Madridba vinni. :D

Kubo megkapta a lehetőséget, sajna nem tudott élni vele. Ez van, farkastörvények.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.13. 11:57:04

brazilfan írta:
bence0330 írta:
2025.02.13. 11:14:45
bence0330 írta:
Igen, az az egész Aranylabda-hercehurca undorító egy viselkedés volt, részemről más egy esemény/eseménysor kritikája, mint magáé a klubé.
A klub döntött úgy, hogy senki se utazzon el a díjátadóra.
bence0330 írta:
Felteszem, fordítva is tudnának hasonlót mondani.
Például?
Amikor mi igazolgattunk nagyokat, nekünk is sokkal kevesebb volt a keretben. Alighanem még kevesebb lett volna, ha jól is igazolunk. A mértéke egyértelműen szükségből adódik. Valamennyivel nyilván mindenképp felettük lennénk ebben számokban, és? Gigaigazolásokról írtál, az azért kicsit mást jelent.
Ez nem kötelező amúgy sem. Ők okosabban igazolnak, nincs erre annyira szükségük, nekünk meg jobban a klub struktúrájában van. Valószínűleg ők csinálják amúgy jobban. De persze a mienk szimpibb nekem is, csak nem tudom, miért lenne erkölcsileg magasabb rendű. Nekik is vannak saját nevelések a keretben, kezdőben, Valverde határeset, Carvajal/Vasquez pl. sajátok, Asencio is, sőt, még Fran Garcia is, ez 5, de ha Valverdét nem vesszük annak, 4. Ennél nekünk se volt sokkal több a gigaigazolásoknál. Jelenleg valamennyivel igen, de hát különben nem lenne keretünk, full szükségből megy ilyen szinten.

Stimmt. De mint ahogy egy vitában sem a személyt próbálod támadni (néha persze igen), hanem amit épp mondott/csinált, itt sem egyenlő a klubbal az, amit egyszer csináltak. Ez elég okádék dolog volt, de ettől még a klub nem okádék.

Passz, nem figyelek árgus szemmel a rosszabb húzásainkra, mehetne pl. a Negreira ügy is, a börtöntöltelék előző klubvezetés húzásai, ilyesmi. De erre nem tudok korrekt választ adni, azt hiszem.

Epping: a mostaniból tuti tudok ilyet, Pedri. :) Nektek kb egy ilyen játékos hiányozna, hogy lemészároljatok mindenki, így is korszakos neveitek vannak középen-elöl, de ha ez az egy kirakós darabka meg lenne, és még a mentalitás is maradna az években, huhh.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.02.13. 11:52:57

epping írta:
Mert amúgy kire lett volna szükségünk a Barcából az elmúlt időszakban? Messi nyilván lehetetlen volt, de nem is igazán illett volna Madridba. Rajta kívül esetleg 1-2 védőt tudnék mondani, de azt is felerősíti a jelenlegi sérüléshullámunk.
Azért egy prime Iniesta, Puyol meg még néhányan csak befértek volna, örülök, hogy a Real nem ment át Bayern Münchenbe, aki mindig taccsravágja azt a riválist, aki akár csak megközelíti, vagy elhoz 1-1 bajnoki címet.
Gondolom 2021 őszén, amikor még nem így nézett ki fizikálisan Fati, szerződése sem volt és Vinicius sem volt a csapat legnagyobb erőssége, ott ennyi erővel rámehettek volna...

Nekem Kubo közvetett elcsaklizása is épp elég fájdalmas, a srác itt a csapatban lenne, a Real meg csak pénzt keresni szerezte meg.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.13. 11:44:47

epping írta:
Nem értettem minek hoztad, ha nem méregetésből.
Kb. "ennyit ér" a statisztika, "vicces" formában.
Még ha van is benne egy kis szurka piszka

