Szerintem arra gondolt, hogy Freixa, aki Bartomeu haverja, vagy Font, aki begyűjt 2 milliárdot évente 4-500 millió szurkolótól stb. Ők indulnak.sansz írta: ↑2025.01.04. 17:00:59Én azt vallom,hogy ami rossz, azt nem mentegetni kell,hanem el kell küldeni és nem releváns az se,hogy kik az ellenfelek. Ha azok is rosszak lesznek,majd leváltjuk őket is. (Mármint nem mi) így tudna jól működni a demokrácia,következetes szavazókkal, így egy idő után pont a választók kikényszerítenék,hogy nagyon rossz ember az elnöki szék közelébe se juthat.
Öö,élő példát mondjuk nem tudok mondani,hogy hol működik így a demokrácia, de ez az elmélet.
Én viszont tartom magamat a fentihez,szóval nekem tök mindegy ki lenne, nyilván választanék egyet, a lényeg,hogy érezze a jelölt, hogy bukni fog ő is,ha Laporta féle simlis vizeken fog evezni
Amúgy én is Alemanyra szavaznék, ha lehetne.
A rossz is kérdéses. Valaki szerint Laporta hazudozik, valaki szerint a Ligának vannak elérhetetlen kívánságai. Attól függ honnan nézed.
Lehetne jobb, de lehetne sokkal rosszabb is, mint Bartó és sleppje, vagy egy olyan, aki benyelne mindent, nem hazudozna, cserébe visszeesnénk középcsapattá.
Túlságosan áthatja a klubot és környezetét a politika, ez a legnagyobb baj.