Rashforddal kapcsolatban egyetértek, de az alapokban nagyon eltér a véleményünk.Troym írta: ↑2025.01.21. 09:55:25Miért kell rögtön túlzásokba esni?
Jó játékos, biztos, hogy mondjuk a top50 legjobb szélső támadó között ő is ott van, de most rögtön írok 10 nála jobbat. (Vini, Kvara, Musiala, Diaz, Foden, Saka, Barcola, Salah, Olise, Raphinha, Yamal, Baena, Dembele, Gakpo) tudom, hogy csak a plafont írtad, az egy kényelmes dolog, mert nem kötelez semmire.
Mit jelent nálad pontosan? Hogy az a 30 gólos szezonja lenne az alap?
Persze, mivel senki mással nem is tárgyalunk (ismét a szokásos lemez), így nem nehéz dönteni jöjjön-e, mert egyetlen más opció sincs, persze jöjjön, csak utána meg csodálkoznak sokan, amikor Deco / Laporta munkájának minőségét kritika éri.
Most azt mondom, olyan ótvar az alkupozíciónk még 1/1 is, hogy kb. azokat tudjuk hozni, akik máshová nem kellenek.
Ha nem lenne FFP, szerintem nem 70-100 millióért mennénk Jhon Duranra, de Kvara érdekes lehetett volna számunkra. Vagy egy szinttel lejjebb Nico, Baena, Zaragoza, Gakpo. Ezen a szinten van mindenki más klub.
A mi szintünk Aubameyang (őt nagyon kedveltem mindig, de nagyon küldték volna az Arsenalból), Adama, Felix, Romeu, Rashford, és Chiesa, akit te is és én is írtam, de még ő sem fért bele.
Így én már Rashfordnak is örülnék, ha nem hajtjuk szét Yamalt, Raphinhát vagy a 36 éves Lewyt.
Sajnos Fati, Ferran, Fermin más-más okokból jelenleg még ezen a szinten sincs.
Alap helyzetben Rashford kölcsönének semmi értelme, 18 milliós a bruttó fizetése, évek óta gödörben a pályafutása, nagyon nagyot kellene villantania, hogy 40-50 millióért leigazoljuk.
Remélem nyárra eljutunk addig, hogy második polcos játékosokat tudjunk igazolni, mint David/Gyökeres Nico/Baena/Gakpo, Fábián Ruiz/Zubimendi Laporte/Tah, Henrique/Tagliafico. Utóbbi kettő közül már most jó lenne az egyik Martin helyére.
Egyszerre több így sem férne bele ezek közül sem, amit egy angol vagy egyéb "középcsapat" is megengedhet magának. (150-200 igazolás+eladások Aston Villa 200-at, West Ham 144-et költött, Juve, Atletico 180-180-at)