Szerk:
A saját nevelés-pénzszórás dologban sem értek egyet, ahogy Gránittal sem Perez kapcsán.
Addig van jó világ nálatok, amíg van Perez, aki nagy stratéga és befolyásos személyiség
Laporta első korszakában is volt sok saját nevelés a csapatban, ahogy Bence is írta, utóbbi (mondjuk) 10 évben mi drágábban igazoltunk, de ebben benne van Bartomeuék ámokfutása. A Covid évében viszont mi készültük először átlépni a milliárdos bevételt, szóval csak felépítettünk egy brandet, (2000-es években)csak a haszon egy "zacskó mogyoró volt" egy régi vezetőt idézve Bartóék alatt.
Szerk2 Valdes, Motta, Gabri, Oleguer, Puyol, Pique, Alba, Busquets, Messi, Pedro, Xavi, Iniesta a teljesség igénye nélkül a 2000-es években.
Laporta nevezte ki Guardiolat is, de már nem ő aratta le a babérokat.
Perez után ti is könnyen járhattok így, ha nem lesz megfelelő utódja
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.02.13. 12:04:51-kor.
epping
Barça B

brazilfan írta:
2025.02.13. 11:09:25
Most már hála istennek nem mennek rá a mi játékosainkra úgy, ahogyan Laudrupra vagy Figóra rámentek, de ennek nem a Real tisztességessé válása az oka, hanem hogy a mieinknek eszük ágába sincs Madridba menni.

A spanyolok számát a Barcában meg rendkívül torzítja a csapat gyenge anyagi helyzete. Ha mehetett volna a pénzszórás, még nem is ismernénk pl Yamal nevét, de még sorolhatnám.

szerk.:
brazilfan írta:
Na igen, őket mind a mai napig nem ismernénk, ha Laporta korlátlanul költheti a pénzt. És ahogy Bence is írta, azzal jönni, hogy a Barca nem költ, nem vesz sztárokat, az aranykor óta baromi nagy öngól. Konkrétan többet is költöttetek, mind játékosra, mind sztárra, és rosszabb arányban váltak be ezek a sztár igazolások.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára epping 2025.02.13. 11:46:25-kor.
brazilfan
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
bence0330 írta:
Igen, az az egész Aranylabda-hercehurca undorító egy viselkedés volt, részemről más egy esemény/eseménysor kritikája, mint magáé a klubé.
A klub döntött úgy, hogy senki se utazzon el a díjátadóra.
bence0330 írta:
Felteszem, fordítva is tudnának hasonlót mondani.
Például?
bence0330

brazilfan írta:
A Real utánpótlása nem gyengébb a miénknél, ennek ellenére képtelenek leállni a gigaigazolásokkal, rá vannak kattanva.

A csapatban talán nem, de a klubban annál inkább, ezek a mostani megsértődések, zsarolások, a sajtójukról és a tévéjükről nem is beszélve, ha nem a mi fiunk kapja az Aranylabdát, akkor a legjobb edzőnek megszavazott Ancelotti se vegye át a díjat, és elkezdjük bizonygatni, hogy a szavazáson részt vett újságírók nem értenek hozzá, ez nagyon ciki volt, méltatlan egy ekkora klubhoz.
Nem igazoltak többet, mint mi, csak jobban. Sőt, tippre inkább felénk billen a mérleg. Mi próbálkoztunk igazi, 150 milliós gigaigazolásokkal, szép sorban. Ők évente egybe fektetnek, de az tényleg jó is. Az meg nem véletlen, hogy az elmúlt években igazi top3 játékosok oda akarnak inkább menni, kb garantált a BL győzelem. Nekünk mostanság szűkösebbek a lehetőségeink, persze, de 3-4 évvel ezelőttig tartó pár évben meg biztosra veszem, hogy magasan többet költöttünk, mint ők. Még szimpla sztárigazolásokból is.

