Ezt nem lehet megvalósítani, mível 23 évnél idősebb nem játszhat fel a nagycsapatba. (vagy egyáltalán nem lehet az utánpótlásban, pontosan nem emlékszem)bence0330 írta: ↑2024.08.29. 20:29:41Ja értem. Akkor ebben lehetne potenciál. Az utóbbinak egyáltalán nem látom sajna a racionalitását, nagyon fura lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.29. 19:46:33Tudtommal nincs, a La Liga csak az első 2 osztályt irányítja. Elvileg arra nem vonatkozik az FFP.
Busquets? Pedro? Alba? Vagy hasonló régi játékosunk, aki talán hozná egy Garcia, Martin, Ferran színvonalat 10-15 meccsre
Én inkább bízom abban, hogy végre golyót növesztünk és kitesszük DJ-ot. Még mindig lenne idő 1-2 ingyenes/olcsó igazolásra, ha be tudnánk illeszteni a fizut, és DJ jó eséllyel még a szintjén folyó vitán túl sem fog nagyon erősíteni minket egy krónikusnak prognosztizált sérüléssel. Ha már ígyis-úgyis egy jól fizetett néző lesz, akkor már legyen tényleg az, és legalább a helyet ne foglalja mások előtt. Még akkor is, ha félreteszem a róla alkotott elég sötét véleményem.
Pau Victort is ezért kellett többek között hivatalosan az első csapatba vinni. Bár szerintem ha ez nem lenne, akkor is oda regisztrálták volna.
De Jongot kizárt, hogy vissza tudnánk igazolni. Még Olmot is be kell regisztrálnunk télen valahogy. Christensent hiába vettük ki, nyugodtan játszhat ha felépül, de az előbbit télen újra meg kell oldani. (bár biztosan lesz akkor is krónikus sérültünk)
Így visszatekintve a Nico-szappanoperára, lehet, hogy nem történt katasztrófa. A tavalyi szezonból sem emlékszem, hogy annyira kiemelkedő lett volna, hogy az EB előtt mindent háttérbe szorítva itt láttam volna. Lehet hogy még csak három forduló ment le, de ellenünk sem volt annyira meggyőző, a tegnapi Valencia meccsen pedig inkább kiábrándító.
Csak az utolsó fél órára állt be, de nemhogy felpörgette volna a csapatot. gyakorlatilag az ő oldala volt a legveszélytelenebb, alig vezettek támadást, pedig kontrázhattak volna kedvükre.
Meglátjuk mi lesz vele, de ha ilyen teljesítményt hozott volna, nem tapsolnak Laportának.
Rabiot-al nem tudnunk mennyivel lennénk előbbre. Maximum abban lenne erősítés, hogy posztra jönne, de nem hiszem, hogy akkora előreléépést jelentene, főleg ekkora fizetéssel.
Tah ajánlatát visszadobták, 30 milliót kérnek, Laportáék pedig nem akarnak (tudnak) ennyit adni egy lejáró szerződésű játékosért. Az ügynöke szerint nem fog hosszabbítani és a Barcába szívesebben jönne mint a Bayernbe, úgyhogy jövőre ingyen hozható.