Még mindig feljön mikor ellenünk Araujo levette a pályáról,erre az edző átküldte a másik oldalra és ott butított

Akkor Rashfordtól is várható cca 28 meccsen 26 gól? Csak mert eddig 24 meccsen 7 gólja volt...bence0330 írta: ↑2025.01.20. 20:47:52Ez nagyon komoly lenne. Nem csak egy kirakósdarab hiányzik, de a legnagyobb lyukat foltozná be.
Adná az ég, hogy kilencesként is használható legyen. Legalább a nyíltabb meccseken, már az is valami lenne, olyan jellegűeken kizártnak érzem, hogy ne legyen jobb, mint az elmúlt hónapok Lewyje.
Ha ebből indulok ki és nem abból amit tudok erről a 23 főről, akkor joggal kérdezhetném, hogy hol és milyen probléma van itt?
És ugye kihagytam, hogy elnökválasztás is lesz idén...Peter írta: ↑2025.01.20. 10:55:37Közel sem vagyok naprakész ennyire precízen, ahogyan Te, de kb azért sejtéseim vannak.
Arról meg nem is szólva, hogy az elmúlt 10 évben szépen megtanítatta velem a kedvenc kis csapatom, hogy nem muszáj racionalitást keresni az ügyletek mögött.
Egyedül a Flick vonal az, ami mentén érzek némi fantáziát a jelen és közeljövőben, mert ebből az azért látszik, hogy legalább úgy csinálunk, mint aki akar valamit....![]()
Közel sem vagyok naprakész ennyire precízen, ahogyan Te, de kb azért sejtéseim vannak.
A kalkuláció miatt írtam, ami pozitív hír lehetne, ha az elvileg tényszerűvé válhat, amihez kell a La Liga jóváhagyása is.Barcaman1993 írta: ↑2025.01.20. 10:21:44Eric Garcia, ha távozik, akkor fillérekért megy, Ansuért kereken 0 eurót fogunk látni, és a fizetése nagy részét is mi fogjuk fizetni. Ferran meg nem fog távozni. Ebből aligha lesznek igazolások.
Eric Garcia, ha távozik, akkor fillérekért megy, Ansuért kereken 0 eurót fogunk látni, és a fizetése nagy részét is mi fogjuk fizetni. Ferran meg nem fog távozni. Ebből aligha lesznek igazolások.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.20. 10:00:12Sporton, MD-n, fent van, hogy igazolhatunk 1/1.
Ami lény gesen befolyásolja a 426 milliós bérsapka, amit nyár végén megállapítottak. Így ha felszabadul 10 millió, 10 millióért lehet beregisztrálni játékosokat
Az egy más kérdés, hogy elvileg most jutottunk 100 milliós extra bevételhez, és 800+ milliós éves bevételt várunk, így értelmezhetetlen számomra a 426 milliós bérsapka, ha mondjuk a Real minden évben 7-800 bérsapkát kap 1/1.
(Most az arányokat vitatom, nem a Real-t anyagi helyzetét, félreértések elkerülése végett)
Most fognak újat megállapítani.
Elvileg:
Ha Fati, Garcia távozik 20 millió-ért és felszabadul a 20 milliós bérük, akkor (ha nincs költségvetési hiány, Covid stb) így 40 millióért illeszthető be a helyükre. Mondjuk összesen 100 milliós igazolások, 5 éves szerződéssel 20 amortizáció/év és 20 milliós fizetésük.
Ha Ferran távozik, akinek van még amortizációja, 3 éve jött 55-ért, 5 éves szerződéssel, évi 11 amortizációval. Ha kapunk érte 25-öt, le tudjuk amortizálni, és a fizetésébe 1/1 beilleszteni.
Valahogy így működne elvileg, de ki tudja a La Ligánál mit és hogyan számolnak még.
Hát olyan nem lesz
Köszi az infót! Ez nekem totál kimaradt, akkor hagyjuk is!bence0330 írta: ↑2025.01.19. 16:13:32
Viszont van egy hatalmas gond: ha jól rémlik, az előző szezon elején valamikor nemi erőszakkal vádolták, és noha ha jól rémlik, bizonyítékok híján nem ment börtönbe, még így is rehabra kellett menni alkoholproblémák miatt. Szóval kb egy Greenwood eset lenne, így nemigen szeretném, hogy közünk legyen hozzá. Alvest is éppen megúsztuk.