Igen, az az egész Aranylabda-hercehurca undorító egy viselkedés volt, részemről más egy esemény/eseménysor kritikája, mint magáé a klubé. Felteszem, fordítva is tudnának hasonlót mondani.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
2025.02.12. 18:38:55
nem hinném, hogy bármi gond lenne a játékosaikkal (oké, Vinit univerzálisan szidja mindenki minden fórumon teljes joggal, ő bocsánat, de egy idióta, de szélsőség mindenhol lehet, nálunk is volt, jelenleg talán épp nincs ilyen, Gavit lehet kb a legjobban utálni).
A madridiak végre, sok év után, találtak egy Gavit, akit megpróbálnak párhuzamba állítani Ramosszal, Pepével, most Asencióval, de ez szerintem nagyon erőltetett.
bence0330 írta:
Nevekre övék a legerősebb középpálya és támadósor
Erre mondta Piqué, hogy mi a La Masián, ők meg a csekkfüzettel. A BL-meccs kezdőjében 2 spanyol volt (a Cityben meg 2 angol), az Eb-győztes spanyol válogatottban összesen 2 madridi játszott, az olimpiai csapatban egy sem.
Ez nekem nem szimpatikus, mindig többre értékeltem a saját nevelésű fiatalokra építő csapatokat az összevásároltaknál.
A Real utánpótlása nem gyengébb a miénknél, ennek ellenére képtelenek leállni a gigaigazolásokkal, rá vannak kattanva.
Most már hála istennek nem mennek rá a mi játékosainkra úgy, ahogyan Laudrupra vagy Figóra rámentek, de ennek nem a Real tisztességessé válása az oka, hanem hogy a mieinknek eszük ágába sincs Madridba menni.
bence0330 írta:
Ezen túl nem hinném, hogy sok visszataszító dolog van a csapatban, mint olyanban
A csapatban talán nem, de a klubban annál inkább, ezek a mostani megsértődések, zsarolások, a sajtójukról és a tévéjükről nem is beszélve, ha nem a mi fiunk kapja az Aranylabdát, akkor a legjobb edzőnek megszavazott Ancelotti se vegye át a díjat, és elkezdjük bizonygatni, hogy a szavazáson részt vett újságírók nem értenek hozzá, ez nagyon ciki volt, méltatlan egy ekkora klubhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brazilfan 2025.02.13. 11:15:24-kor.
epping
Barça B

FcBarcelona1 írta:
2025.02.13. 10:28:24
epping írta:
Raphinha (2024-25)
Games: 35
Starts: 34
Sub Appearances: 1
Goals: 24
Assists: 15

Penalties scored: 1
Vinicius Junior (2023-24)
Games: 40
Starts: 36
Sub Appearances: 4

Goals: 25
Assists: 12

Penalties scored: 4

Szerk:
CR7 arábia 3 év 0 kupa
Messi 1 kupa
Yamal 1 kupa
Utóbbi 2 nem játszott arábiában :)
Most ez nem feltétlen tudom, hogy függ össze, max annyi, hogy játszunk ilyen pöcsméregetőset. :)

A Vini - Rafi csörtét, ha a szezonra vonatkozik nem sok értelme van lemeccselni a szezon végéig. Ha karrierre, akkor én nyerek a BL címek, döntős gólok miatt.

CR - Messi; én nyerek a BL címek miatt, és mert CR menetel az 1000 gól felé

Vini - Yamal, jelen állás szerint én nyerek, mert Yamalnak egy, Vininek 2 miki egér kupája van a szezonban.

De továbbra is, nyilván ennek semmi értelme, csak bohóckodunk, és nem is tudjuk meggyőzni a másikat, és igazából nem is nyerek én se, és te sem. Pacsi! :)
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.13. 10:28:24

epping írta:
Raphinha (2024-25)
Games: 35
Starts: 34
Sub Appearances: 1
Goals: 24
Assists: 15

Penalties scored: 1
Vinicius Junior (2023-24)
Games: 40
Starts: 36
Sub Appearances: 4

Goals: 25
Assists: 12

Penalties scored: 4

Szerk:
CR7 arábia 3 év 0 kupa
Messi 1 kupa
Yamal 1 kupa
Utóbbi 2 nem játszott arábiában :)
epping
Barça B

Rdinho10
Capitá del Barça

2025.02.12. 19:56:50

Ugyanugy gaz nekunk is a Negreira ugy,h egyaltalan felmerult a Barca neve..ugyanigy gaz asencional is.Igazi kis f... feje van,melto utodja Ramosnak,bar o legalabb letett valamit az asztalra mielott mutogatott az ellenfelnek.
Sehol nem latok berobbanast,volt 3 "jo"meccse,ahogy felepul a vedelem,vagja is a padra Ancelotti.
epping
Barça B

2025.02.12. 18:54:55

Bob_Marley írta:
2025.02.12. 17:32:06
Ribi kijelentesen én is nyeltem azért egyet. Nagyon illetlen volt.
Nem hiszem, hogy olvassa a fórumot, egymás között hadd férjen már bele. Nyilván a szemébe nem mondanám. De basszus, 16 évesen édeshármasozik, apácának nem nevezhezem. Oké, akkor legyen laza erkölcsű, mintha bármin is változtatna...