Ez nem személyekről kellene, hogy szóljon, hanem a Barca eredményességéről.Troym írta: ↑2025.01.19. 22:26:53Ugyan divat lett leszólni Pedri fizikai felépítését, de kb ő a legértelmesebb középpályásunk Rakitic óta és végre nem minden fuvallatba sérül bele, szerintem komoly hiba lenne elengedni, nálam alapember maradna a gyengeségeit azért simán kompenzálják az erényei, tudása
Jól össze vissza írsz itt mindent..andras953 írta: ↑2025.01.19. 20:59:01Deco munkáját nem lenne itt az ideje megköszönni? Sem igazoiásban, sem elküldésben-eladásban nem sikeres.(Érkezők közül csak Raphi vált be-ő is csak 2 év múlva, meg valamennyire Cancelo. Gündogan annyit javított, amennyit lassított is a játékunkon, Pedri is tudja amit ő, Roque teljes baklövés volt és Olmoval sem lettünk jobbak, csak sérülékenyebbek.) Nem tudja Deco megszabadítani a csapatot - szerződésbontás áránl sem a mára teherré vált Fatitól (évi 12 millió fizu?), Ferrantól (évi 9-10 millió?),Garciától, a valószínűleg véglegesen visszaesett Lewatól és De Jongtól, elengedte ugyanakkor Guiut, Mika Fayet, Vallet(?),nyáron csúnyán lemaradt Nico Williamsről, idén télen Minquezaról. Nem vagyok elájulva az eredményeitől.Pedig a Barca-szinvolat jelentő TS-ARA-CUBARSÍ-RAPHI-YAMAL- ötösfogatunk mellé úgy számolom, hiányzik még 6 ember.
Egyrészt pontosítsuk mi is az említett Barca színvonal?Peter írta: ↑2025.01.19. 21:36:30Miközben én még Koundét betenném az ötösbe, ami így nálam hatos lesz, éppen azt gondolom, hogy Barcelonában a nekünk hiányzó helyeken lesz a legkisebb változás a következő 5 évben....
.....és ebben akkor is szinte biztos lennék, ha holnaptól korlátlanul költhetnénk a pénzt....
Miközben én még Koundét betenném az ötösbe, ami így nálam hatos lesz, éppen azt gondolom, hogy Barcelonában a nekünk hiányzó helyeken lesz a legkisebb változás a következő 5 évben....
Nekem stílusra ő az abszolút kedvenc játékosom volt a francia ligából sok-sok éve már. Voltak szezonok, mikor csak miatta néztem egész Monaco meccseket. Full Eto'o az ember, az ő távozása óta a legideillőbb lett volna, ahogy írod, igazi kispályás, gólérzékeny csatár.Cseri írta: ↑2025.01.19. 15:14:14Pénz továbbra sincs,így én hoznám Lewy helyetteseként fél évre Ben Yeddert. Addig amíg kitaláljak,hogy kit akarnak hosszú távra előre, legyen variálási lehetőség. Tökmás karakter, aki nagyon tudja ezt a kis pályás zsugázást,kaput is eltalálja.Amennyire tudom free agent,amit nem is értek.
Szerintem minden perspektíva kétrdése. Meggyőződésem, ha Felix itt lenne, vezetnénk a ligát. És nem azért mert überklasszis játékos, hanem mert egyáltalán egy szélső, akiben azért minden meccsen benne van 1-2 villanás, és nem lennénk akkora bajban Yamal/Rapha nélkül. Azt is állítom, hogy ha tavaly egy Felix-el lettünk volna kevesebbek, akkor a BL helyért kapartunk volna, az első fél évben rengeteg meccset hozott nekünk, a második félévben meg rendre villant csereként beszállva, ami 1 gólos győzelmeknél óriási lehetett amúgy pontszámban. Na nekem a kettő közötti állapotra kéne Felix, rotációs játékos, akit kezdetni is lehet néha, ha mondjuk épp két héten 4 meccsünk van (a munkamoráljával nem vagyok elégedett, de szerintem kicsit túl volt szidva emiatt, nem is tragikus benne), de leginkább be lehet cserélni, és tényleg lehet tőle várni dolgokat, gólt, villanást, mikor mit. A bugi benne van.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 11:28:46Most olvasom, Felixet vinné a Milan Rashford helyett. Akkor már inkább Felixet hoznám, fiatalabb, játszott itt, szerintem nem is rosszul, fele a fizetése, és megnézném Flick alatt hogy teljesít, akár Lewy helyén, aki az összjátékban nagyon nem jó.
Félixet nagyon jó játékosnak tartom. De valahogy ő se tudja kihozni magából a maximumot, nálunk is jó ha volt három jó meccse. Neki nagyon el kell találni a pályán a helyét akkor lehet hasznos. Rashford benne többet látok.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 11:28:46Most olvasom, Felixet vinné a Milan Rashford helyett. Akkor már inkább Felixet hoznám, fiatalabb, játszott itt, szerintem nem is rosszul, fele a fizetése, és megnézném Flick alatt hogy teljesít, akár Lewy helyén, aki az összjátékban nagyon nem jó.