Miért kellett volna Asencionak jelentenie? Nem az ő feladata kinyomozni hogy hány évesek a videón szereplő kétes erkölcsű leányzók.

De persze, a barcás szemüvegen keresztül ez morálisan elítélendő. Gondolom nem láttatok még fiatalokat, meg nektek is kimaradt. Amúgy ha nem robbant volna be a srác senki le ...ná az ügyét.
bence0330

Amúgy ez már szerintem rég idevaló
PR42 írta:
2025.02.12. 18:29:45
4. Vannak tisztelhető játékosok a Madridban, mindig is voltak. Attól még az egésze inkább visszataszító mint vonzó. Ebben az összes többi klub szurkolója egyetért. A Madridot szinte mindenki utálja akinek nem a Madrid a fő klubja.
Ne már. Vagy max annyira, amennyire a BL győzelmek miatt nem szeretik őket. Ez benne van a pakliban, szerintem közel ennyi BL-t sem kellett volna nyerniük a mutatott játék alapján, teljesen szürreális az egész, és engem is idegesít ez, Barca-drukkerként pláne, de alighanem bármilyen top csapat szurkolójaként is idegesítene. De nem hinném, hogy bármi gond lenne a játékosaikkal (oké, Vinit univerzálisan szidja mindenki minden fórumon teljes joggal, ő bocsánat, de egy idióta, de szélsőség mindenhol lehet, nálunk is volt, jelenleg talán épp nincs ilyen, Gavit lehet kb a legjobban utálni).

Nevekre övék a legerősebb középpálya és támadósor, szóval ha a védelmet valahogy félig megoldják, lehet, hogy nem idén szakad meg a szériájuk. Egyszer kikerülnek a spirálból, de valahogy nem érzem, hogy ez most lenne. Szóval a sok győzelmükért alighanem neheztelni fognak rájuk sokan, továbbra is. Alighanem nálunk is így volt, mikor majdnem ilyen sűrűséggel húztuk a BL-eket, és ha még kettőt nyertünk volna abban a periódusban, még jobban utáltak volna, de nem azért, mert mittudomén milyen undorító klub vagyunk, a folyamatos győzteseket nem annyira szeretik. Ritka.

Ezen túl nem hinném, hogy sok visszataszító dolog van a csapatban, mint olyanban, igazából semmi. A szurkolókban meg pláne nem. Barcásként ez a véleményem, és nem nagyon értettem soha, hogy lehet ennyire szélsőségesen látni két csapatot. Én sem csípem őket, de azért na.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.02.12. 17:32:06

Ribi kijelentesen én is nyeltem azért egyet. Nagyon illetlen volt.

Maga a kalamajka abból adódik,hogy normális erkolcsu ember ha bűncselekményre utaló magatartást tapasztal, elzárkózik tőle és jelenti az illetékes hatóságnál. Itt ez bizton nem történt meg, innentől kezdve hogy nem törölte azonnal és még meg is mutatta,ha bebizonyosodik akkor nincs kérdés. Csak a büntetés mértéke kérdéses. Mint sokadik számú vádlott felfugesztettel meguszhatja, bár nem vagyok jogász,de maga a tett mindenképpen elítélendő morálisan.
Kép
Kép
Kép
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.02.12. 15:15:17

Folyamatban lévő nyomozás ezért nincsenek konkrét infok. Akik ezt ténylegesen elkövették és fizikálisan jelen is voltak azokat őrizetbe is vették és a klub azonnal kitette őket. Azóta már más csapatokban játszanak. Asenciot őrizetbe se vették egyenlőre csak kihallgatták mert egy whatsapp csoportban ő is megkapta ezeket és lehet, hogy megmutatta másnak. Ha a bíróság úgy dönt akkor ő is azonnal ki lesz rakva mint a többi. Addig meg még ártatlan.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.12. 14:09:28

Régen olvastam a hírt, de nem akartam ebbe belemenni
Viszont, mivel itt is feljött
https://www.football-espana.net/2025/02 ... facilities
Egy madridi hír. Csak engem húz fel a stílusa?
Amúgy a klub cáfolta

Szerintem érdemes néha a független vagy akár a katalán médiából is értesülést szerezni (ugye NSO :) )
Mert könnyen azt hiheti az ember, hogy a Barca egy csaló, bírókat lefizető, a bírók által segített csapat, akik elnyomják a spanyolokat Spanyolországban :)
Válasz küldése